Pages

1 Eylül 2014 Pazartesi

İkizler Burcunun Seks Uyumu


İkizler Burcunun Diğer Burçlarla Seks Uyumu


Bugün İkizler burcunun diğer burçlarla seks uyumuna değiniyorum. Partnerinizi burçlara göre seçmiyor olabilirsiniz ama bir göz atmanızda fayda var...




İkizler-Koç:  Çok uyumlu bir cinsellik olacak. İkinizde kolay lokma değilsiniz. Ve cinsellikte son derece sıra dışı fanteziler gerçekleştirebileceksiniz. Bu iki burçta son derece uyumludur. Macerayı seven siz koçla güzel bir cinsellik yaşayacaksınız.

İkizler-Boğa: Çok güzel bir seks uyumunuz olacak. Beraber dans ederken, yemek yerken sevişmeye başlayabilirsiniz. Sabahlara kadar çok mutlu bir cinsel beraberlik yaşayacaksınız. Eğer bu cinsel uyum aşk ile yaşanıyorsa çok daha mutlu bir beraberlik olur. İkiniz de romantik sevişmeyi çok seversiniz. Ama bazen hayvansı duygularınız öne çıkar ve çok büyük bir şehvetle sevişirsiniz.

İkizler-İkizler:  Cinsel hayatınız çok mutlu olur. Aynı şeyleri çok seversiniz. Şehvet en çok hoşunuza giden şeydir. Banyoda, arabada, açık alanda sevişmeyi seversiniz. Her zaman canınız sevişmek istemeyebilir ama bir canınız çekti mi sizi kimse durduramaz.

İkizler-Yengeç:  Bu iki burç sekste pek anlaşamayabilir.  Yengeç romantizm sever siz biraz daha şehvet seversiniz. Sadece en çok uyan yanınız dışarıda sevişme olacaktır. Bunun dışında bütün gece birbirinizden sıkılabilir ve bir daha görüşmek istemeyebilirsiniz.

İkizler- Aslan: Her şey mükemmel olmalıdır bu ilişkide. Güzel koku, güzel iç çamaşırlar bu ilişkinin vazgeçilmezidir. Aslanla dışarı çıkarsınız, gezer tozarsınız ve belki bir seks yaşamınız olur. Ama eğer seks yapmayı aslan istiyorsa size muhteşem bir gece sunacaktır.  Seks oyunları ikiniz içinde tam bir vazgeçilmezdir.

İkizler-Başak: Bu seks uyumu sizi doruklara çıkartabilir. Başak ve siz titizliği sever. Güzel bir yatak odası, iyi hazırlanmış bir ortam başak için vazgeçilmez. Her şey ne kadar mükemmelse başak yatakta aynı şekilde mutlu eder. Seks oyunları ve çok fazla fanteziniz olmayacaktır ama sabaha kadar sıkılmadan sarıla sarıla sevişebilirsiniz.

İkizler-Terazi:  Terazi ile iyi bir diyalog yakaladıysanız seks çok güzel olacak. İlk buluşma ve anında yataktaysanız en fazla 1 saat sonra ya o kaçar ya da sizin gitmeniz için elinden geleni yapar. Ancak bir arkadaşlığa dayalıysa seks ilişkiniz çok mutlu olursunuz. Her tür fanteziyi sever, size sonuna kadar uyar.

İkizler-Akrep: Bu seks ilişkisinde her şey muhteşem olacaktır. Aklınıza gelen her fantezi akrep için bir emir olacaktır. Nasıl isterseniz her şey sekste size sunulacaktır. Yalnız akrep tek gecelik bir ilişkide dahi bir sevgili olma havası yaratabilir. Bu konuda dikkatli olun.

İkizler-Yay:  Bu cinsel ilişki çok uyumlu olmayabilir ama sizi tatmin edecektir. Seks oyunları olmayabilir. Hatta yay sadece sevişmek isteyebilir de. İleriye gitmeyebilir de ama sizi yine de mutlu etmek isteyecektir.

İkizler-Oğlak: Oğlak size değer veriyorsa seks çok iyi olacaktır. Saygılı bir seks ister siz de sınırsız bir seks istersiniz. Aman ha kötü bir söz söyleyeyim ya da biraz sert olayım demeyin. O da daha fazlasıyla size karşılık verip kavga çıkarabilir. Her şey çok mükemmel gitmese de yolunda gidecektir.

İkizler-Kova: Kova size yatakta çok bağlı olabilir. Çok fena bir şekilde kovayı etkileyebilir hatta sekste köleniz yapabilirsiniz. Kova en çok sevişmekten hoşlanır. İlişkiden önce uzun bir ön sevişme sizin için ortamın iyi hazırlanmasını sağlayacaktır. Sizi kova severse yapamayacağı hiç bir şey yoktur.


İkizler-Balık: Romantik balık sizi çok sıksa da başlarda gecenin ilerleyen saatlerinde sizi çok mutlu edebilir. Fetişleri olan balıklar sizinle daha çok ilgilenir. Sadece duyarlı olun ve güzel sözler söylemeyi unutmayın. Balık sizi öyle bir mutlu eder ki nasıl zaman geçti anlamayabilirsiniz. Size şarkılar söyler, eğlendirir yatakta.


                               

0 yorum:

Yorum Gönder