Pages

30 Eylül 2014 Salı

Yay burcu sekste neler sever

Burçların teker teker sekste neler sevdiğine değineceğim. Bugün sıra Yay burcunda.



Yay burcu sekste en çok tabusu olan burçtur. Bazen karşısındaki kişiyi sinir edecek duruma gelebilir. Seks sırasında en olmadık yerde yalan söyleyebilir. Aslında siz biliyorsunuzdur bakire olmadığını ancak ilişkinin en heyecanlı yerinde ben bakireyim diyebilir. Bir anda size ne yapacağınızı şaşırtabilir.



Fantezi konusunda biraz sıkılgan olan yay sadece yatak odası ve evi sever. Karşısındaki kişi içinde bu tabuları yıkmaya uğraşmaz. Ancak yatakta sizi kendinizden geçirebilir. Çıkardığı ses, bakışları, dudak hareketleri çok cezbedicidir ve bu şekilde karşısındaki insanı kendine bağlar. Mesela bağlamak ve bağlanmayı ya da uçuk kaçık fantezileri yayla kesinlikle paylaşmayın o anda kaçarlar. Duymak bile istemeyeceklerdir. En önemlisi de yaylar bunu sinir olun diye yapmaz kafalarına bunlar kodlanmamıştır. Her konuda geleneksel şeyler severler.



Tek gecelik seks yaşıyorsanız yaylar için tek geceliktir ve daha fazlasını istemezler anlık sevişirler ve biter. Eğer sizin mekanınızdaysa seksten sonra orayı terk edebilirler ya da sizin gitmenizi isteyebilirler. Ancak daha önceden buluşmuş bir yemek yemişseniz bunum hatırı vardır ve sarılarak uyurlar.


Ayakta sevişmeyi severler, yatak odasında aynanın karşısında izlemek onlara haz verir. Özellikle biraz sarhoş olan yay çok seksi hareketler yapabilir size. Eğer yay kadını bu şekilde bir seks yapıyorsa o tabularını yıkmaya başlamış demektir. Ancak her tür kendini bu ilişkinin gerçek hakedeni olarak görür ve karşısındakini çok fazla önemsemeyebilir.


Yay burcu dayanıklıdır ve sekste sonuna kadar gidebilirler. Karşısındaki sonunda pes edebilir. Ancak ne olursa olsun yatakta her şey onlara göre yapılmasını isterler. İstemedikleri tek bir söz ya da istemedikleri herhangi bir şey onları çok sert yapabilir, biraz dikkatli olmak gerekebilir bu durumda.



0 yorum:

Yorum Gönder