Pages

25 Ağustos 2014 Pazartesi

Koç Burcu Evlilik (Beraber Yaşama) Uyumu





Koç-Koç:  Bu iki burç özellikle anlaşacak diye bir şey yoktur. Ancak evlilik(beraber yaşama) bu burçlarda çok iyi yürür. Heyecan ve sürprizlerle dolu bir evlilik (beraber yaşama) olacak.

Koç_Boğa: Boğa sizi kısıtlamadığı sürece bu yaşam mükemmel olacak. Boğa sizin değerinizi çok iyi bilecektir.

Koç-İkizler:  Evlilik (beraber yaşama) bu ilişki de çok iyi yürür.  Yalnız ikizler çok, kıskanılmaya kısıtlanmaya gelemez. O yüzden dikkat edilmelidilir.

Koç-Yengeç:  Yengeç e öfkeli sinirli davranmayı. Bir günde evi terkedir.  Eğer yengece duygusal yanınızı gösterirseniz. Sizi bir ömür boyu evlilikte (beraber yaşamada) çok mutlu eder.

Koç-Aslan:  Kafa dengi aslan sizi çok mutlu edecektir.  Evlilik (beraber yaşama) sizi çok mutlu edecektir. Eğlenmeyi ve yenilikleri çok seviyorsunuz.

Koç-Başak: Evlilik (beraber yaşama) bu ilişki de yürümez.  Başak düzenli siz eğlencelisiniz. İmzadan önce düşünmelisiniz.

Koç- Terazi:  Bu ilişki de evlilik (beraber yaşama) harika olacaktır.  Terazi ince zarif siz sürprizler yapmayı seviyorsunuz. Evliliğiniz eğlenceyle geçecektir.

Koç-Akrep:  Sürekli tartışmanın ardından mükemmel seks sizin evliliğinizi (beraber yaşama) renklendirecektir. Hırs ve ihtiraslı bir ilişki olacaktır.

Koç-Yay:  Ruh eşinizdir. Evlilik (beraber yaşama) çok mutlu geçecektir. Sakin relaks bir hayat sizi bekliyor.

Koç-Oğlak: Kesinlikle ruh eşiniz değildir. Sizi serbest bırakmayacak Oğlak sizi boğacaktır.

Koç-Kova:  Kovayı kıskanmayın onu üzmeyin o durumda evlilik (beraber yaşama) uzun süreli devam eder. Sadece birbirinizi kısıtlamamak bu ilişkinin anahtarıdır.

Koç-Balık:  Çok alınan balıklar sizi deliye döndürebilirler. Sürekli ağlayan balık sizin evi terk etmenize neden olur. Sıkıcı bir evlilik (beraber yaşama) istemiyorsanız, arkanıza bakmadan kaçın.

0 yorum:

Yorum Gönder