Pages

18 Ağustos 2014 Pazartesi

Akrep Burcunun Diğer Burçlarla Aşk Uyumu




                                                 

Akrep-Koç Uyumu:  Bu burçların pek bir uyumu yoktur. İki burcunda hükmedici özelliği vardır. Bundan dolayı siz ne yaparsanız yapın ne kadar koçu severseniz sevin buna katlanamayacaksınız. Genelde siz dilinizi tutamazsınız, koçta bundan çok rahatsız olur. Sizinle geçinmek bir koç için çok zor olur. Koç kendine çok güvenir. Bundan dolayı siz telaşa kapılabilirsiniz.  Sizin gibi cinsel yönü gelişmiş akrep bu konuda bile koçu etkileyemeyebilirsiniz.

Akrep-Boğa Uyumu: Boğa sizin ruh ikiziniz olmaya adaydır. Her şeyi rahatlıkla boğayla konuşabilirsiniz. Kendi içinizde yaptığınız çelişkilerden bir an önce kurtulun. O sizi seviyorsa siz de onu sevdiğinizi göstermelisiniz. Boğa sizi asla utandırmaz her yer de öne çıkmanızı sağlar. Sizi el üstünde tutar. Ne kadar sivri dilli olsanız bile sizi koruyacaktır. Lütfen bunu unutmayın. Eş olarak boğa sizi mutlu etmek için elinden geleni yapar. Sizi asla yarı yolda bırakmaz. Lütfen değerini bilin.

Akrep-İkizler Uyumu: İkizler burcunda direk yanıldınız. O sizin hayallerinde yaşattığınız aşkınız değil. İkizler zor anlaşılan bir burçtur. Anlık yaşarlar ve sizin duygularınıza önem vermezler. Günlük yaşarlar. Bir şeyden vazgeçmişlerse vazgeçmişlerdir. Bunda derin ayrıntılar aramayın. Sizi çok yoracakları kesin. Evlilikte uyum sağlayamazsınız. Aileler bile anlaşamayacaktır bu ilişkide. Başarmaya çalışılan bir ilişki olmayacaktır. Her zaman elinizden kaçmaya hazır bir ilişkidir.

Akrep-Yengeç Uyumu:  Burç olarak çok yakın ilişkileriniz olacaktır. Birbirinize çok benzersiniz. Yengeç hayal kırıklığına uğradığında hemen üzülür ama siz daha çok dışarı çıkar ve saldırgan olursunuz. Yengecin ara ara kendine getirecek bir eşe ihtiyacı vardır bu da sizsiniz.  Size tartışma için izin vermeyecektir. Çünkü tartışma ortamına asla sizinle girmez yengeç çünkü çok sivri dillisiniz. Yengeç sizin için iyi bir eş olacaktır. Yalnız onu fazla üzmeyin.

Akrep-Aslan Uyumu: Sizden daha güçlü aslanla sevgili olmak size zor gelebilir. Onda çok şey bulacaksınız. Sevgili ve eş olarak sizi çok sevecek ve benimseyecek. Yalnız lütfen o sivri dili kullanmaktan kaçının. Çünkü aslanı delirtirseniz sizinle sonsuza dek konuşmayabilir. Kibar bir akrep olup konuşursanız aslanın sizin için yapamayacağı bir şey yoktur. Sevgi, saygı esasında bir ilişki yaşarsanız çok mutlu olacaksınız. İyi bir aile yaşamı sağlayacaktır aslan.

Akrep-Başak Uyumu: Başak titizdir, görevini yerine getirir. Siz de cinsellik yönünüzü önüne getirirseniz bu ilişki çok iyi gider. Ancak başakla mücadele etmek sizi yoracaktır. Sivri dilinizi hiç ama hiç takmayacak bildiğini okuyacaktır. Tamam aşkım cümlesi bu ilişkide ki kadar hiçbir ilişkide yalan olamaz. Çocuk sahibi olursanız tüm sorumluluk başakta olacaktır.

