Pages

30 Ağustos 2014 Cumartesi

Boğa Burcunun Seks Uyumu

Boğa Burcunun Diğer Burçlarla Seks Uyumu

Bugün boğa burcunun diğer burçlarla seks uyumuna değiniyorum. Partnerinizi burçlara göre seçmiyor olabilirsiniz ama bir göz atmanızda fayda var...




Boğa-Koç :  Sado mazo seven koç boğa ile uyumu yakalayamayabilir. Boğa tutkulu olmayı sever. Koç daha çok zevk almaya bakar. Siz öpüşerek tatmin olmayı seversiniz. Boğa karşısındaki insanları düşünmeyi sever o yüzden bu seks pek uyumlu olmayacak.



Boğa-Boğa: Yatakta zevk almayı seven boğa boğa dengesi sizi çok mutlu edecek. Masaj bu ilişkide olmazsa olmaz. Tutku bu ilişkide vazgeçilmezdir. Vücudunuzun her alanı birbirinizin için çok önemli. Dokunuşlar ve küçük öpücükler tam da sizin uyumunuzu anlatıyor.

Boğa-İkizler: Bu iki burcun uyumu anlatılmaz yaşanır. Birbirinize çok uyumlusunuz. Beraber dans ederken, yemek yerken, hatta sohbet ederken sevişmeye başlayabilirsiniz. Sabahlara kadar sevişseniz bıkmayacağınız cinsen bir ilişki olacak bu. İkizler aşkla sevişmeyi severler. Eğer sevgilinizse ikizler size dünyanına en mutlu insanı olma yolu gözüküyor seks hayatınızda.

Boğa-Yengeç: Yengeci zamanla tanıyacaksınız. Sizin kadar açık değiller sekse. Ne istediklerini hemen anlamanız mümkün olmaz. Ve ilk geceden bir ilişki asla beklemeyin. Genelde güzel bir akşam yemeği mum veya şömine başında güzel bir içki sonrasında yengeçle ilişkiye girersiniz. Sizi eğer çok severse ve değer verirse sizin seks köleniz bile olabilirler. Ama her şey zamanla.

Boğa-Aslan: Çok şık ve ayırt edici özelliğiniz olması gerek bu ilişkide. Aslan güzel kokan ve hoş giyen kişileri sever. Sizde şık ve cezbedici olmayı seviyorsunuz. Seks oyunlarını seviyorsunuz. Karşılıklı seks oyunları ve güzel sözler her ikinizide tahrik ediyor. Seks yaparken birşeyler yemek sizlerin vazgeçilmezi.

Boğa-Başak:  Biraz zor anlaşsanızda çok mutlu olursunuz bu beraberlikte.  Dudak hareketleri ve dokunuşlar başağı cezbeder. Ve sizde bunlar fazlasıyla var. Dokunmayı ve şefkat göstermeyi çok seviyorsunuz.  Banyoda sevişmek ve tertemiz çarşafların üzerinde sevişmeyi seven başak size bayılacak.

Boğa-Terazi:  Terazinin tam anlamıyla cinsel istek zamanına denk geldiyseniz şok geçirebilirsiniz. Dışarda nazik ve kibar olan terazi sizi yatakta çok şaşırtabilir. Güzel ve seksi iç çamaşırları ve güzel sözler terazinin vazgeçilmezidir. Ve siz bu istediklerini yaparsanız seksde sizi çok ama çok mutlu edecektir. Gece, gündüz, günün her vakti teraziyi siz çok etkilersiniz.

Boğa-Akrep: Sekse düşkün olan akrep sizi zevkin doruklarına çıkaracak. Seksde pasif kalmamaya bakın akrep o halden çok sıkılabilir. Egemenliği eşit paylaşmanız gerek. Sizin o güçlü yapınız altında ki çocuksu hali görürse sizinle sevişmek istemeyebilir. Ancak o güçlü halinizi seksde de gösterebilirseniz sizi dünyanın en mutlu insanı yapacaktır.

Boğa-Yay:  Herşeyi çok açık yaşamayı seven yay sizin de tabularınızı yıkmanızı sağlayacak. Perdenin açık kalmış olması ve ya arabanın içinde sevişmek yayı çok etkilemez. Canı istediğinde herşeyi yapabilecek birini aradıkları için ve sizde bunlara açık olmadığınız bu cinsel hayat bir iki defadan sonra bitebilir.

Boğa-Oğlak: Oğlak ve siz mükemmel bir cinsel uyum yaşayabilirsiniz. İkinizde partner değişmeyi sevmezsiniz.  Oğlakta sizde uzun süreli ilişkileri seversiniz. Oyunlar oynamayı seven oğlak sizi çok mutlu edecektir. Arada sert sevişmeyi seven oğlağa istediğini vermeniz gerekmekte. 

Boğa-Kova: Canı istediğinde seks yapan kova sizi deliye çevirir. Sizi yatakta öylece bırakmayı sever ya da arkasın dönüp uyuyabilir. Hakimiyetin kendisinde olmasını seven kova sizi kölesi yapmak isteyebilir. Ama sizin karekterinizde olan birisi asla buna müsade etmeyeceği için bu seks ilişkisi çok iyi yürümeyebilir.

Boğa-Balık: Balık burcu biraz fetiş sever. Ayaklarınızı yalamak isterse şaşırmayın. Sekste sizin köleniz olmayı isteyebilirler. Biraz şefkatle yaklaşırsanız sadece tek gecelik bir ilişkide bile sizi sevgilisi zannedebilir. Sizin her hareketenizde bir anlam arayacak balık seksde sıkılmanıza neden olabilir. Ama biraz otoriter tarafınız ağır basarsa seks sizin için de onun için de mükemmel olabilir.



                               

0 yorum:

Yorum Gönder