Pages

18 Ağustos 2014 Pazartesi

Terazi Burcunun Diğer Burçlarla Aşk Uyumu





Terazi-Koç Uyumu: Terazi ve koç en uyumsuz iki burç. Hiçbir burç bunlar kadar uyumsuz olamazlar. Koç eski moda ilişkileri sever. Terazi tam tersi çok moderndir. İlişkileri de o yüzden çok modern olmak zorundadır. Daha çok zarif şeyleri sever. Küçük şeyler teraziyi mutlu ederken,  koç daha çok büyük şeylerden mutlu olur. Terazi sonsuza kadar sadık olacak bir burç değildir. En iyi ihtimalle sadece gözleri başkalarını görür. Koç bu durum da kıskançlık yapacaktır. Bu iki burcun evliliği hayal gibi bir şeydir. Eninde sonunda boşanma ihtimali olur.

Terazi-Boğa Uyumu: Bu iki uyumlu burç birbirlerini eminim çok sevecektir. Tiyatro, sinema, konser gibi aktiviteleri seven teraziyi sürekli olarak boğa bu organizasyonlara davet edecektir. Boğanın iltifat eden gücüne terazi hayır diyemeyecektir. Boğa normalde sert durur ama terazi onu öyle bir yumuşatır ki kimse bunun nasıl olduğunu anlamaz. Bu ilişki evlilikle sonuçlanırsa çok mutlu bir çift olursunuz.

Terazi-ikizler Uyumu: Duygusal, akıllı, espri yeteneği yüksek olan ikizler sizi çok etkileyecek.  Bir dakika yerin de duramaz ikizler. İkiniz de son derece özgürlüğe düşkünsünüz. İkizler size özgürlüğünüzü verecektir. Akıllı, zeki insan seven ikizler sizi bu yönlerinizden dolayı çok sevecektir. İkiniz de gece hayatını ve sosyal hayatı sevdiğiniz için çocuk yapmamak en mantıklısı gözüküyor.

Terazi-Yengeç Uyumu: Dışa dönük terazi ve içine kapanık yengeç çok uyumlu olmayacaktır. Aslında iyi niyetli yengeç iç dünyasını dış dünyasına asla yansıtamaz ve hep yanlış anlaşılır. Terazi de anlayamayacaktır yengeci. Bu ilişki kavga kıyametle geçer ve terazi hiç kavga etmeyi sevmez. Yengeç belki sizinle sosyalleşemeyecek sizin kadar gezemeyecek ama yine de bir şansıda hak ediyorlar.

Terazi-Aslan Uyumu: Hoşgörülü, saygılı aslan teraziyi mest eder. Öyle ki bir evlilik teklifinde terazi aynı anda evet diyebilir. Aslan hükmetmeyi severken sizi ilahlaştıracaktır. Tüm dostların arkadaşların yanında el üstünde tutacaktır. Evde dışarıda ne isterseniz yaptırabilirsiniz aslana. Sizin o büyüleyici dokunuşlarınız aslanı evde tutacaktır. Asla sizi aldatmayı aklınızdan geçirmeyecektir. Evlilik çok uyumlu olacaktır. Bu evlilik filmlerde söylenen sonsuza kadar mutlu oldular sözünü hatırlatacaktır.

Terazi-Başak Uyumu: Başak sizden çok ailenizi etkileyecektir. Aileniz başağı çok sevecek. Eve girmesiyle her şey yoluna girecektir. Bilgisi, zekası, hamaratlığı sizi mest edecek. En zor zamanlarda dahi umutsuzluğa kapılmayan başak sizi hep destekleyecektir. Evlilik cinsellik üzerine değil sevgi saygı üzerine kurulacaktır. Çocuklarınıza o kadar iyi bakar ki çok mutlu olmanızı sağlar evde.

