Pages

11 Eylül 2014 Perşembe

Kova Burcunun Seks Uyumu

                        Kova Burcunun Diğer Burçlarla Seks Uyumu

Bugün Kova burcunun diğer burçlarla seks uyumuna değiniyorum. Partnerinizi burçlara göre seçmiyor olabilirsiniz ama bir göz atmanızda fayda var.


Kova-Koç: Bu ilişki de mest olacaksınız. Uyum süper olacak. Birbirinizi çok etkiliyorsunuz ve etkilemeye devam edeceksiniz. Yatak odasında farklı fantezilere ikiniz de açıksınız. Sonuçta en mükemmel ilişki bu olmayacak yatakta ancak çok haz alacağınız kesin.

Kova-Boğa: Siz canınız isteyince sevişmek istersiniz ama boğa daha romantik size göre biraz daha şefkatle sevişmeyi sever. Her tür seks oyunu oynarsınız ancak boğa romantizme daha yakın olacaktır. Sıkılmadan sabaha kadar her tür seksi boğa ile yaparsınız.

Kova-İkizler:  İkizler sizi çok iyi etkiler. Sekste çok mutlu olacaksınız. Ancak ikizler sizden daha farklı düşünebilir zaman zaman. İkizler için tek gecelik ilişkiyse o tek gecelik ilişkidir sizin içinse tek gecelik ilişkiyle başlayıp uzun süreli bir ilişkiye dönebilir. İkizler sizi bu konuda çok üzecektir.

Kova-Yengeç:  Yengeç size göre daha tutucudur. Mutlaka seks yapmadan önce neler istediğinizi, sevdiğinizi birbirinize anlatmanız gerekmektedir. En çok fantezilere yönelik bir ilişkiniz olacak. Ancak kesinlikle yengece aşık olmayın seks sırasında çünkü söylediği şeyler sadece anlık mutluluklar içindir.

Kova-Aslan: Çok tezatlarla oluşan bir seks olacak. Seks ilişkiniz çok iyi olmayacağı kesin. Çünkü aslan ve siz zirvede olmak istiyorsunuz ve benim istediğim olacak senin istediğin olacak şekilde kavgalar ediyorsunuz. Bundan kurtulursanız mükemmel bir seks uyumunuz olacak. Yoksa bu seks 2 saatte kavgaya dönüşür.

Kova-Başak: Çok fazla anlaştığınız nokta olacak bu seksüel uyumda. Başak size istediklerinizi verecek.  Tertemiz mis gibi kokular. Her tür sınırsız fanteziler sizi beklemese de bir çok tabusundan başak sizin için vazgeçecek.

Kova-Terazi: Farklı seks oyunlarıyla mükemmel bir uyum yaşayacaksınız. Kova ne istediğini iyi biliyor sizde aynı şekilde. Terazi sizi mutlu etmek için elinden geleni yapacak. Mutlak bir romantik seks ilişkiniz olmasa da çok zevkli bir ilişkiniz olacak.

Kova-Akrep:  Bu seks ne romantik ne de haşin olacak. Akrep size harika bir seks yaratacak ancak sizde ona eşlik etmelisiniz. En önemlisi bu ilişki de fanteziler çok zevkli olacak. Güzel kokular ve güzel sözler bu ilişki de vazgeçilmez olacaktır.

Kova-Yay: Yay tabularından kurtulmadığı sürece zevkli bir seks ilişkiniz olmayacak. Eğer sizin için ön sevişme yeterliyse yay ile sevişebilirsiniz. Sizi çıldırtacaktır. Ancak fantezi ve ya farklı seks oyunlarını yay sevmeyecektir ve sizinle tartışabilir.

Kova-Oğlak: Siz sonuca bakarsınız oğlak başlangıca bakar. Biraz bu seks sorunlu olacak. Tek gecelik bir seks için anlaştıysanız mutlaka bunun için dikkatli olun. Oğlak memnun kalmayıp gece kaçabilir.

Kova-Kova:  Kova kova ilişkisi çok iyi olmaz. Çok tezatlık olacaktır sekste. Uyumsuzluk yaşayabilirsiniz. En kötüsüyse bu seksin sonu kavga ile bile bitebilir.


Kova-Balık: Kova balığı çekemez. Duygusal yönü ağır basan balık ve duygusal yoğunluğu olmayan kova sekste uyumsuz olacaktır. En kötüsü balık bir anda ağlayıp bir anda gülmesini anlamakta zorluk çekeceksiniz.

                                  

                                                      

0 yorum:

Yorum Gönder