Pages

22 Kasım 2014 Cumartesi

En kolay astral seyahat teknikleri 1


Hazırlık aşaması:

Bedeni hazırlama ve düşünceyi kontrol etme.


Vücudunuzda bulunan tüm aksesuarları çıkartın. Odadaki tüm ışıkları kapatın ve dışardan ışık geliyorsa bunu engelleyin. Baş taraf kuzeye gelecek şekilde sırt üstü yatın. Tüm kıyafetleri çıkartın ancak vücut ısınızı ayarlayın. Mutlaka rahatsız edilmeyeceğinizden emin olun. Rahatlama durumuna geçin nefesinizi yarım açık ağızından alıp verin.

Klasik yöntem:

Rahatlama ve uçma isteği.


Ayağınızdan alnınıza kadar vücudunuzu nokta olarak hissedip beyninize bunu gösterin. Bedeninizin 1 metre kadar yukarda olduğuna odaklanın. Astral bedeninizin alın kısmını vücudunuzun ayak hizasına gelecek şekilde ileriye gittiğine odaklanın.
Ayaklarınız sabit bir noktada kalacakve yüzünüz 90 derece dik gelecek şekilde yukarı ve ileri doğru kalktığınızı ve ayaklarınız üzerinde doğrulduğunuzu düşünün. Ve bu yönde odaklanın.

Ters düşünme:

Beyin aldatmacası.


Öncelikle hazırlık aşamasının tamamlanması gerekmektedir. Kuzeye doğru yattığınız pozisyonu beyninize güneye doğru yattığınızı inandırmaya çalışın. Beyniniz öncelikle buna inanmayacaktır ancak inandığında titreşimlerle beraber yükselmeyi gerçekleştirin. Eğer zorlanıyorsanız nefes alıp vermeye devam edin. Biraz daha hafiflemiş olursunuz. Yükselme bu aşamada kolayca gerçekleşecektir. Eğer hala yükselemediyseniz yukarıda asılı bir ipi çektiğinizi düşünün. Bu uğraşılar sonrasında mutlaka konsantrasyonu sağlamanız gerekmektedir. Bu durum mutlaka başarıya ulaşmanızı sağlayacaktır.  Ayrılma tam olarak gerçekleştiğinde görüntüler ve sesler olacaktır. Artık tek yapmanız gereken şey bolca prova yapmaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder