Pages

24 Eylül 2014 Çarşamba

Başak burcu sekste neler sever

Burçların teker teker sekste neler sevdiğine değineceğim. Bugün sıra Başak burcunda.


Başak burcu sekse çok düşkün olmayan bir burç ancak seks yaptığında da bunun hakkını verecek bir burç. Genellikle tek gecelik ilişkilere kapalı olan başaklar arada sırada yaşadıkları tek gecelik ilişkileri de pek hatırlamazlar.

Romantizmi seven başaklar seks sırasında da bunu hissettirecekler size. Gece yarısı bir anda uyanıp mumları yakarlar ve güzel bir müzik sesi ile sizi tekrar tekrar etkiler ve baştan çıkarırlar. Çok detaycı oldukları için bazen yatakta sıkabilirler karşılarındakini ama genel anlamda karşıdakinin mutlu olmasını isterler.

Titiz olan başaklar için en önemli olan şey güzel kokular ve parfümler. En güzel parfümü sıkan kişi başağı çok etkiler. Hatta vazgeçemedikleri noktalardan biri de vücudunda dövme ya da yaralar olan insanlarla sevişemezler. Bu durum onlarda rahatsızlık vericilik yaratabilir.

Başak genellikle tabularıyla yaşarlar ancak yine de zaman zaman tabularını yıkarlar ve özgürleşirler. Partneriyle her zaman sanki ilk geceymiş gibi zevk alarak sevişir.

Fantezilere kapalı olan başak arabada dışarıda ya da farklı zevkleri yaşamak istemeyebilir ancak yatakta çok daha fazla zevki size sunabilir. Daha farklı heyecanlar yaşatırlar. Cep telefonuyla asla ilgilenen biriyle beraber olmayı sevmez. Gece yarısı telefonu çalan biriyle sekse devam edip etmeyeceği bile belirsiz olur.

Başaklar en çok dışarıda yağmur yağarken ya da kar yağarken sıcacık evinde sevişmeyi tercih eder. Bunu da en güzel şekilde yapar. Evi sizin için hazırlar ortamı yaratır ve özel bir sevişme yaşamanızı sağlar.


Başak zoru oynamayı çok sever ama eninde sonunda istediğinizi alırsınız o ortama geldiyse. Canınız sıkılmadan küçük oyunlarla başağı mutlu edersiniz. Karşısından çok fazla şey beklemezler.




0 yorum:

Yorum Gönder