Akrep-Terazi Uyumu: Terazi sizinle ilişki kurmayı ilk ay içinde reddederse bu ilişkinin ömrü orda bitmiş demektir. Ama teraziyi ikna ederseniz bu ilişki uzun süre devam edebilir. Birbirinize uyumlu değilsiniz. Terazi daha çok sosyal ve kibar siz de bir o kadar arkadaş düşkünü ve kibar değilsiniz. Bu evlilik kısa sürebilir.  Tek bir sözünüzle teraziyi kırabilirsiniz. Sadece cinsellik teraziyi etkilemekte yeterli olmadığı için güzel cümleler kurmalısınız. Aşkınızı göstermelisiniz. O sizi sevecek ve saygı duyacaktır bu şekilde.

Akrep-Akrep Uyumu:  İki ateşli burç, biraz anlayışla her şeyi mükemmel hale getirebilirsiniz.  Cinsel hayatınız ve ev yaşamınızın çok iyi olacağı kesin. Çok iyi bir evlilik yapabilirsiniz. Çocuklara bakmak için iyi bir ebeveyn olamayabilirsiniz. Ama eminim onlara çok iyi bakacak bakıcılar olacaktır. İlişkinizin ilk aşamalarında yataktan çıkmayacaksınız.  İkinizde dürüst olduğunuz için bu ilişki iyi gidecektir.

Akrep-Yay Uyumu:  Yay burcu sizi yalnız bırakır geceleri. Serseri ruhuyla yalnız eğlenmeyi ya da arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi tercih edecektir.  Sizi bu hayattan uzak tutacağı için bazen sinirden çıldıracaksınız. Sizin gibi dediği dedik biri yayın altında ezilecek.  Yalnız beraber eğlenmeye ikna ederseniz sizden vazgeçemeyecek yay. Evlilik biraz zor olsa da imkansız değildir. İyi bir ebeveyn olacaksınız.

Akrep-Oğlak Uyumu:  Oğlak pek duygularını göstermeyi sevmez. Siz de anlayamazsınız onu. Seviyor mu sevmiyor mu? Ne hissediyor hep arada kalırsınız. Maddi anlamda bir sorun yaşamazsınız oğlak burcu her zaman size destek olacaktır. İşiniz de başarısız olsanız bile desteği hep yanınızda olacaktır. Sizin için hayat çok ciddidir. Oğlak sizin kadar hayatı ciddiye almaz. Evlenmek isterseniz bununla dalga bile geçebilir. Sizin duygularınızdan emin olmadan asla içini size açmayacaktır.

Akrep-Kova Uyumu:  Kova size çok tolerans tanır. Hatta bazen duygularının alındığını düşündürür. Çünkü siz zor bir insansınız karşınızda ki bir o kadar kolay. Ne derseniz evet kelimesini duyarsınız. Bazen sıkıcı olabilir bu durum ama sizi mutlu edeceği de kesin. Yalnız kovanın bir ilişkiyi bir defada kolayca bitirdiğini de unutmamanız lazım. Sizin mükemmel yatak odası maceralarınız kovayı çok etkileyecek. Çocuk sahibi olmak bu ilişki de bir eğlence kaynağı olacak.

Akrep-Balık Uyumu:  Bu ilişki de asla mantık aramayın. Duygusal bir dünyanın içinde olacaksınız. Tabi bu bir süre sonra size sıkıcı gelecektir. Siz kıskanç ve bencilsiniz. Balık duygusal ve bencildir. Bu ilişki zaman zaman kavgalı zaman zaman mutlu geçecektir. Cinsel hayat balık için bir öncelik değildir. Cinsel hayat içinde sizinle romantik konuşmaya başlayıp ağlayabilir. Sizde ne yapacağınızı şaşırabilirsiniz. Evlilik çok önemlidir balık için. Evlilik teklifinde dünyanın en mutlu insanı olur.

1 yorum:

  1. mutlaka diğer arkadaşlarda okumalı çok şey bulacaklar kendilerinden

    YanıtlaSil