Terazi-Terazi Uyumu:  Bir tek bu burçta istisna vardır. Terazi, terazi uyumu gerçekleşir. Aşk, cinsellik, sevgi, saygı bu ilişkide vardır. Hoş sohbet, eğlenme, sosyalleşme vazgeçemeyeceğiniz şeylerdir. Paylaşmayı seven terazi o kadar mutlu olur ki bu ilişki de hiç bitmesin ister. Korkuları ve sürekli romantizm yaşamayan terazi bu ilişkiyi sonuna kadar götürür. Kendi içinde özgürlüğe sahip olan bu ilişki sonunda güzel bir evlilik de söz konusu.

Terazi-Akrep Uyumu:  Bencil, küstah, huysuz, sürekli cinsellik düşünen akreple asla beraber olamaz terazi. Akrep şiddet eğilimlidir,  terazi sakin yapılıdır. Bu ilişki en başından yürümez çünkü terazi mazoşist değildir. Ne kadar çok sevseniz de bu ilişki eninde sonunda biter. Sürekli kıskançlık yapan akrep sizin özgürlüğünüzü de elinizden almak isteyecektir.  Evlenseniz dahi bu evlilik çabuk bitecektir.

Terazi-Yay Uyumu:  Hayatında ki tek kişi olmayacaksınız. Sizi her şekilde etkiler. Siz ona küstüğünüz de bile küs olduğunuzu unutturacak bir yapısı vardır. Aşk insanı değildir belki ama sizin onu sevmenizi sağlayacaktır eninde sonunda.  Özgürlüğü çok önemlidir. En önemlisi karşıdakine de özgürlüğünü verir.  Çevresinde neler olup bittiğini mutlaka bilir. Umursamaz olduğunda bile her şeyi bilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız yaydan bir daha düşünün çünkü çocuk bakmayı hiç sevmeyecektir.

Terazi-Oğlak Uyumu:  Oğlakla çok açık konuşmanız lazım. Asla lafı dolandırmamak lazım. İçinizden ne geçiyorsa onu anlatmalısınız. Siz duygularınızla o mantığıyla hareket eder. Sizin dediğiniz çoğu şeyi anlamayacaktır. İşi sizden önce gelecektir. Mali konuları asla dert etmezsiniz. Oğlak sizin için her şeyi ayarlar. Kart borçları, faturalar hepsi çoktan ödenmiş olur. Mantık evliliği oğlakla çok iyi yürür. Kısa sürede mal sahibi olursunuz. Çocuklara çok iyi bakar oğlak.

Terazi-Kova Uyumu:  Kova ile önce arkadaş olmalısınız. Duygusal ilişki olmadan kova cinsel ilişkilere girmez. Önce sevmeli ve saygı duymalıdır size karşı. Sizi kısıtlamaz ama zaman zaman kıskançlık krizleri sizi anlık çileden çıkarır ama kova,  terazi ne yaparsa yapsın biraz sonra ne yaptığınızı unutacak ve küs olsa dahi barışacaktır. Sanatsal ve açık fikirliliğinizi, modern ilişki yapınızı sevecektir. Ve ilişkiniz sorunsuz ve düzenli olarak devam edecektir. Kova insanı bir süre sonra terazinin tam anlamıyla egemenliğine girer ve bunu hissetmez bile.

Terazi-Balık Uyumu:  Terazinin balığa ulaşması zordur. Çok zıt yapılarınız var. Dışa dönük terazi ve içine kapalı balık bu uyumsuzluğun ilk aşaması. Balık sizi asla anlayamayacaktır. Ancak siz balığı anlamakta güçlük çekmeyeceksiniz. Altıncı hissiniz çok yüksek, balık nerde ne yaptıysa bunu çözmek sizin için çocuk oyuncağı olacaktır. Balık sizin tüm zamanınızı alacaktır bundan dolayı işinizi bile bırakabilirsiniz. Balık burcuna saçınızı süpürge de etseniz, işinizi de bıraksanız, tüm hayatınızı eline de verseniz bir başkası için sizi terk edebilecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder