Pages

4 Eylül 2014 Perşembe

Başak Burcunun Seks Uyumu



                               Başak Burcunun Diğer Burçlarla Seks Uyumu


Bugün Başak burcunun diğer burçlarla seks uyumuna değiniyorum. Partnerinizi burçlara göre seçmiyor olabilirsiniz ama bir göz atmanızda fayda var.




Başak-Koç: Koç ile çok mutlu bir seks hayatınız olacaktır.  Koç sizin mutlu olmanız için tüm ortamı hazırlayacaktır. Çok iyi hazırlanmış bir yatak ve çok iyi hazırlanmış bir oda sizi çok mutlu edecektir.  Koç şehvetle sevişmeyi sever siz de buna uyarsınız.

Başak- Boğa: Çok zor anlaşırsınız yatakta. Boğa sizi çok mutlu edemese de elinden geleni yapacaktır. Sizi etkilemek o kadar kolay değildir. Boğa sabaha kadar bundan dolayı çok yorulacaktır.

Başak-ikizler:  Her şey mükemmel olduğunda sizde mükemmel olursunuz. Ve ikizler de sizinle aynı modda olacaktır. Çünkü onlarda titiz, güzel kokuyu severler.  Seks fanteziniz olmayacaktır. Sabahlara kadar doruklara çıkmasanız da istediğiniz gibi bir seksi yaşayacaksınız.

Başak-Yengeç:  Bu seks de uyumu yakalayacaksınız. Ön sevişme ve sonrasında seks sizin için yeterlidir. Yengeç de sizinle beraberken öyle fantezilere girmeyecektir. Siz kontrol edeceksiniz ilişkiyi. Seks sırasında sohbet etmeyi seven yengeç ile uyumlu bir yaşam olacaktır.

Başak-Aslan:  Çok rutin bir ilişki olacak. Aslan sizden çok sıkılabilir. Seks sırasında aslan çok sıkılgan olabilir.  Bundan dolayı sekste biraz rahat ettirmeniz gerek aslanı. Çok titiz olmanız sürekli yatakla uğraşmanız onu sıkabilir.

Başak-Başak:  Bu seks beraberliği çok iyi olacaktır. Beklentileriniz aynı, etkilendiğiniz şeyler aynı. Uzun süreli bir beraberliğiniz olmayacaktır ama sekste son derece tatminkar olacak bir ilişki yaşayacaksınız. Fanteziler olmayacak bu ilişkide ama sevişme öpüşme sabahlara kadar devam edecektir.

Başak-Terazi:  Seks sırasında mutlu olamayacaksınız. Terazi fantezi yapmayı ve oyun kurucu biriyle beraber olmayı sever. Siz daha rutin geleneksel sevişme seversiniz. Sabaha kadar terazi ile beraber olamazsınız. Çok sıkılıp Yarıda kesebilir sevişmeyi.

Başak-Akrep:  Seks için doğan akrebi sekste çok tatmin edemeyebilirsiniz. Evde, ofiste, arabada sevişmeyi seven akrep sizinle rutine giremeyecektir. Öpüşmeyi çok seven akrep ile tek uyumlu olduğunuz yan bu olabilir.

Başak-Yay: ikinizde sekste gelenekselcisinizdir.  Tabularınızı yıkmak zor olacağı için ilk adım hanginizden geleceğini kestiremezsiniz ve bu beklenti sabaha kadar sürebilir. Sekste öpüşme, ön sevişme ikiniz için çok önemli.
Başak-Oğlak: Çok uyumlu olmayacak ama keyifli de sevişeceğiniz bir seks hayatınız olacak. Sadece birbirinizle bu konuda konuşmanızda fayda var. Oğlak zaman zaman sekste fantezi sever. Hatta emir vererek konuşmayı sever. Bu konuda anlayışlı olursanız oğlak sizi çok mutlu edecektir.

Başak-Kova: Biraz yorucu olacak bir seks olabilir sizin için. Son derece uyumlu olabilirsiniz. Anlaştığınız nokta çok olacak kova ile seks sırasında. Kova sizi el üstünde tutacak ve sevişirken istediğiniz her şeyi sunacak. Siz de kovaya karşı aynı şekilde anlayışlı olacaksınız. Araba da sevişmeyi seven kova ile siz de fantezi hayatına açılabilirsiniz.


Başak-Balık: Romantik bir sevişme yaşayacaksınız. Her şey klasik olacak. Müzik eşliğinde dans ederek sevişeceksiniz. Mum ışığında şarap eşliğinde bir sevişme olacak. Siz bu durumdan sıkılmayacak aksine çok keyif alacaksınız. Sabah olduğunda bir daha randevulaşmak isteyeceksiniz.




0 yorum:

Yorum Gönder