Pages

3 Eylül 2014 Çarşamba

Aslan Burcunun Seks Uyumu

                      Aslan Burcunun Diğer Burçlarla Seks Uyumu

Bugün Aslan burcunun diğer burçlarla seks uyumuna değiniyorum. Partnerinizi burçlara göre seçmiyor olabilirsiniz ama bir göz atmanızda fayda var...



Aslan-Koç:  Koç ve aslan seks hayatı uyumlu olur. Ancak en önemli özellik mutlak bir bakım şarttır. Aslan mutlaka titizlik ister. Koç güç sever. Bu durumda bu ilişki çok güzel gider. Yatak odasında farklı fanteziler ve farklı teknikler geliştirebilirsiniz. Bu seks sabahlara kadar sizi mutlu edecek.

Aslan-Boğa: Ayırt edici özelliğe sahip boğalar sizi çok kışkırtacaktır. Cinsel hayatınızda sizi üst zevklere çıkartacak boğa sizi çok özel hissettirecektir. Sekste en çok öpüşmeyi seven boğa ile durmadan öpüşebilirsiniz. Hatta öpüşme yarışmasına katılacaksanız birinci dahi olabilirsiniz.

Aslan-İkizler:  Bu seks ilişkisi oyunlar üzerine kurulmuş olacak. Sevişmekten öte fanteziler kuracaksınız. Arabada açık alanda sevişmek vazgeçilmeniz olabilir. Kaçamaklar yaparak sevişmek isteyeceksiniz. Bu sıra dışı deneyimler sizi çok mutlu edecek.

Aslan-Yengeç:  Cinsellikte sınır tanımayacağınız bir seks ilişkisi olmayacak ama uyum çok güzel gidecek. Yengeç size uyacak ve istediğiniz her şeyi büyük bir zevkle yapacaksınız.  Yengeç sizi sever siz de yengeci severseniz bu seks aşkla yapılacak ve mutluluk kaynağı olacak.

Aslan-Aslan: Bu seks uyumunda ikinizde çok mutlu olacaksınız. Ne istediğinizi biliyorsunuz. Güzel parfümler güzel bir seks uyumu için birebir. Her tür zevki yaşayacaksınız.

Aslan-Başak: Çok rutin bir seks hayatınız olacak. İlk randevuda çok sıkılabilirsiniz. Başak titizdir ama bu titizlik can sıkıntısı verebilir. Gecenin bir yarısı sevişirken kalkıp sigara içmek isteyebilir. Giyinir kuşanır balkona çıkar sonra tekrar yatağa gelir. Sizin içinse bu çok sıkıcıdır.

Aslan-Terazi: Teraziyle şefkatle başlayan bir seks sado mazo ilişkiyle sona erebilir. Çılgınca fantezilerinize dahi uyabilir. En güzeli de sabah seksten sonra güzel bir kahvaltı yapabilirsiniz. Ancak terazi için tek gecelik ilişki tek gecelik olarak kalır. Sabah evden çıkarken içinizi ısıtan terazi bir daha telefonunuza dahi çıkmayabilir.

Aslan-Akrep: Sekste egolarınız çarpışacak buna emin olabilirsiniz. Akrep hep kendi istediğinin olmasını isteyecek sizde aynısını isteyeceksiniz. Şiddetli bir sevişme sizi bekliyor.

Aslan-Yay: Tabularına bağlı yay sizi çok azdırsa bile sinir edebilir. Her şey çok rutin olacak. Uzun ön sevişme ve sonra final. Ve bu size her zaman uygun değil. Siz fantezi seviyorsunuz. Güzel iç çamaşırlar sizi cezp ediyor.
Aslan-Oğlak: Oğlak tek gecelik ilişki sevmez. Sizinle seks yaparken sizi büyüler.  Her tür fantezi yapmaz ama yine de sizi mutlu etmek için elinden geleni yapar.

Aslan-Kova: Bu seks ilişkisi tezatlarla doludur. Siz ne isterseniz inadına tersini yapmak isteyecektir. İlk defa seks sırasında sizinle küsen birini görürseniz bu kovadır. Bu kadar uyumsuz bir seksüel ilişki yakalamamış olursunuz. Ancak uyum yakalanırsa deli gibi sevişirsiniz.


Aslan-Balık: Balık ile ilişkiye girecekseniz öncelikle romantizmi sonuna kadar yaşatmalısınız. İkna edici olmanız lazım. Yoksa hayatta sizinle sevişmek için yatak odasına gelmeyecektir. Ancak bir kere ikna olan balık sizi çok mutlu edecektir. 


0 yorum:

Yorum Gönder