Pages

29 Ağustos 2014 Cuma

Koç Burcunun Seks Uyumu


Koç Burcunun Diğer Burçlarla Seks Uyumu


Bugün koç burcunun diğer burçlarla seks uyumuna değiniyorum. Partnerinizi burçlara göre seçmiyor olabilirsiniz ama bir göz atmanızda fayda var

Koç-Koç:  Bu iki burç için seks hayatı her şeyden önemlidir. Sürekli koç burcu seks düşünmese de sekse aç bir yapısı vardır. Yatakta bir koç bir koçla beraberse sabahlar olmasın. Evin her yerinde seks yapmak için fırsat arayan koçlar en çok banyoda sevişmeyi severler.Bu iki burç aşk hayatında mutlu olmasa da seks hayatında mutlu olacaklardır.


Koç-Boğa:  Sado mazo seven Koç Boğa ile bir türlü uyum sağlayamaz. Tutkulu yaşanacak bir seks boğa için vazgeçilmez. Biraz düşünceli davranırsan boğayı mutlu etmek kolaydır. Öpüşme ve sevişme olmadan sekse seks demeyen boğayı dokunarak ve öperek mutlu edebilirsiniz.

Koç-İkizler:  Bu iki burç son derece fantezilere açıktır. Evde, arabada, otelde seks yapmaya hayır demezler. Seks sırasında ikinizde konuşmayı seversiniz.  Bu seks yaşantısında yatakta güzel şeyler söylemek dışında kötü sözlerde şehvetle karışarak söylenebilir.

Koç-Yengeç:  Yengeci çözmek size zor gelecek. Çünkü seks sırasında hep keşfedilmeyi sever. Siz de bir o kadar kolay gelirsiniz yengece. Öpüşmek sevişmek size yetersiz gelirken yengeç için bu kafi gelebilir. Ancak yengece istediklerinizi söylerseniz o sizi anlayacak ve sizin istediğiniz gibi yatak uyumu sağlamaya çalışacaktır.

Koç-Aslan: Koç ve aslan uyumunda koç çok şık olmalı ve güzel kokmalıdır. Koçta anlayışlı olmalı bu ilişkide çünkü iki güçlü kişilik yatakta çarpışmamalı seve seve sevişmelidir. Aslan için de koç için de seks sırasında duygusallık önemli değildir.

Koç-Başak: Başak, titizdir. Tertemiz tiril tiril yatak hazırlamadıysanız başak sizinle sevişmek istemeyebilir. Hatta bir daha sizi aramaz sormaz.  Ancak her şey güzelse başak sizi çok mutlu eder. İhtiras ve şehvetle muhteşem sevişmeyi yaşarsınız.

Koç-Terazi: Teraziyle beraber güzel bir ortam hazırlarsınız. Sevişirken bayılırsınız zevkten. Ruh ikiziniz değil ama bedeniniz birbirinizi tamamlayacaktır. Her tür fantezi yaşarsınız. Aklınıza ne gelirse teraziyle paylaşın.  Size uyum sağlayacaktır.

Koç-Akrep: Akrep çok azgındır size göre.  Artık canım çıktı yoruldum deseniz de akrep sizi çok yoracaktır. Güzel bir parfüm kokusu ve güzel dokunuşlar onu çıldırtacaktır. İkinizde sert seks seviyorsunuz. Bu konuda çok mutlu olursunuz. Yatakta birbirinizi tamamlarsınız.


Koç-Yay: Kışkırtılmayı seven yay ev dışında seks yapma hastasıdır.  Evde çırılçıplak dolaşır ve sizinde çıplak gezmenizi ister. Her an sekse hazır olun. Ah demeden ıh demeden sevişmeniz lazım.  Öpüşmek ve temiz koku yay için vazgeçilmez.

Koç-Oğlak: Bu seks zaman zaman kesintilere uğrayabilir. Oğlak burcu telefonunu kısmaz ve kapatmaz ve bundan dolayı da sürekli yarım kalabilir sevişmeniz. Sizin değer verdiğinizi anlarsa sizin seks köleniz bile olabilir. Önemli olan bu ilişkide güvendir. Size güvenirse tüm sınırlarını kaldırır.

Koç-Kova: Kova sizi mest edecektir. Öyle bir uyum olacak ki kovada ne ararsanız bulacaksınız. Ön sevişme de sıkılmayacaksınız. Sizi göklere çıkartacak ve defalarca tatmin olmanızı sağlayacak. Aşk hayatınız olmasa bile seks hayatınız mükemmel olacak.

Koç-Balık: Balık romantizm isteyecek siz hayvansal bir seks isteyeceksiniz. Sekste bile ağlayabilir balık. Seks içinde kötü bir söz duysa bile bunu gerçek sanıp size küsebilir. Aman dikkat balık sizi sevebilir ama ona göre davranmazsanız seks hayatınız berbat olur. Eğer bir balıkla sevişmek istiyorsanız nazik ve kibar olmalısınız.



0 yorum:

Yorum Gönder