Pages

19 Ağustos 2014 Salı

Oğlak Burcunun Diğer Burçlarla Aşk Uyumu






Oğlak-Koç Uyumu:  Sizi fazlasıyla cezp edecek bir burç varsa bu burç koç burcudur.  Hızlı yaşayan koç sizi sevecek ve değer verecektir. İkiniz de idareci yapınız ve maddi konularda beraber aldığınız ortak kararlar neticesinde çok mutlu olacaksınız. Koç size özgürlüğünüzü verecek ama sizde koça özgürlüğünü vermeniz gerekecektir.  Oğlak akıllıdır. Asla aklının içini bilemeyeceksiniz. Çok iyi bir eş olacak ve çok iyi bir sevgili olacak koç. Aradığınızı bulacaksınız koçla. İyi bir ebeveyn olacak.

Oğlak-Boğa Uyumu:  Boğa sorumluluk sahibi, iyiliksever ve hoşgörülüdür. Sizi eve bağlayan bir burç varsa o da boğadır. Romantizm sizin doğanızda olmasa da boğa bunu size hissettirecektir. Boğayı çok seveceksiniz. Size o güne kadar yaşamadığınız zevki yaşatacak. Bu burçla kimi zaman maddi anlamda sorunlar yaşasanız da sizin elinize ipleri vereceği kesin.

Oğlak-ikizler Uyumu:  Sizin gerçekten ondan hoşlandığınızı anlamayacaktır. Siz de onun gelgitlerinden bir şey anlamazsın. Ama uyumlu bir çift olamazsınız diyemeyiz. Tezatlar içinde mutlu yaşayacaksınız.  Ortak sevdiğiniz şeyler var. Onları bulup mutluluğunuzu yaşayacaksınız. Sevgiyle arkadaşlığı beraber yaşayacaksanız bu ilişki sonuna kadar sizi mutlu eder. Çocuk bakımında her şey sizin üstünüzde olacak bunu da unutmayın.

Oğlak-Yengeç Uyumu:  Karmaşık duygular yaşayan yengeç sizi çok şaşırtacak. Yengeç aşkı çok ciddiye alacak. Siz onu çok seviyorsunuz ve o kararsız gibi duruyorsa mücadele etmelisiniz çünkü yengeç size mutluluğun anahtarını verecek. Sizinle beraber sosyal aktivitelere katılmak isteyecek. Sizi baştan çıkaracak şeyler yapacak ve mutlaka mutlu olmanızı sağlayacak. Sizin ikinizin de aşka ihtiyacı var. Maddi konuları bir yana bırakıp biraz aşkı tatmanızın vakti geldi.

Oğlak-Aslan Uyumu:  Aslanla olan aşkınız orta yaşlara denk geldiyse sizi olgunluğuyla mest edecek. Siz çok mutlu olmayı hak ediyorsunuz. Aslan sizi çok mutlu edecek. Karmaşık gibi gelse de bu ilişki hiç karmaşık değil. Aslana biraz ödün verin biraz sabredin o sizi mutlu edecek. Onun entelektüel ve dışa yönelmiş tutumu sizinden ilginizi zamanla geçecek. Siz ve aslan evlilik yaptığınız da zaman zaman kavga etseniz de mutlu olacaksınız. İyi bir ebeveyn olacaksınız.

Oğlak-Başak Uyumu:   Şimdiden bu ilişkiye başlamadan düşünün. Oğlak tutumlu ve cüretkardır.  Başak eli açık ve açık görüşlüdür. İlk başlarda aşktan gözünüz körse bunu anlamazsınız ama sonraları ortaya çıkacaktır her şey. Sabretmeyi bilmelisiniz başak dingin ve ruhsal olarak sakin siz de bir o kadar tez canlısınız. Evlilik zor, kavgalı ve baskıyla geçecektir.  Ama birbirinizi anlarsanız her şey yolunda gidecektir.

Oğlak-Terazi Uyumu:  Teraziye çok çabuk aşık olacaksınız. Siz onu o sizi çok sevecek. O kadar eğlenceli olacak ki ilişkiniz. Mutluluğu birbirinizde bulacaksınız. Ama sanatsal olarak biraz bilginiz olmalı. Terazi bir şeylerden bahsederken mutlaka dinlemelisiniz. Terazi konuşurken borsa ve ekonomi kanallarını izlememeniz gerekmektedir. Siz düzenli ve tertipli bir insansınız terazi buna aşık olacak. Sizi çok sevecek terazi. Evlilik güzel geçecek.  Çocuk düşünüyorsanız çok iyi ebeveyn olacaksınız.

Oğlak-Akrep Uyumu:   Sizin için çok tehlikeli bir sevgili olacaktır. Ya bu ilişki yürür ya da yürümez. Akrep için cinsellik en önemli şeydir. Siz akrebe aşıksanız acı çekmeyi de biraz seveceksiniz demektir. Akrep kıskanç, sınırlandırıcı olacaktır. Maddi anlamda en iyisini siz bilirsiniz ama akrep bundan bile şüphe duyacaktır. Daima birinci olmayı seven akrep ilişkide de birinci olmak isteyecek.  Sizi çok seviyorsa her şeye rağmen ilişkiniz çok iyi olacak.

Oğlak-Yay Uyumu:  Cazibeli yay sizi çok etkileyecektir. Ama bir kere de olsa yayı üzmeye kalkmayın. Onun sloganı bir kapı kapanır bir kapı açılır olur. Sizi çok sevse de yay sizi zorlayacaktır. Yay sizi asla yarı yolda bırakmaz. Sadık ve güvenilir bir eş olur. Aşkta yaratıcıdır. Sürekli sizin gözünüze girmek için her şeyi yapacaktır. Ama siz de onun gözüne girmelisiniz. Evlilik çok keyifli geçebilir. Ama size bu evlilikte çok iş düşecek.

Oğlak-Oğlak Uyumu:   Oğlak burcunun yapısını değiştirmek zordur. Oğlak hırslı biridir. O yüzden hırslı kişileride çok sever. Büyük sözlerin insanı olmayan oğlak şefkatli ve iyi niyetli olacaktır. İlişkide ben ne istersem o olacak demediği için ikinizde mutlu olursunuz. Kısa sürede mal, mülk sahibi olursunuz. Bazen cimrilikte sizlerin üzerine kimse olamaz. Evlilik tam anlamıyla planlı olur. Çocuk bakımında bile belli bir plan için de yaşarsınız.

Oğlak-Kova Uyumu:  Kova çok sosyaldir. Birçok arkadaşı vardır. Gezmeyi,  eğlenmeyi çok sever. Kovayı özgür ve bağımsız bırakmalısınız. O çok maddi konuları düşünmez bugün parası varsa harcar yarını düşünmez sizde tam tersi. Her zaman kontrollüsünüz. Bu konuda anlaşamazsınız bir türlü. Ancak olay çalışmaya gelince çok çalışkandır kova. Sizi çok şaşırtacak bu konuda. İyi bir aile kurarsınız kova burcuyla. Çocuklara çok iyi bakan kova sizi hep mutlu edecek.

Oğlak-Balık Uyumu:  Balık çok istikrarsızdır. Sürekli değişken fikirleri vardır. Sizi çok üzecek balık. Bir gün size aşık bir gün ayrı öyle ilişkiniz geçecek.  Evlenmek için iyi bir aday değildir. Sizin öncelikleriniz onların hayatında hiç yoktur. Evlilik düşünmeyin balıklarla sonra bir de boşanma aşamasında ona destek vermek zorunda kalacaksınız.

0 yorum:

Yorum Gönder