Pages

15 Ağustos 2014 Cuma

Aslan Burcunun Diğer Burçlarla Aşk Uyumu

                            Aslan Burcunun Diğer Burçlarla Aşk Uyumu




Aslan-Koç Uyumu:  Aslan ve koç nasıl bir uyum içinde olabilir ki. Koçta aslanda lider olmak için bu aşktan bile vazgeçebilirler. Çok ihtiraslı sevişmeler, çok hırslı kavgalar bu ilişki de yaşanabilir. Ancak bu aşk gerçekten büyük bir aşksa ne olursa olsun aslan bu aşkın yürümesi için her tür fedakarlığı yapacaktır. Koç iyi bir eş olacaktır. Ve sizi yarı yolda bırakmayacaktır. Çocuklara çok iyi bakacak ve evde bir sorun olmaması için size yardımcı olacaktır. Ama bunun olması için gerçek bir aşkın olması gerek.

Aslan-Boğa uyumu: Boğa denenmemiş şeyleri sevmez. Denenmiş şeyleri yapmak çok daha cazip gelecektir. Aslan bu konularda çok cesur olduğu için boğayı da teşvik edecektir. Ve uyumlu bir ilişki yaşayacaksınız. Aslan soğukkanlı boğa da bir o kadar sıcakkanlı olacaktır bu ilişki de. Bu ilişki de evlilik harika olabilir. Boğa çok iyi bir ebeveyn olacak. Boğayı hiçbir zaman üzmeyin. O sizi çok sevecektir.

Aslan-İkizler Uyumu: Canlı, şefkatli olan ikizler size mutluluğu yaşatacaktır. İkizler her zaman uyanıktır. Asla onu kandırmaya kalkmayın. Sizin üstün yönlerinizi çok sevecek olan ikizler hiçbir zaman sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır. İkizler aşk ve sevgili olarak sizi mutlu edecektir.  Arada gelgitler olacaktır. Ama sizin için iyi bir eş çocuklar için de iyi bir ebeveyn olacaktır. Bu ilişkide her zaman şans sizin yanınızda olacaktır.

Aslan-Yengeç Uyumu:  Yengeç, sizinle her şeye gelecek bir burçdur. Kendinden emin yengeç sizi her zaman etkileyecektir. Gerçek aşkı buldum diyorsanız yengeçden asla vazgeçmeyin. İçten ve sadık davranan yengeç sizi evlilik yolunda ikna etmek için zorlanmayacaktır. Yengeç sizin peşinizde de pervana olacaktır.  Arada yengeçin kaprisli tavırları, tuhaf bir şekilde sizi soğutsa da hemen kendisine çeki düzen veren yengeç sizi yine mest edecektir.

Aslan-Aslan Uyumu:  Bu süper ikili birbirine aşık olunca işler değişir. Her şeyi bu kadar mükemmel burç havalara uçamaz birbirlerine uyum gösteremezler. Aşk kendilerine göre değildir. Bu ilişkide ikinizin de canı yanacaktır. Boşanmayla sonuçlanan bir evlilik olacaktır.

Aslan-Başak Uyumu: Başak titiz siz dağıtan birisiniz. Başak çıldıracak sizin umurunuza gelmeyecek. Aşık etmek bir başağı o kadar zor ki sizi baştan çıkaracak bir başkasına yönelmeniz daha kolay gibi görünüyor. Aslan dışarıda gezmeyi, arkadaşlarıyla zaman ayırmayı çok sever ama bunu sevgilileriyle değilde arkadaşlarıyla yaptığı için başak burcu çok sinirlenecek ve kızacaktır. Hayatı çekilmez dahi kılacaktır size karşı. Mutlaka ama mutlaka bu ilişkiye şans verirseniz alttan almayı da bileceksiniz.

Aslan-Terazi Uyumu: Aslan, terazi ilişkisi muhteşem olacaktır.  Terazi aslanı baştan çıkaracak. Aslanda terazi ne derse yapacaktır. Adaletli terazi kendini aslana karşı tatlı diliyle ezdirmeyecektir. Aslan öyle bir sevecen olacaktır ki teraziyle mutluluğu yakalayacaktır. Ve bu ilişki sonunda evlilikte bitecektir. Aslan her zaman teraziye hayran kalacaktır.
Aslan-Akrep Uyumu: Akrebin seksiliği sizi baştan çıkartacaktır. Aslanda olan doğal çekicilikte buna eklenince ilişki de sorun olsa bile bunlar sorun sayılmayacaktır. Akrebin uyumu size karşı güvene bağlıdır. Eğer akrep size güvenirse her konuda yanınızda olur. Öyle bir aşk yaşarsınız ki tarih bunu yazar. İyi bir eş olan akrep sonuna kadar sorumlulukları yerine getirecektir.

Aslan-Yay Uyumu: Meydan okumayı seven yay sizi deliye çevirebilir. Sizin keskin zekanız yayın meydan okuması karşısında ne yapacağını şaşır. Kendine değer veren bu ili burç sonunda ayrılık ve hüzün yaşayabilir. Yay açık fikirli, dışa dönük kişiliğini aslan çok sever. Eğer iki tarafta taviz verirlerse ve bu ilişki evliliğe gittiyse arada küçük problemler olsa dahi ilişkiniz devam eder.

Aslan-Oğlak Uyumu: Kendine yeten oğlak aslanı çileden çıkartabilir. Gücün aslanda olmaması demek bu ilişkide zorluklar üst üste gelecek demektir. İltifat etmeyi,hediye almayı, jest yapmayı seven aslan oğlağın umursamaz tavırlarından çok rahatsız olur. Ama oğlak burcunda ki zeka sizi hayran edecektir. Gün gün planlanmış işler size ilk başta sıkıcı gelse de sizin yapınıza çok uygun olan planlı yaşam sizi mutlu edecektir. Çok iyi  bir eş ve ebeveyn olan oğlak sizi çok mutlu edebilir.

Aslan-Kova Uyumu: Kova burcu sizin ruh eşiniz olabilir. Siz çok aşıksınız o da size aşık her tür her sorunu giderirsiniz. Realist aslan duygusal yönü ağır kova ama yine de çok büyük bir uyum sizi bekliyor. Ortak noktalarınız sizi ayakta tutacaktır her zaman. Evlilikte tam anlamıyla bir eş olacaktır kova çocuklarına çok iyi bakacak kova sizi de çok sevecektir.

Aslan-Balık Uyumu:  Balık çelişki burcudur. Bir an hayalci olur bir an aptal aşık bir an çok bilmiş. Nasıl çıkacaksın bununla aslan sen. Ama sonunda her şekilde bir aşk sizi bekliyor olacak. Balığın o duygusal o nazik yapısı mutlaka etkileyecektir sizi. Belki ayaklarınız yerden kesilmeyecek ama sizi seven birine de hayır diyemeyeceksiniz. Evlilikte tüm sorumluluk sizde olmalı yoksa çok canınız sıkılır.



0 yorum:

Yorum Gönder