Pages

26 Eylül 2014 Cuma

Akrep burcu sekste neler sever

Burçların teker teker sekste neler sevdiğine değineceğim. Bugün sıra Akrep burcunda.




Akrep burcu eşittir seks demek zaten. Akreple bir cinsel ilişkiniz varsa göklere çıkıp inersiniz. Karşısındakini mutlu etmek için bir şey yapmasına bile gerek kalmaz.

Fantezi konusunda çok açık bir yapıya sahiptir. Her tür fantezi onu etkiler. Sürekli sevişme isteği duyabilir. Ve sevişmeyecek biriyle zaman kaybı yaşamak istemez. Her randevu mutlaka sekse dönüşmelidir akrep için. Tek gecelik ya da uzun süreli ilişki onun için fark etmez. Bu konuda tabuları olmayan akrep tabuları olmayan kişileri sever.

Çılgınca istekleri olabilir sekste. Çok şaşırtır karşısındakini. Temizlik ve hijyen bazen ilk sırada bile olmayabilir. Genellikle parfümlerde sert kokuları seven akrep seks sırasında da sert olmayı sever. Gece kalkıp tekrar tekrar sevişebilir. En son ne zaman seks yaptığını unutmayan bir burçtur. O kadar ara vermez sekse.

Banyoda, arabada sevişmeyi çok seven akrep aynı zamanda ayak fantezileri yapmayı da sever. Hayatta aklınıza gelmeyecek şeyleri de isteyebilir. Ve istediğini almadan karşısındakini bırakmaz. Şeytan tüyü vardır sanki onlarda ve çok iyi ikna edebilirler. Aşk ve seksi bazen birbirine karıştırabilir. Birine ne kadar aşık olurlarsa olsunlar seks iyi değilse asla o aşkı kabul etmezler.


Her konuda zor olan bu burç en kolay her şeyi seksle kabul ettirebilirsiniz. Mesela bir sözleşme mi imzalanacak sekste bunu ikna etmeniz zor olmayacaktır.

Kırmızı ve siyah onların seks sırasında tercih ettiği renklerdir. Simsiyah ve ya kıpkırmızı bir çarşaf onları çok daha fazla etkiler.



0 yorum:

Yorum Gönder