Pages

1 Eylül 2014 Pazartesi

Eylül Ayı Burç Yorumları 2014



Koç: Bu ay işlerle ilgili olumlu şeyler gelişecek.  Detaylar üzerinde çalışarak işlerinizi yükselteceksiniz. Aşk bu ay çok fazla öne çıkmayacak. Aile ve sosyal hayatınızda yeni gelişmeler meydana gelecek.  Bu ay işlerinizi çok iyi organize etmeniz gerekmekte.

Boğa:  Bu ay bir sözleşme yapacaksanız biraz dikkatli olmanızda fayda var. Yakın çevrenizden destek göreceğiniz bir ay. Sağlık konusunda biraz daha dikkatli olmanız gerekmekte.  Ev ve sağlık konusunda harcamalarınıza mutlaka dikkat edin.

İkizler:  Bu ay çok başarılı olacaksınız. Yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Para konusunda çok iyi fırsatlar önünüze çıkabilir.  Bu ay liderlik konusunda önde olacaksınız.  Herkese kendinizi rahatlıkla anlatabilirsiniz.

Yengeç:  Sevgilinizle sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlık konusunda biraz özen göstermeniz gerekmekte. Çok fazla canlı olmasanız da bu ay dikkat çekici güzel şeyler yapacaksınız. Bir sözleşme ya da anlaşma yapmadan önce düşünmenizde fayda var.

Aslan: Bu ay hayatınızın zevkini yaşayabilirsiniz. Zaman zaman gel gitler olsa da hayatınızda bu ay sizi çok mutlu edecek işlere adım atacaksınız. Aşk hayatınızda bir yenilenme olabilir. Uzun süre bir ilişkisi olmayan aslan bu ay hayatının aşkıyla karşılaşabilir. Sağlık konusunda biraz dikkatli olmanız lazım.

Başak:  Yeni iş girişimleri, projeler geliştireceksiniz.  Bu ay şans sizin yanınızda olacak.  Projeler için tercih edilen kişi olacaksınız. Yeni bir aşk hayatına başlayabilir ya da olan ilişkiniz de sorunlar varsa sorunları bitirip rahatlayabilirsiniz. Evinizde yenilikler yapıp biraz rahatlayacaksınız.

Terazi: Sosyal çevre ve iş hayatınızda büyük bir değişiklik yaşayabilirsiniz. Bu ay üzerinizden büyük yükler atmanızın tam zamanı. Yeni projeler ve oluşumlar içinde olacaksınız. Sonbahar size çok olumlu gelecek. Yeni bir aşk hayatınıza girebilir ve mutlu olmanızı sağlayabilir.

Akrep:  Bu ay işlerinizi yoluna sokup maddi anlamda kendinize çeki düzen verme zamanı geldi.  Evinizde küçük değişimler yapacaksınız. Sorunlu bir ilişkiniz varsa bu ay onu bitirip yeni aşklara yelken açabilirsiniz.

Yay: Kendi kafanızda olan insanlarla beraber iş yapmalısınız. Bu ay önünüze çıkan fırsatları değerlendirip işiniz de biraz daha zirveye çıkmayı başarabilirsiniz. İş ya da okul hayatınızda sorunlar varsa onları düzeltebileceğiniz bir dönemdesiniz. Her şeye en başından ve güzel bir şekilde başlayabilirsiniz.

Oğlak: Bu ay sizin maddi anlamda sıkıntı çekiyorsanız biraz daha iyiye giden bir ay olacak.  Bu ay birçok yenilik sizi bekleyecek. İş hayatınız ya da okul hayatınız da size yeni fırsatlar açılacak. Yeni insanlarla tanışacaksınız. Yeni sözleşmeler imzalamadan tekrar düşünmenizde fırsat var.

Kova: Bu ay sizin için zorlayıcı olacak. Yeni bir iş arıyorsanız ilk fırsata atlamamanız gerekmekte. Aile ve sosyal hayatınızla ilgili biraz kendinize çeki düzen vermeniz gerekmekte. Yeni bir aşk sizi bekliyor olacak bu ay. Finansal konulara çok dikkat etmeniz gerekmekte.


Balık: Bu ay sizin için çok romantik geçecek. Yeni biriyle tanışırsanız sizi çok mutlu edecek.  Finansal konularda bu ay başarılar elde edeceksiniz. Spor yapma ve yeme alışkanlığınızı değiştirme zamanı geldiyse bu ay bunlara başlamanız gerekmekte.



0 yorum:

Yorum Gönder