Pages

10 Eylül 2014 Çarşamba

Oğlak Burcunun Seks Uyumu

                            Oğlak Burcunun Diğer Burçlarla Seks Uyumu

Bugün Oğlak burcunun diğer burçlarla seks uyumuna değiniyorum. Partnerinizi burçlara göre seçmiyor olabilirsiniz ama bir göz atmanızda fayda var.



Oğlak-Koç:  Koç burcuyla uyum sağlamakta zorlanacaksınız. Çünkü siz sürekli telefonda konuşacaksınız gece boyunca. Bu da koçu çok kızdıracaktır. Ön sevişme de çok uyumlu olursunuz. Ancak tek gecelik bir ilişkiyse bu çok çabuk oldu bittiye gelecektir.

Oğlak-Boğa:  Mükemmel bir seks uyumunuz olacak. İkinizde sürekli partner değişmeyi sevmiyorsunuz. Bundan dolayı da seks bir rutine girecektir. Ve sizi mutlu etmek için elinden geleni boğa yapacaktır. En güzel ön sevişmeyi boğayla yaşarsınız.

Oğlak-İkizler:  Saygı çerçevesinde bir seks ilişkiniz olacak. Ancak bu ilişki tek gecelik olacaksa bunu daha önce konuşmanız gerekiyor. Çünkü ikizler için çok önemli değil tek gecelik olup olmaması. Ancak bu sizin için çok önemli ve tek gecelik ilişki sevmiyorsunuz.

Oğlak-Yengeç: Yengeç ile sevişmek sizi çok etkileyecek. O tam sizin için yaratılmış diyemeyiz ama size uyum sağlamak için elinden gelen her şeyi yapacak. En önemlisi de bu seks uyumunda sabaha kadar sıkılmayacaksınız. Tekrar tekrar aynı şeyleri yapsanız da bunun sizin için bir önemi olmayacak.

Oğlak-Aslan: Aslan tek gecelik ilişki sever ama siz sevmezsiniz. Peki bu durumda ne yapmak lazım. En önemlisi en başında bunu konuşacaksınız. Çünkü aslan sizi öyle bir mutlu eder ki siz bunun devamlı olmasını isteyebilirsiniz. Ten uyumu tam olursa siz aslana bir gece de aşık bile olabilirsiniz. Biraz dikkatli olmak lazım.

Oğlak–Başak: Bu iki burç uyumlu oldukları kadar uyumsuz yanları da olacaktır seks yaparken. Sizin için seks bir ihtiyaçta olurken başak için bir tatmin meselesinin çok ötesinde olacaktır. Başağı mutlu etmek zordur. Ama sizin onu mutlu etmeniz biraz zaman alacaktır. İkinizde tek gecelik ilişki insanı değilsiniz. Uyum olursa aranızda sürekli gelişen bir ilişkiniz olacak.

Oğlak-Terazi: Bu seks ilişkisi ne iyi ne kötü olacaktır. Terazi sizi mutlu ettiği kadar kendisi de mutlu olmak ister. Siz de ona o mutluluğu mutlaka tattırmanız gerekmekte. En önemlisi bu cinsel uyum esnasında güzel müzikler ve güzel kokular sizi çok etkileyecektir. Her zaman bu ilişki sizi zinde tutacak buna emin olabilirsiniz.

Oğlak-Akrep: Akrep tam bir sevişme hastası sizde sevişmeyi çok seviyorsunuz o zaman sorun olmayacak diye düşünmeyin. Çünkü akrep tüm tabularını yıkmış durumda. Ancak sizde tabularınız çok önemli olabilir bundan dolayı fanteziler konusunda biraz farklı düşünebilirsiniz.

Oğlak-Yay:  İkiniz de bu seksüel ilişkiden zevk alacaksınız. Ancak yay sizin gibi değildir. Siz yine de biraz fantezi seversiniz ama yay o kadar sevmez. Sizi mutlu edemeyebilir ancak yine de anlaşabilirsiniz. Sekste sınırları zorlamak yerine ortak bir alanda buluşursanız bu uyum iyi olur.

Oğlak-Oğlak: Oğlak oğlak uyumu çok etkili değildir. Çünkü iki tarafta çok sıkıcı olacaktır. Hatta öyle bir sıkıcılık olacaktır ki seks partneri olsanız dahi seks yapmak yerine uyumayı tercih edebilirsiniz. O yüzden rutinden kurtulmak için oyunlar oynamanız gerekmekte. Arzularınızı birbirinize anlatmanız gerekmektedir.

Oğlak-Kova:  Kova alacağını almayı seven bir burç. Siz sevişmeyi seven bir burçsunuz. Kova için sonuç çoğu zaman ön sevişmeden daha önemlidir. Biraz uyumsuz bir ilişki olabilir. Ama fantezi konusunda sizi eminim çok tatmin edecektir. Ancak sizin talepleriniz olmayacağı için kova da ne yapacağını bilmez durumda olacaktır.


Oğlak-Balık: Balıkla güzel bir rutin yakalayacaksınız. Ani duygular değişen balıklar değil de normal romantik olan balıklar sizi çok mutlu edecektir. Sabaha kadar güzel mumlar, ışıklar ve müzik sizi de onu da mest edecektir.





0 yorum:

Yorum Gönder