Pages

23 Eylül 2014 Salı

Aslan burcu sekste neler sever

Burçların teker teker sekste neler sevdiğine değineceğim. Bugün sıra ASLAN burcunda.




Aslan dikkat çekici partnerlerden hoşlanır. Aslan burcu zor bir burçtur. Etkilemek kolay değildir. Ancak karşısındakini sonuna kadar mutlu etmeyi sever.

Ten uyumuna çok önem veren aslan karşısındaki kişinin mis gibi kokmasına çok önem verir. En sevdiği şey ve asla vazgeçmediği şey güzel koku ve tertemiz bir yatak odasıdır.

Aslan burcu sekste fanteziler sever onları memnun etmek çok kolay olmayacaktır. Aklınıza hiç gelmeyen çılgınca istekleri olabilir. Ve bu istekler yapılmadığında çok sinirlenebilir hatta seks sırasında canınızı yakabilir. Yatağa girmeden önce mutlaka konuşmanız lazım isteklerinizi. En önemlisi tek gecelik ilişkilerinde ve ya sürekli ilişkilerinde yaptığı davranışlar aslanın çok farklıdır. Tek gecelik ilişki yaşadığı kişiyi çok önemsemez ama yine de mutlu eder. Ancak eğer sürekli bir partneri varsa onun mutluluğu çok daha önemlidir.


Aslan sekste konuşmayı sevmez ama bakışmaları çok yakıcıdır. Karşısındaki kişiyi bakışlarıyla çok etkiler.  Yatak odası konusunda sır küpü gibidir. Kiminle ne yaptığınızdan haberi olmaz kimsenin. O yüzden gönül rahatlığıyla kendinizi ona bırakabilirsiniz. Asla o gece ne yaptığınızı size bile hatırlatmaz. Ne yaptıysa orada kalır.

Aslan erkeği özellikle güzel iç çamaşırları ve çarpıcı renkleri sever. Mesela kırmızı ve güzel bir iç çamaşırı ve parfümle onu deli edebilirsiniz. Zevkten doruklara çıkacak aslan sizi de zevkin doruklarına çıkaracaktır. Bundan emin olabilirsiniz.

Bir de diğer yandan aslan seks için yaratılmamıştır. Seks hemen yatak odasına gir işi bitir değildir. Ondan öncesinde güzel bir akşam geçirirsiniz aslanla ancak gecenin sonunda yatak odasına geçersiniz. Ama sürekli partnerseniz evde, arabada, açık alanda seks yapmaya açık olmanız gerekmekte.


Sürekli bakımlıdır ve bakımlı olmanızı bekler. En önemli şey bakım olduğu için aslanın dikkat çekmenizi bu konu sağlayacaktır.


0 yorum:

Yorum Gönder