Pages

21 Ağustos 2014 Perşembe

Balık Burcunun Diğer Burçlarla Aşk Uyumu






Balık-Koç Uyumu:  Bu iki burç o kadar farklıdır ki anlatılmaz yaşanır cinsten. Bazen mutlu bazen duygusala bağlayan siz en sonunda koçu çıldırtabilir. Sizin sabit bir düşünceniz yoktur her an değişebilir. Koç ne yapacağını şaşırır. Dün çiçek yeterli bir hediye diyen siz yarın çiçeği hiç beğenmeyebilirsiniz. Siz kendi dünyanızda olan düşünceleri bitirmeden asla bu ilişki iyi gitmez. Ve hüsranla sonuçlanır. Ancak aşk her zorluğu yenecektir. Bunu unutmamak gerek.

Balık-Boğa Uyumu:  Siz duygusal yönünüzle boğayı deliye çevirebilirsiniz. Sürekli ayrılmak istemeyi bu ilişki de hiç öne çıkarmayın. Bazen sorumlulukları ilişki de paylaşacağınızı unutmayın yoksa bütün sorumluluk boğada olacaktır. Bu da bir süre sonra boğayı sinirlendirebilir. Uyumlu evlilik mi derseniz kesinlikle hayır ama idare edici bir yapıya sahip olan boğa sevdiğini tam seven balık ideal olmasa da mutlu bir evlilik yapar.

Balık-İkizler Uyumu:  Bu iki burç nasıl anlaşabilir ki duygusal balık realist ikizler. Çok zor ama imkansız değil tabi ki.  İkizler çoğu zaman sizden farklı düşüncelere sahiptir. Maddi konularda sizden daha çok düşüncelidir. Duygusallık onun için önemli değildir. Sizin için faturalar çok da önemli değildir. Elektrik kesilse olsun mum ışığında sevgilimle vakit geçiririm dersiniz. Ama ikizler öyle değil. Çok hassas olan balık ve aklına ne gelirse söyleyen ikizler ortak bir yerde mutlaka birleşmelidir. Yoksa bu ilişki yürümez.

Balık-Yengeç Uyumu:  Siz yengeci baştan çıkaracaksınız. İlk görüşte aşk bu olsa gerek. Aşırı dışa dönük yengeç sizi deliye çevirebilir ama sizde kabul edeceksiniz eninde sonunda bu şekilde yengeci. Bu ilişki de yönlendiren yengeç olacak.  Siz duygusal ve romantik olan yengeç de realist olan olacaktır. Çocuklarda otorite boşluğu yaşamamanız için yengeç daha özverili davranacaktır.

Balık-Aslan Uyumu:   Siz çelişki burcusunuz. Bir an hayalci olur bir an aptal aşık bir an çok bilmiş. Aslan sizi çok severse her şey yolunda bunların hiçbirinin önemi olmayacaktır. Eninde sonunda sizi mükemmel bir aşk bekliyor. Sizin o duygusal ve nazik yapınız aslanı baştan çıkaracaktır. Belki ayaklarınız yerden kesilmeyecek ama sizi seven birine de hayır diyemeyeceksiniz. Aslan tüm sorumluluğu bu ilişkide almak isteyecektir. Bu ilişki evlilikle sonlanırsa çok mutlu bir evlilik yaşarsınız.

Balık-Başak Uyumu: Siz korunmaya muhtaç görünürsünüz. Başakta sizi anaç duygularla koruyacaktır. Balıklar tamamen içgüdüsel davranır. Başak realist davranır.  İlişkiniz güvenilir ve aynı şekilde devam eder. İnişler çıkışlar olmayacaktır. Siz başağı çok çok seveceksiniz ve  hep hayaller kuracaksınız. Başakta sizi çok sevecek ama sabretmeniz gerekmekte. Çünkü idealist başak her şeyi kurgular o şekilde ilişkiye başlar. Sorunsuz ve seveceğiniz bir ilişki istiyorsanız sabretmekte fayda var.

Balık-Terazi Uyumu: Terazinin balığa ulaşması zordur. Çok zıt yapılarınız var. Dışa dönük terazi ve içine kapalı balık bu uyumsuzluğun ilk aşamasıdır. Balık terazi asla anlayamayacaktır. Ancak terazi balığı anlamakta güçlük çekmeyeceksiniz. Terazi sizi çok çabuk çözecektir. Terazi size güvenmek ister. Çünkü güvensizlik yaşadığında bu ilişki biter. Bu ilişkide kavga olmayacaktır. Size baskı yapılmayacaktır. Evlilik çok iyi gitmese de saygı çerçevesinde devam edecektir.

Balık-Akrep Uyumu:  Bu ilişki de asla mantık aramayın. Duygusal bir dünyanın içinde olacaksınız. Tabi bu bir süre sonra akrep için sıkıcı gelecektir. Akrep kıskanç ve bencildir. Siz duygusal ve bencilsiniz. Bu ilişki zaman zaman kavgalı zaman zaman mutlu geçecektir. Cinsel hayat balık için bir öncelik değildir. Cinsel hayat içinde akreple konuşmayın duygusal konuşmalar yapmayın anlamayacak ve bu durumdan sıkılacaktır. Evlilik çok önemlidir sizin için. Akrepte sizin mutlu olmanız için her şeyi yapacaktır.

Balık-Yay Uyumu:  Yay sizi keşfetmeye bayılacak. Her zaman farklı yönlerinizi ortaya çıkaracaktır. Yay disiplin sever siz disiplinden nefret edersiniz. Gece 11 de uyuması gereken yayı 12 de uyutma lüksünüz yoktur. Sizin işinizden ve dış dünyada önce sevgiliniz gelir yay için bu çok farklıdır. Genellikle işi ön planda tutar. Bu sizi üzebilir. Ama sabretmeniz gerekir. Bu ilişki evlilikle sonlanırsa sizi çok mutlu edecektir.

Balık-Oğlak Uyumu:  Bu ilişkide dengesizliklere yer yoktur. Ya seveceksiniz ya ayrılacaksınız. Oğlak böyle ikilemlere gelemez. Sizi çok sevse de katlanamaz bu duruma. Ancak oğlak sizinle aynı frekansta olmasa da size saygılı yaklaşır güven verir. Maddi manevi yanınızda olur. Belki evlilik teklif etmeyecektir size ama bir bakmışsınız her şey kendiliğinden gelişmiş kendinizi nikah masasında bulmuş olabilirsiniz.

Balık-Kova Uyumu:  Kova çocuk avutmak istemez. Sevgilisinin sözünde duran onu aldatmayan biri olmasını ister. Ağlayan mızmızlanan insanlara katlanamaz. Bu durumda sizin kendinize çeki düzen vermeniz gerekir. Aşıksanız bu oyunun kurucusu da olmak istiyorsanız hayal dünyasından gerçek dünyaya yol almanız gerekmektedir. Kova evlenmek isteyecektir. ama en sonunda her şey yerine oturduğunda size karşı bir kuşkusu kalmadığında ilişkiniz de bir o kadar renklenecektir.

Balık-Balık Uyumu:  Bu ilişki yürümez. Aynı burçların uyum sağladığını söyleyenlere itibar etmeyin. Birbirinin aynısı olan bu burç sizi sever ve sayarsa bu ilişki iyi gider. Birbirinize olan düşkünlüğünüz varsa bu ilişki sıkıca sarılarak devam eder. Ve evliliğiniz bile iyi geçer.

0 yorum:

Yorum Gönder