Pages

3 Kasım 2014 Pazartesi

İkizler burcunun kötü yanları


Burçların kötü yönlerine geldi sıra. Bugün sırada İkizler burcunda.




İkizler burcu tam anlamıyla ilgisizlik burcudur. Karşısın da insan mı, hayvan mı, odun mu var önemsemez. Söyleyecekleri şeyleri de tak tak karşısında ki insana söyler.


Sevgililerine karşı bir o kadar duygusuz olan ikizler tek gecelik ilişkiler insanı olduğu için sevgilileri üzülmekten başka şeyler yapamazlar.


Bazen dengesizlikleri alıp başını gider. Bugün evet dediğine öğleden sonra hayır diyebilir. Karşısında ki insanın ne duruma düşeceğini düşünmeden davranır. Her an kavgaya hazır olun bazen kavga çıkartmak için özellikle zaman yaratır. O kadar zordur ki bu özelliklere sahip ikizler herkesi çok yorarlar.


Deri giyim tarzı ve eski şeyler seven ikizler karşılarında ki insanları çıldırtabilirler. O kadar saçma giyinirler ki sabah işe giderken deri kıyafet giyen ikizler rock barda takım elbise giyebilir. Özellikle bit pazarını tercih edip eski püskü şeyleri almayı çok severler.


Bazen o kadar sıkıcı olabilir ki onlarla sinemaya bile gidilmez. Yemek yapmayı da hiç sevmezler. Ama sorarsanız  hep yemek yaparlar. Kocaları çalışır gelir aksam bir de ikizler kadını evde kocasının yemek yapmasını bekler. Hatta çocukların altını değiştirmeyi babanın geliş saatine ayarlamayı o kadar çok isterler ki.


Bu huylara sahip ikizler varsa karşınızda arkanıza bakmadan kaçın.




2 yorum:

  1. Yuh yani anlaşılan yazar beyin karısı ikizler burcu yerden yere vurdun ayol

    YanıtlaSil
  2. Yuh yani anlaşılan yazar beyin karısı ikizler burcu yerden yere vurdun ayol

    YanıtlaSil