Pages

25 Ekim 2014 Cumartesi

Boğa burcunun kötü yanları

Burçların kötü yönlerine geldi sıra. Bugün sırada boğa burcu.





Boğa burcu hep ilgi ister ama göstermez, kendi söylediğine göre gösteremez. Sevgilisi annesi babası gibi onunla ilgilenmeli yoksa çocuk gibi küser.


Sevgilisiyle sinemaya gider, yemeğe gider ama elini cebine sokmaz istemez bedavacının tekidir. Yer içer sonra arkasına bakmadan gider. Çalışmayı sever gözükür ama nefret eder. İşleri savsaklar, yanında çalışanlar varsa ezmeye çalışır, bilgisi olmadığı halde her şeyi bilir gözükür.


Bazen çok dengesiz olurlar. Mutlu oldukları şeyden mutsuz, mutsuz oldukları şeyden mutlu olurlar. Çok modernmiş gibi görünen boğa aslında tam orta çağ kafasındadır. Hele boğa erkeği eve geldiğinde karısı o pis çoraplarını çıkartıp ayağını yıkamalıdır. Kendine karşı öyle bir öz güveni vardır ki he istediğinin olmasını ister.


Boğa cin gibidir. Her ayrıntıyı çözer ama karşısındaki kişinin asla anlamasına müsaade etmez. Asla sınavlara çalıştım demez ama tüm bir hafta çalışmıştır. Ve sınavdan yüksek puan alınca da çalışmadan birinci oldum diye söyler.


Sevgilim canım dediği sevgilisini yarı yolda bırakır. Mesela sevgilisi yanında bir şeyle suçlansa asla karışmaz. Bana ne der geçer. Bu sizin probleminiz ben karışamam der geçer gider. Bundan dolayı çok dikkatli olmak lazım.


Agresif olan boğa kızdığında dünyayı görmez. Her şeyi yakar yıkar. Gözleri kapalı suçluyu arar. Dayak atar, dayak yer ama kızgınlığı geçmez. O yüzden boğa kızgınken yanından bile geçmeyin.





0 yorum:

Yorum Gönder