Pages

19 Ağustos 2014 Salı

Yay Burcunun Diğer Burçlarla Aşk Uyumu




                                     


Yay-Koç Uyumu:  Bazı zıtlıklara rağmen aşk hayatınız çok iyi olacak. Yay için doğru sevgili, eş dürüst olmalı, sevgi dolu olmalı. Koç bazen kavgacı olsa da bu kavgalar çok kısa sürecektir.  Koç iltifatlardan anlamaz, size iltifat etmeyecektir.  Koç, birine bağlanmakta zorlanır. O tek eşliliği çok zor becerir. Bundan dolayı dikkatli olmalısın. Evlilik koç için çok kolay olmasa da siz o uyumu yakalaması için ona özgürlüğünü vereceksiniz. O zaman korkuları sona erecek ve sizinle bir ömür boyu mutlu yaşamak isteyecek.

Yay-Boğa Uyumu:  Yay ve boğa arasında eşitlik savaşı yaşanır. Boğa hükmetmeyi sever. Yay bundan nefret eder. Kendisine karışılması yayı boğar ve kaçmasına sebep olur.  Birçok konu da uyuşamayacaksınız.  Boğa özgürlüğünü her şeyden çok ister. Yay özgür bırakmayı istemeyecektir. Boğa çok evcimen. Evde sizi çok mutlu edecektir. Güzel yemekler yapar. Beraber dolaşmayı gezmeyi sosyalleşmeyi sever. Eğer evliliğe giderse bu ilişki mutlu bir evlilik olabilir.

Yay-İkizler Uyumu:  Çok fazla ortak noktanız var. Heyecan çok seviyorsunuz. İkizler daldan dala atlamayı seviyor. Yay daha durağan ilişkide. Sizin çevrenizde hep baştan çıkarıcı kişiler olacaktır. Bu da özellikle ikizlerin kıskançlık krizine girmesini sağlayacaktır. Dürüst bir ilişki yaşarsanız sizde bundan çok var. Çok güzel bir ilişkiniz olacak demektir.

Yay-Yengeç Uyumu:  Sizi elde etmekte çok zorlanacak yengeç. Özgürlüğünüze çok düşkünsünüz. Yengeç biraz daha evcimen olacak size göre. Sizin gibi gurulu birine elini uzatacak yengeç sizi hep el üstünde tutacaktır. Sizi sevecek ve saygı gösterecektir. Yengeç çok çocuk sevmese de sizinle beraber çocuk sahibi olmayı isteyecektir. Onu ikna etmek zordur ama sizin etkiniz onun üzerinde çok fazla olacaktır.

Yay-Aslan Uyumu:  Aslan keskin zekalıdır. Öyle akıl oyunlarına gelmez. Her şeyi ince eleyeceği için bazen siz onun yanında ne yapacağınızı şaşırırsınız. İkinizde kendinize çok değer veriyorsunuz bundan dolayı sorunlar çıkacaktır. Sizin dışa dönüklüğünüz aslanı çok etkileyecektir. Aşk hayatınız süper olmayabilir ama eğlenceli sevgi dolu bir ilişkiye çevrilebilir. Sadece yapmanız gereken biraz anlayış. Birbirinizi eve bağlamak zor olur ama beraber eğlenmeyi seviyorsanız her şey yolundadır.

Yay-Başak Uyumu:  Bu ilişki de aradığınızı bulacaksınız. Başak sizi özgür bırakırsa daha da iyi olur bu ilişki. Başak özgürlüğünüze düşkünlüğünüzü anlayamayacaktır ilk başlarda, zamanla anlar ve size yol gösterir. Bu ilişkide her şey orta kararlıdır. Bu ilişkide evlilik zor  hatta bir hayal gibi görünse bile siz mücadele ederseniz evlilik olacaktır. Çok iyi bir ebeveyn olacaktır başak.  Çocuklar ve sizi mutlaka mutlu edecektir ama evliliğe giden yollar biraz zor olacaktır sizin için.


