Pages

18 Eylül 2014 Perşembe

İkizler burcu sekste neler sever

Burçların teker teker sekste neler sevdiğine değineceğim. Bugün sıra İkizler burcunda.



İkizler seks sırasında son derece iyi niyetli davranırlar. Tek gecelik ilişki sırasında dahi karşısındakinin kırılmaması içinden elinden gelen her şeyi yapar. En çok sevişmeyi seven ikizler sekste dominant olmayı sevmezler ve emir almaktan nefret ederler. Sadece akışına bırakmayı severler.

Seks sırasında yemekten ve sohbetten hoşlanan ikizler güzel bir müziğe de hayır demezler. Güzel sözler duymayı çok seven ikizler yatakta sizi çıldırtabilirler. En önemlisi de ikizler karşı taraf mutlu olmadan mutlu olamazlar.

İkizler erkeği için tek gecelik ilişki tek geceliktir. Daha fazlasını düşünmeyin. Daha fazlasını düşünmezler. Sabahları kalkıp gitmeleri çok normaldir. Aslında bütün bir gece dahi kalmayabilirlerde bazen çok daha kısa süren ilişkileri olabilirde.

Eğer ikizlerle bir ilişki düşünüyorsanız ilk geceden seksi düşünmeyin bile. Çünkü tek gecelik sekslerden sonra karşısında ki kişiyi sevgilisi olarak görmez.

Seks sırasında dili iyi laf yapan ikizler sizi kandırabilirler bu durumda dikkatli olmanız lazım.


Standart şeyleri pek sevmez ikizler. Farklı fanteziler kurmak isterler. Değişik yerler de değişik pozisyonlar da sevişmek isterler.




0 yorum:

Yorum Gönder