Pages

25 Eylül 2014 Perşembe

Terazi burcu sekste neler sever

                     Burçların teker teker sekste neler sevdiğine değineceğim. Bugün sıra Terazi burcunda.



Terazi sekse çok önem verir. Hatta bazen günlerce seksüel düşüncelerin etkisinde kalabilir. Onu seksle etkilemek pek kolay değil ama seks onun için vazgeçilmezlerinden. Fantezilere açık olan terazi ile zaman geçirmek çok zevkli olacak.

Güzel bir akşam yemeği ve ya eğlenceden sonra tutkulu bir şekilde sevişebilir. Ten uyumu terazi için çok önemli eğer ten uyumu yoksa sevişmeyecektir.


Bazen 5 dakikada seks onun için biter bazen saatlerce sürer ama doyamaz. En güzel aşk sözlerini ondan duyabilirsiniz. Ancak bunları seks sırasında söylüyorsa pek de inanmamakta fayda var. Onlar o anda mutlu etmek için söylenmiş sözler bile olabilir. Ve seksten sonra muhtemelen unutabileceği şeylerdir.

Önce arkadaş olmayı seven terazi pek tek gecelik ilişkiyi sevmez. Beraber olduğu biri varsa onunla sürekli beraber olmayı tercih eder.


Fantezi tutkunu olan terazi her tür fanteziyi dener. Açık alanda, masada, arabada, otel odasında ve aklınıza gelen tüm fantezileri çekinmeden yapar.

Ortamın toplu olup olmaması ve ya başkalarının olması pek de onları etkilemez. Sadece alacakları şeye bakarlar. Bazen alacaklarını alıp giderler bazen karşıdakinin mutlu olması için ellerinden geleni yaparlar. Seksin karşılıklı zevk alma noktası olduğunu bilirler ama bazen bunu uygulamakta zorluk çekerler ama adalet duygularından ötürü diğer burçlara göre çok daha fazla eşit davranırlar ve eşit davranılmasını severler.

Ayrıca teraziler için tabular yoktur. Farklı renkte olan insanlarla hiç düşünmeden beraber olabilirler. Onlar için bunların bir önemi yoktur. Ya da hiç bilmedikleri dilde konuşan biriyle çok iyi anlaşabilir. Farklı çekim noktaları üretmekte onlardan daha iyisi yoktur. Yaratılışlarında bir anlayış ve arkadaş canlılığı vardır.







0 yorum:

Yorum Gönder