Pages

22 Ağustos 2014 Cuma

Burçların kötü yanları

Bugün biraz burçların kötü yönleriyle dalga geçelim :)





Koç:  Ukalasınız, buz gibi bir insansınız.  Her yerde en bencil siz mi olmanız gerekmekte?  Yatakta, işte, okulda yeter artık. Sizin dışınızda da bir dünya var. Siz bir şeyi beğenmeyen bari affedici olun. O da yok sizde.  Bir de o öğüt verme huyunuz yok mu herkesi çıldırtırıyorsunuz.

Boğa: Yavaşsınız. Ağırsınız. Bir şeyleri yapmanız için anneniz, babanız, eşiniz, dostunuz sizi arkadan itmek mi zorunda.  Bir de bir şeyi yaptırmak için defalarca aynı şeyi söylemeniz gerekmekte yoksa boğa asla yapmaz.

İkizler: Bunlardan uzak durun. İkiyüzlü, yalancı, riyakar, çok konuşan burcdur.  Zekası hiç çalışmaz başkalarının fikirlerini çalar çalar durur.

Yengeç:  Son derece yapmacık, sahtekar, dolandırıcıdır bunlar. Tembeller, bir işi yapmak için günlerce bekletirler. Bir de salaklıkları vardır.  Her şeye de kanarlar. Akıl hastanelerinde kalanların yüzde 90ı yengeç burcundan olanlardır.

Aslan:  Bu ormanların kralı herkese madara olmuş. Herkes arkasından dalga geçerde onun haberi yoktur.  Aynada zaman geçirmeyi seven aslan  hiç de güzel değildir.

Başak:  Bir titizdir ki sorma. Çıldırtır sizi. Hastlıktan ödü kopar. Dili sivri olan başak aynı zamanda soğuk temizlik hastasının tekidir.

Terazi:  Sözde sanatçı ruhludur. Çok farklı bir boyutta yaşar görseniz ruh hastasıdır.  İş güç de bulamaz aylak aylak dolaşmayı sever.  Güzel olmak için dünya kadar para harcar bir halta da benzemez.

Akrep:  İçten pazarlıklı, kıskanç, ahlaksızdır bunlar.  Hayvansıdır. Duygusuzdur. Enin de sonunda delirttiği biri onu bir kenarda öldürür.

Yay:   Her şeyi iyi yönünden gören yay insanı delirtir. Bardağın dolu tarafı onların sözüdür. Öyle bir şeyde yoktur tabi. Aylak aylak gezer durur.  Alkol bağımlısı yaydır.

Oğlak:  Duygusuz, tepkisizin tekidir. Cimridir, paraya değer verir. Tutucudur, gelenekselcidir.  Hiçbir işe yaparamaz.


Kova:  Bir şeyi elde etmek için yapmayacağı şey yoktur. Her tür yalanı söyler. Yeter artık dersiniz. Sizi delirtir. Menfaatçidir. Dedikoducunun önde gideni. Çıkarcının başkanıdır bunlar.

Balık: Akılsız, sözde romantik olacak ya aptal aşık. Sürekli birileri arıyordur onu. Bazen kendini kanun kaçağı sanır.  Zekası yokmuş gibi davranır.


indirimli Bayan iç giyim ürünleri için lütfen tıklayın

1 yorum: