Pages

21 Kasım 2014 Cuma

Balık Burcunun Seks Uyumu


                           Balık Burcunun Diğer Burçlarla Seks Uyumu


Bugün Balık burcunun diğer burçlarla seks uyumuna değiniyorum. Partnerinizi burçlara göre seçmiyor olabilirsiniz ama bir göz atmanızda fayda var.


Balık-Koç: Balık ve koç dengesi çok zor olacaktır. Balık çok duygusal koç çok daha rahattır. Gece sevişirken tam anlamıyla bir dengesizlik olabilir. Ne istediğini bilen koç sizinle geceyi çok zor geçirebilir. Sabah olsa da bitse bile diyebilir. Bu konuda biraz daha relaks olup. Karşınızdaki koçu biraz seks sırasında rahat bırakın.

Balık-Boğa: Boğa size karşı çok nazik davranacak ancak tam istediğiniz gibi sevişecek ancak boğa da siz de bazen sıkılacaksınız bu durumdan. Boğa size aşıksa ve seks aşka dayalıysa mükemmel bir ilişkiniz olacak. Ancak sekse dayalıysa beraberliğiniz o zaman sorun olabilir.

Balık-İkizler: İkizler size güzel sözler söyleyerek eminim kandıracaktır. Sizi sekste çok memnun edemese de aranız çok iyi olacak ve eğlenerek sevişeceksiniz.

Balık-Yengeç:  Çok güzel bir seks ilişkiniz olacak. Yengeç ve balık çok iyi anlaşır. Her tür fantezi sizin istediğiniz şekilde gerçekleşecek. En çok ev de mum ışığında romantik seks sizi çok mutlu edecek. Yengeçle bunu çok fazla yapabileceksiniz.

Balık-Aslan: Aslan sizi çok mutlu eder. Ancak ortamı çok iyi hazırlamanız lazım. Mis gibi kokması lazım her yerin. Aslan sizi her tür tavlayacaktır ancak siz ne istediğinizi önceden aslana anlatmanız gerekmekte yoksa çok üzülebilirsiniz. Aslan hep daha fazlasını ister.

Balık-Başak:  Romantik seks yaşayacaksınız. Her şey rutin olacak. Önce en sevişme sonra normal seks şeklinde devam edecek. Duygusal konuşmalar. Ve hiç fantezi olmadan devam eden bir seks ilişkisi olacak.

Balık-Terazi: Önceleri çok zevkli olacak ancak terazi sizden hemen sıkılabilir. Ondan o denli romantizm beklemeyin sizinle şarap içtiğinde bu sizinle zaman geçirme zevkinden değil sarhoş olma isteğinden olabilir. Size güzel sözler söylerse bunlara da inanmayın. Sadece sekste söylenen sözler olacak. Bunu unutmayın.

Balık-Akrep:  Kesinlikle akrebi sıkmayın. Akrep sadece seks isteyecektir sizden. Siz romantizm istemeyin. Sadece seks için buluştuysanız sevgili değilsiniz zaten. Akrep bu bilinçle sizinle seks yapacaktır. Ön sevişme yerine fanteziler akrep için önemli. Bundan dolayı çok uyumlu olmayacaktır.

Balık-Yay: Çok uyumlu olacaksınız. İkinizin de tabuları ve duygusallıkları var. Çok fazla duygusallıklarınız ve ortak noktanız var. Seks rutin olsa da aradığınızı bulmuş demeksiniz.
Balık-Oğlak: Eğer romantik bir balıksanız oğlak tam size göre. Sizi çok mutlu edecek. Ancak eğer anlık gel gitler yaşıyorsanız oğlak sizden kaçacaktır. En önemlisi oğlak ve balık normal hayatta pek anlaşamazken sekste çok uyumlu olur.

Balık-Kova:  Hiç anlaşamazsınız. Kovanın istekleri ve sizin istekleriniz çok farklı. Siz ön sevişmeyi seversiniz. Kova sonuna kadar gitmeyi ister. Fantezi seven kova sizden sıkılabilir. Siz de biraz uyum sağlarsanız o zaman sabaha kadar güzel bir sevişme yaşarsınız.


Balık-Balık: Bu seks ilişkisi sizi çok mutlu edecektir. Farklı fanteziler olmayacak. Sizi değer verecektir karşınızdaki de. Bundan dolayı mutlu olacaksınız.












0 yorum:

Yorum Gönder