Pages

5 Eylül 2014 Cuma

Terazi Burcunun Seks Uyumu

Terazi Burcunun Diğer Burçlarla Seks Uyumu

Bugün Terazi burcunun diğer burçlarla seks uyumuna değiniyorum. Partnerinizi burçlara göre seçmiyor olabilirsiniz ama bir göz atmanızda fayda var.



Terazi-Koç:  Ruh ikiziniz değil ama tam anlamıyla seks ikiziniz. Sekste çok şehvet ve aşkla sabahlara kadar seks sizi bekliyor olacak. Her tür fanteziyi yaşarsınız. Sizi çok sevecek ve değer verecektir koç.

Terazi-Boğa:  Boğa ile belirli bir ritmi yakalarsanız çok güzel sevişirsiniz ancak bazen bu modu yakalamak sizin için çok zor olabilir. Boğa çok şehvetli sevişmek istemeyebilir ama siz o anda şehvet isteyebilirsiniz. Bu durumda sıkıntı yaratacaktır.

Terazi-İkizler: İkizlerle doğal bir denge yakalayabilirsiniz. Sekste oyunlar oynamayı ikinizde seviyorsunuz. Yatak odası dışında da güzel bir bağınız olabilir.

Terazi-Yengeç: Yengeç ile biraz uyum zor olacak gibi terazi daha kibar ve nazik insanları sever. Yatakta seks oyunlarında dahi o nezaket çok önemlidir. Dur dediği yerde duracak kişi olması çok önemlidir. Yengeç pek durmayı sevmez başladığını bitirmek ister.

Terazi-Aslan: Bu uyumlu bir beraberlik olacaktır. Seks her zaman kolay olsa da ikiniz içinde bu uyum fantezileri göklere çıkartabilir. En çok öpüşmeyi seviyorsunuz. Aslan da en çok bunu seviyor saatlerce öpüşebilirsiniz.

Terazi-Başak:  Bu burç uyumunda çok zevk almayabilirsiniz. Siz başağı göklere çıkartırken başak sizi o kadar yükseklere çıkartmayabilir. Bundan dolayı dikkatli olun.

Terazi-Terazi:  Bu uyumlu bir seks olacaktır. Aynı şeyleri seviyorsunuz. Bazen zaman zaman sinir olsanız da sizi en mutlu olacak burçlardan olacaktır. Fantezi konusunda çok uyumlu olacaksınız.

Terazi-Akrep:  Deliler gibi sevişip fantezi yapacaksınız akreple. Akrep sizi beğeniyorsa sizde akrebi beğeniyorsanız sabahlara kadar sevişirsiniz. Yalnız akrebe kapılmayın sizi bir sonraki aksam unutmuş olma ihtimali çok yüksek.

Terazi-Yay: Yay ile uyumlu bir cinsellik olmayacaktır. Yay daha tabuları olan bir burçtur ve bu sizi sinir edecektir. Ve yataktan kalkıp gitmek isteyeceksiniz.

Terazi-Oğlak: Ne çok uyumlu olacaksınız ne de çok uyumsuz olacaksınız. Belli bir ritmi yakalarsanız oğlak ile çok mutlu eder sizi. Belki fanteziler olmayacak belki seksüel olarak tatmin de biraz yolda kalacaksınız ama yine de seks keyifli olacak.

Terazi-Kova: Kova burcuyla çok iyi bir seks yaşayacaksınız. Kova her istediğinizi vermeye açık olacak. Ve sizde her istediğinizi alacaksınız kovadan.  Ön sevişme sizi çıldırtabilir zevkten. Farklı seks oyunları ikiniz içinde vazgeçilmez olacak.

Terazi-Balık: Çok güzel başlayan balıkla seks sizin için hatır ilişkisine dönebilir.  Balık eninde sonunda sıkılmanıza neden olacaktır. Ve bir daha görmek istemeyebilirsiniz bile. Ancak daha önceden bir arkadaşlığınız varsa balık ile hatır için bir şey demeden sevişebilirsiniz.






0 yorum:

Yorum Gönder