Pages

12 Ağustos 2014 Salı

Boğa Burcunun Diğer Burçlarla Aşk Uyumu

                   Boğa Burcunun Diğer Burçlarla Aşk Uyumu

                                               



Boğa-Koç Uyumu: Çok fazla benzer özellikleri olmasına rağmen bu iki burç aşk hayatını ve evliliklerini sürdüremeyebilirler. Koç emir almayı asla sevmez. Güçlü karakterli koç kendinden ödün vermeyeceği için boğa burcu bunda çok zorlanacaktır. Boğa burcu eğer kendinden ödün verirse ve koç burcunu zorlamazsa bu ilişki yürüyecektir. Yoksa bunun dışında ilişki yürütmek çok zor olacak. Bu iki burcundan en iyi yönü kinci değildir. Bir yer de bir şekilde uyum yakalanır.

Boğa-Boğa Uyumu: İdeal bir evliliğin mutlak olmadığı ama evliliğin güzel bir şekilde geçeceği bir uyum olacaktır. Aynı hataları aynı zayıflıkları olan bu burç ilişkisi olması için hataların görmezden gelinmesi gerekmekte. Yalnız bu uyumda hiçbir şey aşkı bozamaz. Kimseye inanmayacak boğa insanı asla sevgilisini başkalarının ağzına sakız yapmaz. Boğa burcu çocukları sevdiği için bu ilişkide çocuk yapmak tam anlamıyla mutluluğu ikiye katlayacaktır.

Boğa-İkizler Uyumu: İkizlere karşı boğa kendini kaybedecektir.İkizlerle yaşamak çok keyifli olacaktır.  Uzun süreli bir ilişki için zorlanabilirsiniz. Çok fedakar olmalısınız. İkizler tek bir kişiyle beraber olamazlar ama bir aşık olurlarsa her şey değişir. Uyumlu bir evlilik ve güzel çocukların olacağı bir evlilik olacaktır. 

Boğa-Yengeç Uyumu: Yengeç burcu güvene çok önem verir. Güvenini kazandığınız an aşk başlar. Yengeç utangaç ve sıkılgandır. Onu açmanız lazım. Bu ilişkide tutku aramak imkansızdır. Evde oturmayı seven yengeç size huzur verecektir. Eve geldiğiniz de gördüğünüz o temizlik yapılmış yemekler sizi mest edecek kadar güzel olacak. Çocukları çok seven yengeçle tam anlamıyla bir evlilik yapmanız mümkün.

Boğa-Aslan Uyumu: Bu iki burç kadar uyumlu birbirini tamamlayan başka burç yoktur. İki burç da birbirlerinin zaaflarından ve hatalarından haberleri yoktur. Ancak iki tarafında düşünceleri ve görüşleri o kadar katıdır ki kavga etmeden duramazlar. Asla aslanı hafife almamalı boğa bir defa bile olursa bu çok zor bir durum boğayı bekler.El işlerinde yetenekli aslan boğayı her konuda mutlu etmeye çalışır. Eğer aslana karsı anlayışlı ve kendini ifade etmesine izin verirseniz bu aşk tadından geçilmez.

Boğa –Başak Uyumu: Başak da bulunun keskin zeka,  hırs, kendine güven sizi deliye çevirebilir. Dürüst başak karşınıza geçip kusurlarınızı rahatça söyleyebilir. Bu da sizi deliye çevirebilir ama yorumlar o kadar yapıcı olur ki sonuçta kızamazsınız ona. Başak empati kurabildiği için boğa bir çok zaman mutlu olur. Evlilik zordur başakla ama onu evliliğe ikna ederseniz dünyanın en mutlu insanı yapabilir. 

