Pages

18 Ağustos 2014 Pazartesi

Başak Burcunun Diğer Burçlarla Aşk Uyumu





Başak-Koç Uyumu: Bu iki anlaşamaz burcun ilişkisi nasıl olabilir ki. Tabi ki iki zıt kutup birbirini çeker. Titiz ve ne dersem o olacak diyen başakla, her istediğim olacak diyen koç arada bir tartışsalar da bu ilişki güzel gider.  Başak macera sever, kıskanç koç başağın yaptığı her şeye onay verir.  Bu ilişki de kıskançlık olmayacaktır. Sevgiye saygıya dayanan bir ilişki olacaktır. Koçun kaçamakları sizi zaman zaman üzecektir. Ancak evlilik varsa ucunda zamanla bu ilişki rayına daha iyi oturacaktır.

Başak-Boğa Uyumu:  Bu ilişkiye zaman vermek şart. Çünkü en ideal burçsunuz sevgili olmak için. Boğa aşkından ölse ayaklarınıza kapanmayacak. Sizde o ayaklarınıza kapanmadan asla beraber olmayacaksınız. İki burçta mantıklı ve dikkatlidir. Boğa iyi bir ebeveyn olacaktır. İyi bir eş ve sorumluluk sahibidir. Sizi mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır.

Başak-İkizler Uyumu:  Bu ilişkinin hem zıt hem de ortak yönleri vardır. Başak akıllı biridir. Asla ikizlerin zaman zaman dengesiz olan hallerini çekemez. Başak kadar net olmayan ikizler bu ilişkiyi zorlayacaktır.  Evlilik istiyorsanız ikizler sizin ruh eşiniz olmayacak. Evlilikleriniz de sorun olma ihtimali çok yüksektir.

Başak-Yengeç Uyumu:  Bu ilişki mutluluğun anahtarıdır. Yengeç sizde duygusallığı ve kendine güveni bulacak. Siz de onda huzuru ve aşkı bulacaksınız. Her şeye karışan yengeç size asla karışmayacaktır. Bu ilişki kendi içinde bir düzene sahip olacak. Tüm sorumluluk eş olarak dağılacaktır. Kimse sorumluluğundan kaçmayacaktır.

Başak-Aslan Uyumu:  Aslan bu ilişkide kral olmak isteyecektir. Onu el üstünde tutmalı her dediğini yapmalısınız. O da size tüm aşkını tüm sevgisini size verecektir.  Bir aslanla beraberken şık giyinmelisiniz. Yanında ki kişinin dış görünüşü de ruhu kadar önemlidir. Bir aslanla evlenecekseniz gözünüzü kırpmadan evlenin.

Başak-Başak Uyumu: Çok ortak yanınız var ama aynı burçtan olan ilişkiler pek uzun yaşamaz. Cinsel hayat pek tutkulu olmayacaktır. Sadakat ve güvenilirlik bu ilişkinin vazgeçilmezidir.  Yalnız kavga başlarsa aranızda bu ilişki biter. Evlilik çok güzel olur ama evlenmeden önce her şeyi gözlemleyip yola çıkmakta fayda var.

Başak-Terazi Uyumu:  Terazi ruh ikiziniz değildir. Bir anda hemen evlenmek ister sonra düşünür nişan yapalım der. Son kararını mutlaka beklemelisiniz. O ana kadar kararlar değişebilir.  Terazi romantiktir. Bu konuda sizi etkileyecektir. Bir an bir şarkıda ağlayabilir. Arkasında ki hareketli müzikte kalkar dans eder. Siz de sizin için ağladığını düşünerek sevinmişken bir anda deliye döndürür sizi. Evlilik ne iyi ne kötü olacaktır. Çok orta karar bir evlilik olacaktır.

Başak-Akrep Uyumu:  Hemen ciddi bir ilişki düşünmeyin. Biraz sabredin. Akrep cinsellik açısından sizin ruh eşiniz olabilir. İhtiras ve cinsellik bu ilişkinin vazgeçilmezi olur. Akrebin sevgisini kazanmak çok zordur. Bu ilişki de mantık aramayın. Olduğu gibi yaşayın.

Başak-Yay Uyumu:  Bu ilişkide aradığınızı bulacaksınız.  Yay burcunu serbest bırakın. O zaman asla sizden vazgeçmeyecektir. Bu ilişki arkadaşça olmalıdır. Yayla cesaret eder misiniz evliliğe onu sorgulamanız lazım. Çünkü bu evlilik çok zor olacaktır.

Başak-Oğlak Uyumu: Bu iki burç birbirine uygundur.  Başaktan daha çok sorumluluk isteyen bir burç varsa o da oğlak burcudur. Aşktan önce sorumluluk, paylaşımları konuşmak sizi de onu da rahatlatacaktır. İyi bir evlilik ve iyi bir ebeveyn olacaktır oğlak. İstediğiniz o düzenli hayat oğlak burcunda gizli.

Başak-Kova Uyumu: Asla dakik olmayan kova sizin gözünüzün kararmasına sebep olur. Her yere geç kalacaktır. Dalgın, unutkan ve dakik değillerdir.  Hep hayalleri vardır ve her seferinde o hayalleri yeniden dinlemek ve ilk defa dinliyormuş gibi yapmak zorunda kalacaksınız. Rahat bir ev isteyen kovaya en rahat evi siz sunacaksınız. İyi bir aile oluşturacağınız kesin.

Başak-Balık Uyumu:  Balık korunmaya muhtaç görünür. Sizde onu anaç duygularla koruyacaksınızdır. Balıklar tamamen içgüdüsel davranır. Siz realist davranırsınız.  İlişkiniz güvenilir ve aynı şekilde devam eder. İnişler çıkışlar olmayacaktır. Balık sizi çok sevecek sizin için hep hayaller kuracaktır. Sizde onu severseniz değer verirseniz bu ilişki evlilikle sonuçlanacaktır.

1 yorum: