Pages

12 Ağustos 2014 Salı

Koç Burcunun Diğer Burçlarla Aşk Uyumu



Koç Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu 


Bugün sırayla giderek koç burcunun aşk uyumlarını inceleyeceğiz. Biraz eğlenceli olacak bu durum. 

Koç –Koç Uyumu: Her şeye rağmen özellikle düşünce farklarına rağmen aşkları olay olabilir. Her iki burç da özellikle liderlik karakteri olduğu için kimi zaman çok zorlanabilirler. Ancak hayatları hep renkli olacak ve asla sıkılmayacaklar. Koç burcu partnerini her zaman düşünür her zaman için farklılıkların farkındadır. Ve karşısındaki insana farklılığını bulması için zaman verir. İki koçun uyumu çok iyi olacaktır. Birbirlerinden sıkılmayacak ve iki güçlü koçla beraber bu ilişki sonsuza kadar devam edebilecektir.

Koç-Boğa Uyumu: Boğa burcunun karar vermekte zorlanması açıkça koç burcunu bazen deliye çevirebilecektir. Boğa burcu ayakları yere basan, çevresine çok aldırış etmeyen, iyi para kazanan insan grubunda olduğu için kimi zaman koçu zorlayacak ancak koç burcu bunlarla başa çıkarsa güzel bir gelecek geçirmeyi başarabilecektir. Boğa insanı yaşlansa bile genç görüneceğinden koçun her zaman genç kalma sorunları yaşayacağı da bir gerçektir.

Koç-İkizler uyumu: İdeal bir ilişki olabileceği başından mevcuttur. Koç kadını anne olmak ister ikizler erkeği de baba olmak ister. Bu konuda bir sıkıntı çekilmeyecektir. Ancak koçun kararlı yapısı ikizlerde asla olmayacaktır. Bu kimi zaman sorun çıkartsa bile ikizlerin yaptığı güzel hareketler neticesinde koçu her zaman baştan çıkaracaktır. İkizler, koç burcunda kendinde olmayan ancak koç burcunda olan özellikler nedeniyle hayran kalacağı için bu aşk tam anlamıyla olmasa bile çok eğlenceli bir aşk olacağı kesin.

Koç-Yengeç Uyumu: Dışarıdan pek belli olmaz yengeç erkeği pek bir dengesiz ve huysuzdur. Koç ne yapacağını bilemez durama gelecektir. Yengeci cezp etmek son derece zor olacağı kesin. Ne yaparsanız yapın yengecin başka planları olacaktır. Agresif olması sizi hayatında çok istese bile gösterememesi sizi deliye çevirmeye yetecektir. Ancak eğer yengeci etkilemeyi başarırsanız sizi kimi zaman bakın her zaman demiyorum çok mutlu edecektir.  Erotizm bu aşkın başlıca kaynağı olacaktır.

Koç-Aslan Uyumu:  Bir aslana aşık olarak dünyanız değişecektir. Ve sonsuza kadar aşkı tadacaksınız. Hiç bir burç bu kadar iyi bir ikili olamaz. Sizi el üstünde tutacak.  Uyumsuz yanları o kadar az ki bu iki burcun zevkten dört köşe olacakları kesin.Aslan her zaman şımartılmak isteyecek bunu asla unutmayın. 

Koç-Başak Uyumu: Bu iki burcun o kadar farklı özelliği vardır ki bir ilişki yaşamak mucize gibi bir şey olabilir. Bazen koç o kadar yoğun olur ki başak burcu insanı çok sıkılır bu durumdan. Ancak başak burcunun ele almasıyla işleri olaylar değişecek ve sonunda mutlu bir cinsel yaşama bağlı bir aşk doğabilecek. Unutulmamalı başak insanı bazen çok kaprisli ve sinirli olabilir. Bazen başarısızlığa katlanamayabilir. Ancak ne olursa olsun koçla bir denge yakaladığında öyle bir mutlu eder ki ondan başkasını bir dakika düşünemez olursunuz.

