Pages

15 Kasım 2014 Cumartesi

Kova burcunun kötü yanları

                  Burçların kötü yönlerine geldi sıra. Bugün sıra kova burcunda.



Ah kova senin bu güvensizliğini biz ne yapacağız. Artık bunu çok abartıyorsunuz. Sevgiliniz bundan çok sıkılıyor farkındasınız değil mi? İlişkilerinizi hep bu yüzden bitirdiniz. İyi insanlarımn kalbini kırdınız. Annenize hatta çocuklarınıza bile güvenmiyorsunuz. Hemen olumsuz şeyler düşünüyorsunuz. Bu duygulardan hemen kurtulmanız lazım.



Çok rahat davranıyorsunuz. Sevgiliniz bu durumdan çok rahatsız. Sevgiliniz yanında tabi rahat davranacaksınız. Ancak dışarda asla bu kadar rahat davranmıyın. Çünkü sevgiliniz sizden şüphe duyar. Eve gittiğiniz de sevgiliniz sizden resim istiyorsa sizin hakkınızda soru işaretleri var demektir. Bunun sebebi de sizin rahat davranmanızdır.




Sözlerinizin bir sınırı yok. Çok sivri diliniz var. O yılan dilinizi öç almak için kullanmayın. Dilinizin kemiği yok. Durmayı bileceksiniz. Bazı şeyle içiniz de kalsın. Bazen sarf ettiğiniz cümleler o ladar ağır oluyor ki özür dileseniz bile artık telafisi olmuyor.



Çok söyleniyorsunuz. Bir söze bin cevabınız var. Bu da çevrenizde ki insanları sizden kopmalarına neden oluyor. Lütfen artık bu tutumlardan vazgeçin. İlişkilerinize, dostluklarınıza zarar vermeyin




0 yorum:

Yorum Gönder