Pages

7 Ağustos 2014 Perşembe

Astral Seyahat

   Bugünkü konumuz Astral seyahat. Astral seyahat ile ilgili merak ettiğiniz şeyler ve daha fazlası bugünkü yazımda mevcut.

ASTRAL SEYAHAT
Astral seyahat ruhun bedenden ayrılarak başka bir boyuta geçmesidir.Başka boyuta geçerken hem ruh hem beden belirli etkiler göstermektedir.
Gerçek beden zihin gerçek ruh ise gözlerimizdir. Zihnimiz ruha emirler vererek görmemiz gereken şeyleri bize göstermektedir.
Kişi gerçek bedeniyle kıtalar arası yolculuk yapabilmektedir.İsterseniz sizde evinizde otururken astral seyahat yapabilirsiniz.Bunun için yapmanız gerekenler;
GEVŞEME
Rahat bir yatak seçin karşınızda bir resim olsun karışık değil doğal sade bir resim.Resme bakmak için bakmayacaksınız resim sayesinde yaptığınız işe yoğunlaşacaksınız. Resme 10 saniye bakın ve gözlerinizi kapatın.Kendi kendinize ayaklarım ağırlaşıyor önce sağ ayağım sonra sol ayağım sonra bacaklarım ağırlaşıyor önce sağ sonra sol bunu 5 yada 6 defa tekrarlayın böylece bedenimize emir vermeyi öğreniyoruz tekrar gözlerinizi açın ve resme 10 saniye daha bakın sonra yine gözlerinizi kapatın kollarıma kadar olan bölüm gittikçe ağırlaşıyor diye emir vermeye devam edin tekrar gözlerinizi açın açmak zorlaşacaktır ama yapmak zorundasınız.Tekrar resme 20 saniye bakın ve tekrar gözlerinizi kapatın göz kapaklarım ağırlaşıyor bedenim iyice ağırlaştı diye tekrarlayın ve gözlerinizi açın gerçekten emirleri verebilmiş seniz astral seyahata hazırsınız demektir.Yatakta kıpırdaman bir süre yatın.

UYGULAMA
Astral seyahat için en uygun ortam evinizdir ama çok sessiz olması gerekiyor odanızda yapacak iseniz kilitlemenizi tavsiye ederim.
Öncelikle ruhunuzun nereye seyahat edeceğini belirlemeniz lazım.Bedeninizden 2 m uzakta bir nesneyi belirlemeniz lazım koltuk masa gibi.Şimdi gözlerinizi kapatın kapattığınız anda oluşan siyah boşluğa kendinizi konsantre  edin.Zihninizden kendinizi 1 m yükseltmesini isteyin          bir güç sizi yukarıya doğru çekiyormuş gibi hissedin.Ve yukarıya doğru çekildiğinizi hissettiğinizde seyahate gitmeyi istediğiniz yeri bütün gücünüzle isteyin. vücunuzdan çatırdamalar,kulaklarınızda çınlamalar,kalp atışlarında hızlanmalar olacaktır.Bundan korkmayın korkunuzu yenemez iseniz astral seyahati yapamazsınız.
ASTRAL SEYAHAT TEHLİKELİMİ
Ruhumuz seyahatte iken bedenimiz yatağında huzur içinde yattığından dolayı şimdiye kadar kötü bir olay yaşanmamıştır.Beden dışında bir kordonla yataktaki bedenimize bağlıyız ölüm anında bu kordan kopuyor ve ruhumuz bedenimize dönemiyor. Astral seyahatte ise bu kordan bedene bağlı olduğundan tekrar ruhumuz bedenin içine giriyor.Astral seyahati başaramayan insanlar korkularını yenememiş normal yaşantılarında huzursuz olanlar ve günlük hayat akışını bırakıp sadece astral seyahate odaklanmış kişilerdir.Hayatın olağan akışını yaşayanlar ise denemelerinin sonucunu görmüşlerdir.


Arkadaşlar ben Astral seyahati 4 yada 5 .denemem de gerçekleştirdim.İlk yolculuğum da Paris'e gitmek istiyordum ve Paris'e gittim Pariste tüm görmek istediğim yerleri gezdim gördüm.Sizde deneyimlerinizi paylaşın, başaramazsanız size buradan yardımcı olmaya çalışırım.Astral seyahat insan yaşamında bir defa da olsa denenmesi  gereken bir olay.Daha ilerleyen günlerde  düşünce gücünüzle başka neler yapabilirsiniz anlatacağım sizlere.

7 yorum:

  1. Astral seyahati merak ediyorum yapmaktan korkuyorum daha derin bilgi verebilirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  2. Astral seyahate çıktım dün sanki 90dk sürdü :)

    YanıtlaSil
  3. astral seyehate ciktigimizda o anda astral seyehatte olan biriyle karsilasmamiz mümkün mu. mesela sen pariste belli bi kafeye gideceksin astral olarak. bende ayni yere gelmeyi basarirsam karsilasabiliyo muyuz ? iki kisinin ayni anda astral seyehate gidip beraber seyehat etmeleri mumkun mu yani ?

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Erdem bey, astral seyahati gruplar halinde dahi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bunun için çok fazla teknik bilgiye sahip olmanız gerekir. ilerleyen günlerde bununla ilgili detaylı bir makale yazacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilginiz ve kısa sürede vermis oldugunuz yanıt icin tesekkur ederim, takipteyim :)

      Sil
    2. kerem bey bende cıkmak istiyorum bana yardım edermisiniz

      Sil
  5. msjımı görürünüz umarım

    YanıtlaSil