Pages

14 Ağustos 2014 Perşembe

Yengeç Burcunun Diğer Burçlarla Aşk Uyumu



                                   Yengeç Burcunun Diğer Burçlarla Aşk Uyumu


Yengeç-Koç Uyumu: Şefkat ihtiyacını asla tadamayacağınız bir ilişki olacak. Siz şefkatli, düşünceli yengeçler, koçun bu duygusuz umursamaz kavgacı halinden çok yıpranacaksınız. Sürekli yenilik arayışı içinde olan koç sizin gibi bağlı bir karaktere acı çektirecektir. Koç ile hareketli bir hayat isterseniz, o zaman size ayak uyduracak hatta bundan memnun olacaktır. İkinizin de bazı ortak yanları sizin ilişkide iyi olmanızı sağlayabilir ama biraz gayret şart tabi.

Yengeç-Boğa Uyumu:  Çok uyumlu olacaksınız. Birbirinizin omzuna sonsuza kadar yaslanabileceksiniz. Hiç bıkmadan sürekli konuşabilir ve bundan hiç sıkılmazsınız. İkiniz de evcimen olur evden dışarı çıkmadan günlerce beraber kalabilirsiniz. Asla kavga etmez birbirinizi dinlersin. Evlilikte uyum sizde olur. Çocuk bakma konusunda da birbirinize çok uyumlu olursunuz.  Çocuk bakmaktan bile yorulmazsınız
.
Yengeç-İkizler Uyumu:  Bu ilişki de kalbiniz çok kırılır. İkizler sizi anlamayacak. Onun ikili düşünce yapısı sizi yoracak. Ya bunları görmezden geleceksiniz.  Ya acı çekeceksiniz. Cazibesi çok yüksek olan ikizler sizi avucunun içine alacak. Ve kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacak yeteneğe de sahiptir. Evlilik zor olsa da gerçekleşirse ipleri ellerine kesinlikle verme.

Yengeç-Yengeç Uyumu: Birbirinizi çok çok iyi tamamlayacaksınız. İç dünyanıza indikçe daha mutlu olursunuz. Yengeç, saygılı, hassasiyetli bir insandır. Aynı düşünceler karşılıklı olunca uyum çok iyi sağlanır.  Şansızlık peşini bırakmaz bazen yengecin, işler ters gidebilir. İşte o zaman birbirinize en iyi desteği vereceksiniz. Evlilikte belli bir uyum olacak zaten. Siz her şekilde mutlu olmayı hak edeceksiniz.

Yengeç-Aslan Uyumu: Hatalarını kabul etmek istemeyen aslan aslında sizin mutluluk kaynağınız olacaktır. O bir aslandır ve asla küçük görülmek istemez.  Her zaman saygı duyulacak bir karakterdedir. O yüzden sizde öyle davranmalısınız. Yoksa agresif ve kırıcı olabilir. Siz onu sevin, saygı gösterin ve hatalarını kibar dille anlatırsanız siz çok uyumlu bir çift olursunuz. Bir sürü çocuk ister ve hepsiyle sizden fazla ilgilenir. Evi onun sorumluluk alanıdır ve asla ihmal etmez.

Yengeç-Başak Uyumu: Akıl insanı olan başak sizin duygusal yanlarınızı anlamayacaktır. Sinirlendiğinde ki çok sinirlenmez gözü sizi görmeyecektir. Ağzından çıkanı kulağı duymaz.  Ancak şunu da unutmayın başak insanı çok kırılgandır. Sizin o iğneleyici ve derinden yaralayan cümlelerinize katlanamaz. Başak yengeci deli gibi baştan çıkarabilir. Hatta bir sözleşme varsa imzalamak istemediğiniz, yatakta imzalatabilirler size. Evlilik aşkı öldürür bunlarda çok geçerli ama evlilikte ısrarcı olursanız başakla evlenir ve hemen çocuk yapabilirsiniz.


Yengeç-Terazi Uyumu: Terazi sizin aklınızda hep bir soru işareti olarak kalacaktır. Bir gün size aşkını ilan eden terazi ertesi gün arkasını size dönebilir. O kadar uyumsuz bir ilişki olacak ki.  Evlilik hüsran olabilir.

Yengeç-Akrep Uyumu: Sizin için en büyüleyici burç Akrep. Cinsel olarak ve duygusal olarak çok paylaşımınız olacak. Sizi zaman zaman üzen akrep gönlünüzü de alacaktır. Öyle bir aşk büyüsü olur üzerinizde ki siz bile anlayamazsınız. Kıskançlık akrebin en büyük özelliği sizi öyle bir kıskanır ki cinayet bile çıkar diyebilirim. Evlilik çok zevkli olacak. Sürekli bir uyum ve çocuk sevgisiyle dolu bir evlilik olacak.

Yengeç-Yay Uyumu: Asla kısıtlamayacaksın yayı. Yay burcu özgürlüğüne son derece düşkün biridir. Eğer bir yayı elde etmişsen ellerinden kaçmaz ama elde etmek zordur. Aslından çok havai görünen yay aslında iç dünyasında bazen çok kederli olabiliyor. Yardım istemeyecek kadar gurulu yaya ellerinizi uzatırsanız asla o el geri çevrilmez. Sizi çok sevecek yayı kırma, hoş görülü ve affedici ol. O sizi çok mutlu edecek. Çocuk bakmayı çok seven yay çok iyi bir ebeveyn olacaktır.

Yengeç-Oğlak Uyumu:  O sanki hep sizin hayatınızdaydı sanki tanıyordunuz onu.  Çok çabuk kendine aşık eden oğlak burcu sizi çok kolay da kandırır. Sizin gibi yalanı hemen yakalayan yengeçler asla oğlak burcunun yalanlarını anlamazsınız. Oğlak idarecidir, her zaman cebinde parası vardır. Asla maddi konuları siz düşünmezsiniz. Onlar organizasyonu yaparlar. Ödemeler ve ona benzer her şeyi ayarlarlar. Çok iyi baba ve anne olurlar. Sorumluluk alırlar ve o sorumluluktan vazgeçmezler sonuna kadar giderler. Uyumunuz çok iyi olacak sadece biraz dikkat etmekte fayda olacaktır.

Yengeç-Kova Uyumu: Gelenekselliği sevmeyen kova sizi ürkütecektir. Her ne kadar ben de geleneksel değilim deseniz de kova sizin çok çok önünüzdedir.  İlgi çekici kova hem günlük hayatta hem de yatakta sizi mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır.  Sürekli gözlem içinde olan kova bazen sıkıcı olabiliyor. Sürekli seyahat etmek ister. Sizde etmek istemeseniz bile eşlik etmeniz gerekecektir. İşlerinde başarılı olan yengeç evde de çok söylense de başarılı bir anne ve baba da olacaktır.

Yengeç-Balık Uyumu: Balık sizi büyüleyecek ve baştan çıkaracaktır. İlk görüşte aşk bu olsa gerek. Aşırı duygusal ve içe kapanık olan balıkla bile çok iyi anlaşacaksınız.  Yaratıcılığı, dünyaya bakışı sizi büyüleyecek balığın.  Balıkla evlenirseniz her şeyi ele alacak olan sizsiniz. Onlar duygusal ve romantik olan siz de realist olan olacaktır. Çocuğunuz çok fazla şey istese de balık burcu her şeyi alır bunu sizin dengelemeniz gerekecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder