Pages

20 Ağustos 2014 Çarşamba

Kova Burcunun Diğer Burçlarla Aşk Uyumu




Kova-Koç Uyumu:    Birbirlerine çok tezat olmasına rağmen bu iki burç çok iyi anlaşacaktır. Koç kendine çok güvenir. Olumsuz şeyler düşünmez. Sizi çok sevecektir.  Koç sorumluluk sahibidir. Evlilik olursa  çok iyi bir ebeveyn  ve eş olacak. Bazen çok sinirli olan koç, her istediğinin yapılmasını isteyen koçla aranız da sorunlar olsa da siz bunu fazlasıyla aşacaksınız. Çünkü ona aşık olmak sizi zaten motive ediyor.

Kova-Boğa Uyumu:  Kova hayalci boğa realist. Kova romantik boğa sert burçdur. Eğer her şeye rağmen bir aşk olacaksa bu ilişki de tartışma eksik olmayacaktır. Boğa deliye dönecek ne yapacağını şaşıracağı çok zaman olacaktır. Eğer bir kova ile evlenecekseniz çok dikkatli olun. Biraz alttan almak ve görmezden gelmek bazı şeyleri işinizi kolaylaştıracaktır bu ilişkide sorumluluk sizde olmayacaktır. Bütün sorumluluk boğada olacaktır.

Kova-İkizler Uyumu: Siz hayalcisiniz. Çok arkadaşınız var. İyi sosyal ortamı ve gerçek dostları olan ikizler zor durumda kalmaz. Her zaman yanlarında birileri olur bundan dolayı siz de hep onun yanında olacaksınız buna emin olabilirsiniz. Öyle bir şeytan tüyü var ki sizde da hayır demek imkansız olacak ikizler için.. Duygusal zamanların da dahi üstüne gitmeyeceksiniz. Baskı uygulamayacaksınız. Gel gitleriniz vardır ama olsun diyecektir. Ev sorumluluğu size ait olacaktır. Sizi çok seven ikizler iyi bir eş olacaktır. Ama çocuklar konusunda her zaman yardımcı olmanız gerekecektir.

Kova-Yengeç Uyumu: Gelenekselliği seven yengeç sizi ürkütecektir. Siz çok modernsiniz, yengeç çok geleneksel.  Siz yatakta ve gündelik hayatta yengeci mutlu edersiniz o da sizi her konuda mutlu etmeye çalışır.  Sürekli gözlem içinde olan siz bazen sıkıcı olabiliyorsunuz. Yengeç bundan sıkılabilir. Sürekli seyahat etmek isteyeceksiniz. Yengeç evde oturmak isteyecek. Biraz ortak noktada anlaşmanız lazım. İşlerinde başarılı olan yengeç evde de çok söylense de başarılı bir anne ve baba da olacaktır.

Kova-Aslan Uyumu: Aslan burcu sizin ruh eşiniz olabilir. Siz çok aşıksınız o da size aşık her tür her sorunu giderirsiniz. Realist aslan duygusal yönü ağır kova ama yine de çok büyük bir uyum sizi bekliyor. Ortak noktalarınız sizi ayakta tutacaktır her zaman. Evlilikte tam anlamıyla bir eş olacaktır. Aslan çocukların otoritesini sağlayacak sizde şefkati vereceksiniz.

Kova-Başak Uyumu: İyi bir aile istiyorsanız başak sizin en iyi ruh ikiziniz olacak. Başağı zaman zaman çıldırtabilirsiniz.  Dikkatli olmanızda fayda var. Başak titiz ve iyi bir aile yapınız olacaktır. Sizi sevecek ve sayacaktır. Özgürlüğünüzü elinize vermese de çoğu zaman size karışsa da sizi çok sevecek. Aile kurma konusunda başak sizi zorlasa da evde sinirlerinizi bozsa da sizi çok sevecek.


Kova-Terazi Uyumu:  Terazi ile önce arkadaş olmalısınız. Duygusal ilişki olmadan kova cinsel ilişkilere girmez. Önce sevmeli ve saygı duymalıdır size karşı. Sizi kısıtlamaz ama zaman zaman kıskançlık krizleri sizi anlık çileden çıkarır ama kova,  terazi ne yaparsa yapsın biraz sonra ne yaptığınızı unutacak ve küs olsa dahi barışacaktır. Sanatsal ve açık fikirliliğinizi, modern ilişki yapınızı sevecektir. Ve ilişkiniz sorunsuz ve düzenli olarak devam edecektir. Kova insanı bir süre sonra terazinin tam anlamıyla egemenliğine girer ve bunu hissetmez bile.

Kova-Akrep Uyumu:  Siz akrebe karşı son derece tolerans tanır. Hatta bazen duygularınızın alındığını düşündürürsünüz. Çünkü akrep çok zor bir insan, kova ki bir o kadar kolay. Akrebe evet kelimesini çok sık söylememeniz gerekmekte. Bu durum onu çok sıkacaktır. Yalnız siz  bir ilişkiyi bir defada kolayca bitirebilirsiniz ancak akrep bu ilişki için mücadele edecektir. Akrebin cinsel yaşamı sizi çok mutlu edecektir. Çocuk sahibi olmak bu ilişki de bir eğlence kaynağı olacak.

Kova-Yay Uyumu:  Bu ilişkiyi dengede tutacak sizsiniz. Cesur ve akıllıca davranmanız gerekmektedir. Kova ilişkinin mutlu devam etmesi için elinden geleni yapacaktır. Cinsellik sizin  için ilk sırada olmasa da yayın  mutlu olmanız için cinselliği ön plana çıkaracaksınız. Siz dünyayı değiştirmek isteyen bir burçsunuz.Yay daha geleneksel bir burç. Evlilik çok eğlenceli geçecektir. Aşk hayatınız evlilikle sonlanırsa mutluluk ve huzurlu bir aile yaşantısı sizi bekliyor.

Kova-Oğlak Uyumu:  Siz çok sosyaldir. Birçok arkadaşınız vardır. Gezmeyi,eğlenmeyi çok seviyorsunuz.Ancak oğlak sizin gibi değil. Evde mutlu olmayı sosyalleşmeye çoğu zaman tercih edebilir. Kova maddi konuları düşünmez bugün parası varsa harcar yarını düşünmez oğlak tam tersi. Oğlak Her zaman kontrollüdür. Bu konuda anlaşamazsınız bir türlü. Ancak olay çalışmaya gelince çok siz çok çalışkansınız. İyi bir aile yaşantısı olacaktır. Oğlak saygılı ve sadıktır evlilikte.

Kova-Kova Uyumu: Bu iki burç aynı burç oldukları için anlaşamayacak gibi düşünülse de bu iki burç çok iyi anlaşacaktır. Hep şaşırtacaksınız birbirinizi. İkinizde aynı şeyleri yapmayı sevmez sürekli sosyalleşmek istersiniz. Birbirinizi özgür bırakacaksınız. Evlilik çok uyumlu olacak. Çocuklara bakma konusunda sürekli birbirinizle sorun yaşarsınız. Çocuklar ağlarken siz denize gidip yüzmek ister ya da akşam sinemaya gitmek istersiniz.

Kova-Balık Uyumu: Bir balığa aşıksanız aslında sevgili değil bir çocukla sevgili gibi olmuş olursunuz.  Bu duygusal, ağlamaya alışkın balık sizi çileden çıkartacaktır. Tam hazırlanmış sinemaya giderken birden evde kalacağım yatakta uyuyacağım sen de gidemezsin diyen biridir balık sizin için. Evlilik zor olacak. Hatta imkansızdır.

0 yorum:

Yorum Gönder