Pages

13 Ağustos 2014 Çarşamba

İkizler Burcunun Diğer Burçlarla Aşk Uyumu

                                İkizler Burcunun Diğer Burçlarla Aşk Uyumu
 




İkizler-Koç Uyumu:  Koçu ilk gördüğünüzde ayaklarınız yerden kesilecek. Tam aradığınız kişi. Özellikle ilk başlarda kendinizde olmayacaksınız. İkinizde çok ateşli olduğunuz için biraz kendinizi durdurmanız gerekebilir. Sizi Koç çok sevecek ve muhteşem bir evlilik yapabilirsiniz. Çocuklara olan düşkünlüğünüz kısa sürede çocuk yapmak isteğine dönüşecektir. Koç kimi zaman sadık olmasa da biraz serbest bırakmakta fayda var. Sıkıştırılan bir koç anında arkasına bakmadan kaçabilir. Asla saçma sapan nedenlerle ayrılma şantajında bulunmayın. Bu gibi durumlarda tamamen kaybedersiniz.

İkizler-Boğa Uyumu:  Çok kolay anlaşabileceğiniz burç boğadır. Sizin daha fazla evcimen olmanızı evinize bağlı olmanızı isteyecektir. Sizde zevkle bazı şeyleri yapacaksınız. Sadık olmanız ve evinize düşkün olmanız onun sevgisine sevgi katacaktır. Evde mutlu olacaksınız eğleneceksiniz. Boğanın yanında zaman nasıl geçtiğinin farkına varmayacaksınız. Kendi içinde dingin olan boğa zaman zaman size kızsa bile sizin çekiciliğiniz kızgınlığını bir dakikada geçirecektir.

İkizler-İkizler Uyumu:   Birbirinizin aynısı olduğunuz için bu ilişki pek de yürümeyecektir. İkinizde olan özgüven, inatçılık, git gelleriniz sizi çok fazla yıpratacaktır. Aşk zor olsa da bu işte evliliğe giden yol çok da zor değil. Eğer çocuklara düşkünseniz bu evlilik muhteşem olmasa da saygı, sevgi olduktan sonra evliliğiniz güzel devam eder. Her işinizi ortak yaparsınız. Paylaşımcı olduğunuz için asla ev işi, para biriktirme gibi olaylarda çok uyumlu olacağınız kesin.

İkizler-Yengeç Uyumu:  Yengeç daha içine kapanık ve değer yargıları olduğu için bu ilişki ilk başlarda yürümez gibi gelse de bu ilişkinin çok eğlenceli yanları da olacaktır. Evde zaman geçirmeyi seven yengece siz de uyum sağlarsanız ev de bile çok eğlenebilirsiniz. Ortak şeyler yapmanız gerekmektedir. Bu ilişki de siz bireysel bir hayat yaşamanız mümkün değildir. Her ne olursa olsun tüm planlarınıza yengeci dahil etmeniz gerekmektedir. Sorumluluklarına dikkat ettiği için yengec iyi bir ebeveyn ve iyi bir eş olacağı kesin.

İkizler-Aslan Uyumu:  Aslan alçak gönüllü ve yardım severdir. Size asla kıyamaz, isteklerinizi yerine getirmeyi çok ister. Ancak sizin aslanı görmezden geldiğini düşünürse bu ilişki o anda bile bitebilir. Aslan seksi kişileri sever. Kendine bakan ve her zaman bakımlı kişileri severler. Siz bakımlı oldukça o size daha bağlı olacaktır. Ev işlerinde size yardım edemese de her tür desteği size sağlar.Aslan lüksten hoşlanır ne kadar maddi durumu sıkıntı da olsa da siz asla bilemezsiniz bunu. İyi bir evlilik sizi bekliyor.

İkizler-Başak Uyumu:  Bu ilişki de mutluluk beklemek bir hayaldir. Her şeyi düzenli isteyen başak size zor zamanlar geçirtecektir. Başak sizi asla anlamayacak. Ne yaparsanız yapın kimi zaman yaranamayacaksınız. Bu ilişki de kavga kıyamet çıkmaz sessizlik daha fazla can sıkıcı olacaktır. Oldu ki evlendiniz çocuklar mutlu ama siz mutlu olabilir misiniz bu soru işaretinde kalacaktır. Yalnız başağa istediği gibi davranırsanız onun isteklerini yerine getirirseniz bu evlilik de sizi mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır.

