Pages

9 Ekim 2014 Perşembe

Kova burcu sekste neler sever

Burçların teker teker sekste neler sevdiğine değineceğim. Bugün sıra Kova burcunda.



Kova burcu sekse çok düşkün bir burç değildir. Ancak seks konusunda da yaşadığı her şeyin hakkını tam anlamıyla verir. Karşısındakini çok mutlu eder ancak bencil davranışları da zaman zaman olur. Karşı tarafın yaklaşımına göre davranır.

Sekste konuşmayı seven kova burcu gözlerini kapatmaktan pek hoşlanmaz. Ön sevişmeyi çok sever ve en çok dokunulmayı sever. Boynundan tahrik olur. Fantezileri seven kova tabulardan uzak durur ancak çok uçuk  fantezileri de karşıdır.  Arabada, asansörde, banyoda sevişmeyen seven kova adrenalini çok yüksek tutar.

Kova burcunu tatmin etmek oldukça zordur. Yatakta hükmetmeyi sever. Vahşidir ve sert olabiliyor. Karşısında ki kişi bazen duygusuz olduğunu düşünür. Kova burcu için tek gecelik ilişki tek geceliktir ve sevgili olmaz. Ancak sürekli bir beraberlik varsa o zaman daha anlayışlı davranır.

Kova burcu kırmızı nevresimli büyük bir yataktan ve mumlardan çok hoşlanır. Karşısındaki kişi mutlaka enerji veren seksi kokular kullanmalıdır. Özellikle güzel rahatlatıcı bir müzik ve kırmızı şarap kovanın vazgeçilmezidir. Yatak odasında Karanlıktan hoşlanmaz ancak loş bir ışık ve gizemli bir havası olmalıdır. Tütsü ve aromatik oda kokuları kovayı sekse davet eder.

Seks esnasında dikkati dağılabilen bir burçtur.  Ve mutlaka çok rahatlatılması gerekiyor kovanın. Ellere ve dişlere çok önem verir. Her zaman titizdir ve karşısındakinden de bunu bekler.



0 yorum:

Yorum Gönder