Pages

28 Ağustos 2014 Perşembe

Burçların Seks Yaşamı


Bugün burçların cinsel hayatlarına değineceğim. Hangi burç ne sever yatakta nasıl onları etkileyebilirsiniz. Yazımda bunların hepsini bulacaksınız.




Koç: Erotizmi seven koç güzel iç çamaşırlarına ilgi duyar. Avlanmayı sevdiği için ona hiç bir zaman kolay lokma olmayın. Sado mazo ilişkilere eğilimi vardır. Yatakta sert olmayı severler zaman zaman. Yatak dışında, sinemada, arabada, otel odasında sevişmeyi çok severler. Gizli saklı yerlerde adrenalin olarak çok severler.


Boğa: Yatakta zevk almayı çok severler. Son dakikaya kadar keyif almaları gerekmekte.  Masaj yapmayı ve yaptırmayı çok severler. Tutkulu bir seks tam onlara göre. Öpüşmek ve sarılmak boğa için vazgeçilmez bir olaydır.


İkizler: Fantezilere son derece açık olan bu burç duşta banyoda evin her yerinde seks yapmaya bayılır. Beraber dans ederek sevişmek onlar için en büyük zevk. Seks sırasında konuşmak ikizlerin vazgeçilmezidir. En çok aşkla beraber seks yapmayı severler.


Yengeç: Yengecin nasıl bir seks istediği gizemlerde saklıdır. Bazen boynu bazen dudakları bazen kulakları en hassas yerleri olur. Sahilde sevişmek yengeç için vazgeçilmezdir. Romantik kelimeler bu seks de vazgeçilmezdir.


Aslan: Partnerinin dikkat çekici olması son derece önemlidir. Seks sırasında güzel parfüm ve iç çamaşırı çok önemlidir. Aslan kadını tam da göster ama elletme diyen cinstendir.  Aslan erkeği de zor bir erkektir ama yatakta partnerini sonuna kadar memnun eder. Ten uyumu varsa sabaha kadar sarılarak yatmayı sever.  Seks oyunları tam anlamıyla aslan içindir. Hizmetçi, hemşire gibi fanteziler aslandan çıkmaktadır.


Başak: Sekste en zor burçtur. Doğal bir seksten yanadır. Ne bir parfüm ne de güzel iç çamaşırlar ilgisini çeker. Dokunuş ve dudak tam anlamıyla başak burcunu tahrik eder. Banyoda çılgınca öpüşerek sevişmeyi ve kocaman bir yatakta sevişmeyi sever. Avlanmayı hiç sevmez. Kaçan kovalanır hesabı başakta tutmaz.


Terazi: Terazi için ruh hali çok önemlidir. Bazen bir mum ışığında yemekten sonra günlerce sevişir bazen aynı partnerle arabada beş dakikada seks yapar. Güzel koku ve güzel iç çamaşırı olmazsa olmazı seks sırasında. Normal hayatta eşitlikten yana olan terazi yatakta hakim olmayı sever. İltifat etmeyi seven terazi iltifat edilmesinden de hoşlanır.


Akrep: Bu burcun en büyük özelliği seks. Akrep burcunda doğanlar seks için doğmuş desek yalan olmaz. Tabuları olmayan akrepler seksi çok güzel yaşar ve yaşatır. Gizli ve yasak ilişkilerden hoşlanırlar. En çok uzun uzun sevişmeyi severler. Parfüm ve egzotik kokuları seven akrep en çok dil darbelerinden hoşlanır.


Yay: Cinselliğe çok düşkün olan yay kışkırtılmayı sever. Bir anda öpüşmek bile tabularını yıkabilir. Gizli saklı seks yapmayı hiç sevmez. Evde çıplak gezmek, çıplak uyumak tam yayın özelliğidir. Zorlanmayı hiç sevmez. Yatakta bir şey hayırsa hayırdır. Lüksüne düşkün yay sekste de öyledir. Pahalı içkiler içerek lüks otellerde seks yapmayı sever.


Oğlak: Seks düşkünüdür oğlak. Partner değiştirmeyi sevmeyen oğlak aynı partnerle ilk günkü zevkle yıllarca sevişebilir. Yatakta hayvansı duyguları öne çıkan oğlak sert sevişmeye bayılır. Acele yapılan seksi asla sevmezler. Sevişmeyi seven oğlak oyunlarla sevişmeye bayılır. Sekste mutlaka karşısındakine güvenmelidir. Güvensiz ilişkiye asla girmezler.


Kova:  Canı isterse seks yapan kova canı istemezse kimse onu baştan çıkaramaz. Sekste tabuları olmayan yay ile her tür fantezi yapılabilir. Sekste konuşmayı seven kova  hakimiyetin de kendinde olmasını sever. Köle sahip ilişkilerinde en yüksek noktaya çıkabilirler. Seks dışında arkadaş olacağı partneri seven kovayı muhafazakar düşünen insanlar asla anlamazlar.


Balık: Ayak fetişi olarak bilinen bir burçtur. Balık aşık olmadan seks yaşayamaz. Sekste karşı tarafın hakim olmasını severler.  Kışkırtıcı şeyler severler. Kalçalarına atılacak bir tokat bile balığı baştan çıkarabilir. Balık erkeğine sevgilisinin dokunması bile azdırabilir. Ancak ruhsal tatmin olmadan balıklar boşalamazlar.Bundan dolayı diğer burçlara göre çok geç boşalırlar.





0 yorum:

Yorum Gönder