Koç-Terazi Uyumu: Terazi burcu asla bir tartışma ortamına girmek istemez her şeye bununla başlayabilirsiniz. Böyle durumlardan sıkıldığı için ilişkiniz hiç başlamadan bitebilir. Son derece nazik kibar ve duygularınızı okşayacak bir burcdur. Zannedildiği gibi kararsız bir burç asla değildir. Kendi içinde son derece kararlıdır. Koç burcuda en çok bunun o yönünü sevecektir. Adalet ve eşitlik anlayışıyla kimi zaman çok şaşırabilirsiniz. Koç burcunun pek bilmediği ama terazinin her zaman inandığı bu adalet ve eşitlik duygusu ona daha çok aşık olmanızı sağlayacak. Ancak şunu da belirtmeden geçmeyelim tek bir kelime bile terazi burcunun sizden soğumasına ve yıllarca süren bir ilişkinizin bitmesine sebep olabilir.

Koç-Akrep Uyumu: İki aktif kişilik bu ilişkide yan yana. Bu ilişkinin vazgeçilmez öğesi cinsellik olacaktır. Akrep insanından asla aşk cümleleri beklemeyin beceremezler ama sevgilerini bir şekilde gösterirler. Akrepler erkekler tarafından yönetilen bir toplum kurarlar kafalarında o yüzden koç kadınının bir şey söylemeye çoğu zaman hakkının olmadığını düşünürler ama koç kadını hiçbir zaman altta kalmaz. Her zaman yapacaklarını sonuna kadar hem de inatçılıkla yapacaktır. Bu ilişkide öne çıkan şey cinsellik  ve zerafet olabilir bunun dışında geride kalan şeyler boş bir hayal diyebiliriz.

Koç-Yay Uyumu: Yayı çözmek o kadar kolay olmayacaktır. Sır dolu yapısı sizi biraz daha etkileyeceği kesin. Eğer bu ilişki olursa hayatınızın sonuna kadar mutlu olacağınız bir ilişki yaşarsınız. Yay biraz uçarıdır nerde olacağını kestirmek o kadar zordur ki bazen evi otel olarak kullandığını fark edebilirsiniz. Yay finansal risklere kesinlikle girer sürekli para kaybedebilir. Bu yüzden kontrolün koç insanında olması gerekmekte. Ve unutmayın yay burcu çocuk çok sever ancak çocuğa bakacak olan koç olacaktır. Bunu unutmamak gerekli .

Koç-Oğlak Uyumu: Oğlak başarılı,hırslı, zekidir. Koç bundan çok etkilenecektir.İlk önceliği işi ve kariyeri olduğu için oğlak burcunun koç zorlanacaktır, üzülecektir.Her zaman önceliği sevgilisi olmayacaktır oğlak burcunun.Bunları göz önüne alması gerek koç burcunun.Oğlak her zaman kavga etmeyi sever ve bir şekilde kavga etmeyi arar.Ancak geleceğiniz güven altındadır. Her zaman oğlak burcu parayı nasıl elinde tutacağını bilir. Çok uyumlu bir çift olmasa da mutlu olmaya çalışacak ikili olurlar.

Koç-Kova Uyumu: Kova çok sevecen aşık  biri olsa da evin gerçeklerinden bir uzak olabilir. Dünya sorunlarıyla ilgilenirken sizin sorunlarınıza pek önem vermeyebilir. Bazen kafası havalarda umursamaz olabilir. Bu da sizi çıldırtmaya yeterli olabilir. Bazen aynı frekansı tuttursanız da aşk her zaman umduğunuz gibi gitmez. Koç biraz yapıcı olursa alttan alırsa bu ilişki güzel gidecektir. Yoksa kafası beş karış havada olan kova bu ilişkinin kıymetini kaybedince anlayacaktır.

Koç-Balık Uyumu: Bu iki burç o kadar farklıdır ki anlatılmaz yaşanır cinsden. Bazen mutlu bazen duygusala bağlayan balık en sonunda koçu çıldırtabilir. Balığın sabit bir düşüncesi yoktur her an değişebilir. Koç ne yapacağını şaşırır. Dün çiçek yeterli bir hediye diyen balık yarın çiçeği hiç beğenmeyebilir. Balık kendi dünyasında olan düşünceleri bitirmeden asla bu ilişki iyi gitmez. Ve hüsranla sonuçlanır. Ancak aşk her zorluğu yenecektir. Bunu unutmamak gerek.

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bir koç olarak tam olarak beni anlatmışsın. Ellerine sağlık..

    YanıtlaSil