Yay-Terazi Uyumu:  Terazinin hoş görüsü sizi hep etkileyecektir.  Terazi mutlaka sizin gibi biriyle aşk yaşamak ister ama bazı özellikleriniz onu yoracaktır. Aşk terazi için önemlidir. Siz de aşk insanı sayılırsınız. Birbirinize mutluluk kaynağı olabilirsiniz. Terazi size güzel sözler söyleyecektir. Siz çok ihtiraslısınız ve terazide size uyacaktır. Cinsel hayatınız çok renkli olacak. Terazi aradığınız her mutluluğu size verecek. Ancak biraz özgür kalırken ona da özgürlüğünü verin. Baskı yapmaktan çok konuşarak sorunları halletmeye çalışın. Bazen tek bir sivri kelime ilişkinizi derinden yaralar.

Yay-Akrep Uyumu:  Akrep şehvetli ve ihtiraslıdır. Cinsel olarak sizi büyüleyecektir. Ancak kıskanç akrep sizi zorlayacaktır. Sizin serseri ruhunuz karşısında akrep ne yapacağını şaşıracak. Evlilik teklifi edecekse bile bundan dolayı sizinle evlenmek istemeyebilirler. İyi bir ebeveyn olacaksınız. Sizi çok sevecek akrep ama sizi sürekli zorlayacak. Lütfen hayatı birbirinize çekilmeyecek şekilde kurgulamayın.

Yay-Yay Uyumu:  İkinizin de mizah anlayışı ve olaylara bakış açısı aynı olduğu için bu ilişki eğlenceli olacaktır. Bir işten iflas dahi etseniz beraber bu iflasın karşılığında bile espiri yaparabilir, zor zamanlarınızda birbirinizin yanında olursunuz. İş hayatınızı ev hayatınıza taşımadığınız için sosyalleşmeniz çok daha kolay olacak. Bu evlilik her yönüyle olmasa da evlilikle sonuçlanır.

Yay-Oğlak Uyumu:  Oğlak gerçek sevgiyi sever öyle oyunlarla uğraşmaz. Oğlak, akıllı, açık görüşlü, çok disiplinlidir. Siz sosyalleşmeyi seversiniz oğlak sizin sosyalleşmenizi anlayamayacaktır.  Maddi konularda hep destekçi olacaktır. İşle alakalı güzel fikirleri vardır ve sizi yönlendirir. Yıl içerisinde oluşacak maddi manevi konularda hep yanınızda olacaktır. Kimi zaman anne, babanız gibi olur kimi zaman sevgiliniz gibi. Sizde anlayamazsınız bunu. Evlilik bu ilişki de doğaldır.

Yay-Kova Uyumu:  Bu ilişkiyi dengede tutacak kovadır. Cesur ve akıllıca davranacaktır. Sizi çok seven kova ilişkinizin mutlu devam etmesi için elinden geleni yapacaktır. Cinsellik onun için ilk sırada olmasa da sizin mutlu olmanız için cinselliği ön plana çıkaracaktır. Kova dünyayı değiştirmek isteyen bir kişidir. Aksam haberlerde bir protestoda olan görüntüsü sizi şaşırtmasın. Evlilik çok eğlenceli geçecektir. Aşk hayatınız evlilikle sonlanırsa mutluluk ve huzurlu bir aile yaşantısı sizi bekliyor.

Yay-Balık Uyumu:  Balık sürekli yeni yönleriyle karşınıza çıkar. Bu sizi mutlu edecektir sürekli takip etmek yeni yönlerini keşfetmek sizin ilgi alanınız olacak. Balık eğer olgunlaşmadıysa bir daha da olgunlaşmayacaktır. Ondan bunu beklemeyin. Balık disiplin sağlayamayacak sizin ilişkinizde evlilik de çocuklar kafanıza çıkarsa da bunun nedeni balık olacaktır. Baş başa zaman geçirmek balık için dünyanın en mutlu şeyidir. Bazen onu anlayamazsınız. Siz sosyalleşirken o bundan mutsuz olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder