Pages

15 Eylül 2014 Pazartesi

Koç burcu sekste neler sever

Burçların teker teker sekste neler sevdiğine değineceğim. Bugün ilk sıra koç burcunda.


Koç, sekste çok haşin olduğu kadar çok da duygusaldır.  Öncelikle koç erkeğini ikna etmek çok zordur. Onlar genelde pohpohlanarak büyümüşlerdir. Anneleri babaları el üstünde tutmuşlardır. Ancak karşısına bunları yapmayan biri geldiğinde şaşırır. Gel beni ikna et dediğinde bakış attığında şaşırıp kalır. Koç erkeği mis gibi kokuları sever. Dokunuşlar ve baş döndürücü çılgınca hareketler onu çok etkileyecektir. Fantezilere açık olman şarttır. Örneğin arabada sevişmek isteyen koçu engellemek zordur. Ayrıca koç bir şeyi istiyorsa mutlaka almalıdır. Film izlerken birden bire sizi öpüyorsa ve siz hayır cevabını veriyorsanız o gece siz tekrar isteseniz dahi koçu baştan çıkaramazsınız. Soğumuştur ve hatta başka bir randevu bile yapmış olabilir.


Biraz bu seks ilişkisi koçta farklıdır. Örneğin tek gecelik bir ilişkisi varsa koçun bir anda ona aşık olup bir ömür boyu sevmek isteyebilir. Ya da sevgilisiniz ve bir gece ilişki yaşadınız işte o gece sizden sonsuza kadar soğuyabilir.


Koç erotik konuşmaları sever. Ve sizin de konuşmanızı ister ancak bu konuşmalar giderek daha sert hale gelebilir. Yanlış anlaşılmaktan korkan koç size isteklerini anlatamayabilir. Ama zaman zaman size bunları belli edebilir. İşte o belli etme aşamasında sizin buna karşılık vermenizi ister. Oyunlar oynayabilirsiniz.


Koç erkeği, savunmasız kişilerden hoşlanır. Mesela yardım istemelisiniz ondan. Kapıyı açamayabilirsiniz mesela tek başınıza ve seve seve yardım edeceği kişiyi yatakta şefkatle sever bunu unutmamanız lazım.


Bazen uysaldır o kadar uysaldır ki. Kendi zevkini aldıktan sonra size zevk vermek için saatlerce uğraşabilir. Burada anahtar sözcük koçu hafife almayın ve duyguları olduğunu unutmayın. Karşılıklı mutluluk için bu mutlaka lazım. Koça kendiniz hakkında bilgi verirken tek gecelik bir ilişki olsa dahi açık olmayın. Hatta biraz da yalan söylemekte fayda var. Asla ikinci olmayı sevmez.



Koçlar tatil kaçamağı yapmayı severler. İlişkisi olan bir koç tatilde bekar takılmayı ve kız tavlamayı çok sever. Ve bekarım demeyi de ihmal etmez. Eğer bir koç ile tatilde tanışıp sevişiyorsanız o zaman sadece tatilde geçirdiği bir kaçamak olacaksınız. Onlar çok metaryalist düşünebilirler.


Aynı zamanda koç yeniliklere de açıktır. Onlara bir şeyler sunabilirsiniz yatakta asla karşı çıkmazlar. Canı yanmadığı sürece her tür fantezi onlar için üretilmiş demektir.


Biraz derinlemesine olaya girecekseniz ve koçu seks yaparak elde edebileceğinizi düşünüyorsanız bu kesinlikle doğru bir karardır. Koç performansa değer verir. Sizi farklı biri olarak görmez. Sabah bir -fincan kahve içiyorsanız koçla bütün gece çok mutlu olmuş demektir. Hatta bu kahvaltıya uzadıysa sizinle sevgili bile olmak istiyordur. Aksi takdirde sabah olduğunda çoktan kaçmış olur.


Koç ile düzenli bir partner ilişkisi yaşayabilirsiniz. Bir sorumluluğunuz olmadan zevk alarak sevgili olmadan beraber olabilirsiniz. Hem güvenilir birisidir hem de size değer verecektir. Her şey çok özeldir onun düşüncesinde

                                          





0 yorum:

Yorum Gönder