Pages

16 Eylül 2014 Salı

Boğa burcu sekste neler sever

Burçların teker teker sekste neler sevdiğine değineceğim. Bugün sıra boğa burcunda.




Boğa burcu sekste çok duygusal ve romantik davranabilir. Sekste en çok romantizmi seven boğa karşısındaki insanın da iyi niyetli olmasını ister. Boğa için öpüşmek ne kadar önemliyse sonuca varmakta aynı şekilde önemlidir.

Boğa erkeğinde dayanılmaz cazibe karşısındakini çok etkiler. Öncelikle konuşmayı seven boğan sekste konuşmaya devam eder. Güzel sözler söylemeyi çok seven boğa aynı şekilde güzel sözler duymayı da sever.
Boğa kadını ise bir o kadar ihtiraslıdır sekste. En önde olmayı sever. Karşısındakini sadece bakışlarıyla bile etkileyecek boğa insanı çıldırtacaktır.

Güzel müzik eşliğinde yatak odasında partneriyle sevişecek boğa ihtiraslı bir sevişme sonrasında partnerine sarılmayı ve o şekilde uyumayı çok sever. Egemenlik onda olmasa da sarılma her zaman boğayı rahatlatır. Sevişme sırasında güzel kokular ve tatlı yiyecekler boğayı mest edecektir.
Hayır kelimesi boğayı çok kasar. İstediği bir şey olmadığında kızan boğa bunu size belli etmeyebilir ama o eski halinden esir kalmayabilir. Sadece boşalmaya yönelik bir sekse dönüşebilir bu şekilde bir olay. Özellikle istediği şeyleri en başından konuşmayı seven boğaya açık olun. O sizi memnun etmek için elinden gelen her şeyi yapar.
Boğaya aşıksanız seks yaparak etkileyemezsiniz. O seks yapacağı kişiyle sevgiliyi ayırmıştır. Tek gecelik bir ilişki yaşadığı kişiden sevgili olacağına inanmaz. Boğa seksi seks için yapar ama sonuçta mutluluk onun içinde karşısındaki insan içinde çok önemlidir. Asla bencil davranmaz.
Sabah kahvaltı hazırlamayı seven boğa güzel bir seksten sonra baş başa kahvaltı yapmak isteyecektir. Güzel bir kahvaltı sonrasında tekrar yatağa girmek isteyecektir.

Boğa standart şeyleri çok sever. Ancak fanteziler de onun için çok önemlidir. Mest edebilir sizi fantezileri ile sizde neye uğradığınızı şaşırırsınız. En güzeli de bu olsa gerek.



0 yorum:

Yorum Gönder