Pages

8 Ekim 2014 Çarşamba

Oğlak burcu sekste neler sever

Burçların teker teker sekste neler sevdiğine değineceğim. Bugün sıra Oğlak burcunda.



Oğlak burcu seksle bire bir ilgili bir burç olmasa da seks yine de önemlidir onun için. Her zaman iş ve ev arasında yaşamayı seven oğlaklar iş sekse gelince sadece bir araç olarak görebilirler. Anlık sekse kapalı olan oğlak sadece uzun süreli partnerle seks yapmayı sever.

Romantik seksi severler. Öncesinde içilmiş bir şarap ve güzel bir yemek vazgeçilmezidir oğlak burcunun. Arkadaşlığa değer veren bu burç sekste de aynı şekilde şevkatli olmayı severler ama bunu beceremeyebilirler. Egzotik kokular, aroma masajları, güzel bir iç çamaşırı onları şehvetlendirir. Zevkten kendilerinden geçerler.

Fantezilere pek açık olmayan oğlaktan çok şey beklemeyin. Ekonomi işiyle uğraşan bir oğlak gece sevişirken bile Amerika borsasında ne olduğunu merak edip telefonuna bakabilecektir. Ya da sekse ara verip uzun süre konuşabilecektir.

Yatak odası dışında pek sevişmeyen oğlak arabada kısa süreli anlık kaçamakla heyecan yaşayabilir. Ya da duşta sevişmek isteyebilir. Seks sırasında emir vermeyi seven oğlaklar egemenlik altına girmek istemezler. Biraz bencil davranabilirler. Ancak sert bir kayaya çarparlarsa o zaman biraz dikkatli davranabilirler.

Seks için para vermeyi sevmeyen oğlak birini tavlamakta da zorluk yaşayabilir. Çünkü seks için tanıştıkları kişileri iş hayatı ya da aile hayatından konuşarak bunaltabilirler. Tek amaç rahatlamak olan bu durumda bile kendini strese sokmayı severler.

Her noktayı tatmayı seven bu burç sekste uzun saatlerce memnun edebilir karşısındakini, kontrollü ve çok yumuşak davranabilirler.



0 yorum:

Yorum Gönder