Pages

13 Ekim 2014 Pazartesi

Balık burcu sekste neler sever

Burçların teker teker sekste neler sevdiğine değineceğim. Bugün sıra son burç Balık burcunda.




Balık burcu diğer burçlara göre sekste çok farklıdır ve aşkla sevişmeyi sever. Aşık olmadan sevişmek ona göre değildir. Tek gecelik ilişkileri sevmeyen balıklar romantik sevişmelerden hoşlanırlar. Balıklar normal hayatta olduğu gibi seks sırasında da özverili davranır ve bencil değillerdir.

Balık sekste kendisini partnerine bırakır. Sanki bir nehrin üzerinde yürüyor gibi ya da bir kumsalda sadece tek başlarınaymış gibi sevişir. Başka bir şey düşünmez o anda o ve sevgilisi vardır sadece.

Fantezilere son derece açık olan balık kendisi ve partnerini mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapar. Mesela partneri arabada ya da dışarıda seks istiyorsa hiç düşünmeden evet der. Yine partneriyle beraber erotik videolar izleyerek zevk alabilir ya da kendi videolarını çekip defalarca izleyebilirler. Böyle konularda tabuları olmayan balık zevkten karşısındakini mest eder.


Balık burcunun yatak odası çok romantik olmalı güzel çarşaflar, oda kokuları ile dolu olmalıdır. Yatak odası onun gizemini de yansıtacaktır aynı zamanda. Yatakta sohbet etmeyi seven balık seks öncesinde içilecek içki edilecek muhabbete bayılır. Sonrasında kendisini sekse bırakır hem romantizme hem de sevişmeye hem doyar hem de karşısındakini doyurur. Onun için seks tüm gece demektir. Asla kısa bir süre olarak düşünmez. Zamana yayar ve öylece sevişir.


Yalnız balık burcunun bir diğer özelliği olan duygusallığı karşısındaki kişiyi deliye döndürebilir. Çünkü duygusal balık bazen ara ara da olsa sekste dahi ağlayabilir. Romantizm tadını kaçırabilir. Bu konuda partnerli anlayışlı davranırsa o zaman mükemmele yakın bir seks hayatları olur.



0 yorum:

Yorum Gönder