Pages

26 Kasım 2014 Çarşamba

İkizler Burcu Karakter özellikleri




İkizler çekici bir güce sahiptir. Konuşmalarında farklı bir çekiciliği vardır. Alışılmış şeyleri sevmeyen ikizler yeni şeylerle uğraşırlar. Enerjiyi severler ve pozitif enerji ikizleri yaşatır.

İkizler insanı zor aşık olur, zor sever ancak bir o kadarda çok beğenir başkalarını. Aynı zamanda kendilerini de çok çabuk beğendirirler. İlgileri çok çabuk değişir, farklı yönlere kayar. İkizlerin en büyük diğer özelliği de espirileri güzel ve yerinde yapmasıdır.

İkizler herkesi etkisi altına almayı sever. Konuşmalarında çok vurgu yapan noktaları olur. Ve bu konuşmaları çok etkileyicidir. Yüksek zekalarını konuşmalarla ortaya çıkarırlar. Politika, hayat ve her konuda ikna edici bir konuşması vardır. Yalnız bu zeki ikizler çok sivri dillilerdir. Çok çabuk kırıcı da olabilirler. Detayları her konuda unutabilirler anında fikir değiştirip yeni projelere geçiş yaparlar. Bundan dolayı da fikirleri çöpe gidebilir.

Hayatları boyunca hızla değişmeyi severler. Yer değiştirirler, bir anda tüm hayatlarını değiştirebilirler. Tüm hayatı boyunca canlı bir hayat yaşarlar.

Eğlenmeyi ve keyif yapmayı çok severler. Ve başkalarınında eğlenmesini severler. Güldürmekten çok hoşlanırlar. Kendisine insanların hayran olmasını isterler. Enerjileri hiç eksilmez. Bir ikizleri sabah 9 ve aksam 11 de aynı enerjiyle görebilirsiniz. Karşısındaki insanın zayıf noktalalarını çok iyi anlarlar. Çok meraklılardır. Çevrelerinde olup bitenleri çok kısa sürede öğrenirler.

0 yorum:

Yorum Gönder