Boğa-Terazi Uyumu: İkinizide Venüs yönetiyor. O kadar ortak yanınız var ki bu aşk her şekilde olacaktır. Terazi yardım etmeyi çok sever. Terazi dikkat çekilen ve sevilen karakterdir. Her yaptığınız işte sizi takdir edecektir. Başarısız olduğunuz bir işte bile sizin sonuna kadar arkanızda olacaktır. Bir sevgili olarak teraziye bayılacaksınız. Ayrılmak istemiyorsanız bir gün mutlaka evliliğe ikna etmelisiniz.

Boğa-Akrep Uyumu:  Akrep somurtkan ve başa çıkmanın zor olduğu bir burçtur. Akrep cinsel olarak o kadar iyidir ki onunla sevgili olmak demek bulutların üstüne çıkmak demektir. Zıt kutuplar birbirlerini çeker o yüzden bu burç uyumlu olabilir. Akreple açık açık konuşun.  Anlayışla dinleyecek ve size haklı olduğunuz konularda onay verecektir. Evlilik iyi olmayabilir ama uyum her zaman sağlanır. Çocuk konusunda da Akrep çocuğu çok sever ama Boğa bu çocuğa bakmak zorunda kalabilir.

Boğa-Yay Uyumu: Bu ilişkide boğa kendinden çok ödün verecektir. Yay hiçbir zaman büyümeyecektir boğanın yanında. Yay eğlenmeyi çok sever. Sabahlara kadar eğlenir. Asla sıkılmaz eğlenmekten. Bu durumdan boğa çok rahatsız olsa da yay asla onu anlayamayacaktır. Yay ile aşk yaşarsanız ihtiras çok olacaktır. Çok para harcayan yay sizi çıldırtabilir. Sürekli para harcayan yay maaşını doğru kullanamaz. Evlilik sıkıntılı olabilir. Ama belli bir uyum yakalanırsa tabi ki bu evlilik ilerleyecektir.

Boğa-Oğlak Uyumu: Oğlak çok detaycı, düzenli, yaptığı işi sonuna kadar götürür. Boğa bu duruma zaman zaman anlam veremese de bu durumlar hoşuna gider. Güvenliğe önem veren oğlak,  boğayı çok rahatlıkla baştan çıkaracak. Bu ilişki de para hiçbir zaman problem olmaz. Oğlak tutumlu para biriktiren olduğu için parasız kalmayacaktır sevgililer. Aile ilişkisinde oğlak çok kuralcıdır. Asla hiçbir şeyi unutmaz. Boğayı çok mutlu edeceği kesin oğlak burcunun. Evlilik ve ilişki mükemmel olabilir bu burç uyumunda.

Boğa-Kova Uyumu: Bu burçlar o kadar uyumsuz ve zıttırlar ki ilişkiler başlamadan biter. Kova hayalci boğa realist. Kova romantik boğa ayakları yere basan burcdur. Eğer her şeye rağmen bir aşk olacaksa bu ilişki de kavga gürültü eksik olmayacaktır. Boğa çılgına dönecek ne yapacağını şaşıracağı çok zaman olacaktır. Eğer bir kova ile evlenecekseniz çok dikkatli olun. Biraz alttan almak ve görmezden gelmek bazı şeyleri işinizi kolaylaştıracaktır bu ilişkide sorumluluk yuzde 80 size düşecektir.

Boğa-Balık Uyumu: Balık duygusal yönüyle sizi deliye çevirebilir. Sürekli ayrılmak isteyen, geceleri sizi uyutmayan biri karşınızda olacaktır. Bütün sorumluluk sizde olacaktır. Çocuklar, beslediğiniz hayvanlara siz bakmak zorunda kalacaksınız. İçine kapanan bir balık sizinle günlerce konuşmak istemeyecektir. Sonra birden bire her şey değişecek ve hiçbir şey olmamış gibi sizinle konuşacaktır. Uyumlu evlilik mi derseniz kesinlikle hayır ama idare edici bir yapıya sahip olan boğa sevdiğini tam seven balık ideal olmasa da mutlu bir evlilik yapar.

0 yorum:

Yorum Gönder