İkizler-Terazi Uyumu:  İkinizde hava burcunda olduğu için bu ilişki ayaklarınızın sağlam basacağı bir ilişki olacaktır. Genelde aynı şeylerden hoşlanıyorsunuz. İkiniz de eve girmeyip eğlenmeyi sosyalleşmeyi çok seviyorsunuz. Anlayışlı ve keyif insanısınız. Bu durumda bu ilişki çok ihtiras ve aşkla geçecektir. Saçınızı yaptırdığınız da yeni bir kıyafet aldığınız da ve en ince bir değişikliği dahi terazi aynı anda anlayacaktır. Bu sizi çok mutlu edecektir. Evliliğe pek yanaşmayacak terazi eğer evlenmeyi de aklına koyarsa o kadar mutlu bir evlilik olur ki bu anlatılmaz yaşanır. Ancak çocuklara bakmak için iyi bir bakıcı aramayı da asla unutmayın.

İkizler-Akrep Uyumu:  Bu ilişki cinsellik, aşk, güven, sadakate dayalı bir ilişki olacak. Akrep aşk insanı olmasa da bu ilişki de ikizlerin büyük rolü olacak. Küçük aşk oyunları bu ilişkiyi renklendirecek. Evde vakit geçirmeyi sevmeyen ikizler akreple çok uyumlu olacak. Akrepte sosyalleşmeyi seviyor. Yeni arkadaşlıklar, yeni yerler görmeyi çok seviyor. Evlilikte bazen sorunlar çıkabilir. Akrep zehirli sözleriyle sizi yaralayabilir. İlişkinizin özeli bile kalmayabilir. Arkadaşlarına dert anlatırken aslında dedikodu yapmak için değil dertleşmek için anlatır ama siz de bu derin yaralar bırakabilir. Bu konuda ilk hatasın da akrebi uyarırsanız sizi anlayacak ve dediğiniz gibi yapacaktır.

İkizler-Yay Uyumu:  Bu ilişki ilk başlarda zor olacaktır. Arkadaşlığı sever ve sizinle de önce arkadaş olmak ister. Bir dost gibi davranır sırları her şeyini sizinle paylaşır. Yalnız daha sonra bunları ona koz olarak kullanırsanız ya da önüne getirirseniz on yıllık ilişkiniz bir çırpıda bitebilir. Çevresinde hep baştan çıkarıcı insanlar olacaktır. Dürüst bir sevgili istiyorsanız o da yaydır. Size yalan söylemez.  Huzura her zaman ihtiyacı vardır.

İkizler-Oğlak Uyumu:  Oğlak çok sert ve acımasız olabilir ve bir o kadar insani ve sizi mutlu edebilir. Her tür güzel şeyi yapmanızı isteyecektir. Her an kavga etmeye hazır olun. Kavga etmek için mutlaka fırsat yaratacaktır. Para konusunda daima idarelidir. Param yok dediğinde bile çantasında mutlaka iyi bir miktarda para olur. Onunla beraberseniz para konusunu hiç düşünmeyin o her şeyi düşünecektir. Orta yaşlara geldikçe mükemmel bir karaktere oturacak. Evlilik çok iyi olacak sorumluluk hep onda, gezme, tozma, yeme, içme sizde olacak.

İkizler-Kova Uyumu:  Hayal kuran kova sizi mutlu edecektir. Çok arkadaşı vardır. İyi sosyal ortamı ve gerçek dostları olan kova zor durumda kalmaz. Her zaman yanında birileri olur bundan dolayı siz de hep onun yanında olacaksınız buna emin olabilirsiniz. Öyle bir şeytan tüyü var ki kova da hayır demek imkansız olacak sizin için. Sizin hayatınıza hiç karışmayacaktır her şeyi olduğu gibi kabul edecektir. Duygusal zamanların da dahi sizin üstünüze gelmeyecektir. Gel gitleri vardır ama olsun diyeceksiniz. Çok iyi çocuk bakar. Ve eşine çok saygılıdır. Sevdimi tam seven kova ideal eşiniz olabilir.

İkizler-Balık Uyumu:  Bu iki burç nasıl anlaşabilir ki duygusal balık realist ikizler. Çok zor ama imkansız değil tabi ki.  Çok hassas olan balık ve aklına ne gelirse söyleyen ikizler ortak bir yerde mutlaka birleşmelidir. Yoksa bu ilişki yürümez.
 




0 yorum:

Yorum Gönder