Pages

2 Eylül 2014 Salı

Yengeç Burcunun Seks Uyumu

                         Yengeç Burcunun Diğer Burçlarla Seks Uyumu




Bugün Yengeç burcunun diğer burçlarla seks uyumuna değiniyorum. Partnerinizi burçlara göre seçmiyor olabilirsiniz ama bir göz atmanızda fayda var...

                                        
Yengeç-Koç:  Siz keşfedilmeyi seversiniz. Koç daha vahşi olmayı sever.  Koç hep daha fazlasını isteyecek buna emin olabilirsiniz. Sekste en çok aşk yapmayı seven yengeç koçun bu durumuna anlam veremeyecek. Eğer aranızda daha önce konuşursanız bu durumu. Cinsel hayatınız uyumlu olabilir.

Yengeç-Boğa:  Bu cinsellik tek gecelik olacaksa çok sıkıcı olur. Ama öncesinde bir arkadaşlık varsa çok keyifli ve eğlenceli olacaktır. Ufak seks oyunları sizi çok etkiler. Canınızın yanmadığı ve çok fazla fetişe gitmeyen oyunlarda oyun kurucu bile olabilirsiniz. Boğa ile çok iyi bir cinsel uyumunuz olacağı kesin.

Yengeç-İkizler: Bu burçların seks uyumu pek olmayacaktır. Çok sıkılabilirsiniz bu ilişkide. İkinizde açık alanda sevişmeyi seviyorsunuz. Tek ortak yanınız bu dahi olabilir.

Yengeç-Yengeç:  İkinizde romantiksiniz.  İkinizde güzel sözleri seviyorsunuz. Birbirinizi yatakta çok mutlu edersiniz. En çok dışarıda sevişmeyi seversiniz.

Yengeç-Aslan:  Yengeç ve aslan uyumlu olacaktır. Aslan sizin güzel iç çamaşırınız olmasını son derece güzel kokmanızı ister. En çok öpüşmeyi seven yengeç aslanla çok mutlu olacaktır. Aslan öyle bir sevişir ki sizi göklere çıkaracaktır.  Aslan seks oyunlarını sever eminim sizde buna uyum sağlayacaksınızdır.

Yengeç-Başak:  Doğal sevişmeyi seven başak ile uyumlu olacaksınız. Yatakta ön sevişme ve sonrasında seks başak için yeterlidir. Sizin için buda yeterli olacaktır. Sıkılmazsınız, yatakta muhabbet eder ve sonra uyursunuz.

Yengeç-Terazi: Terazi sizi mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Ağız kokusu, nefes kokusu terazi için çok önemlidir. Güzel koku ve güzel sözler teraziyi çok etkiler. Çok hoşunuza gidecektir bu seks yaşamı.

Yengeç-Akrep:  Akrep sizi çok etkileyecek. Yatakta beş dakika boş durmazsınız. Seks demek akrep için aşk demektir. Size yatakta sözleşme bile imzalatırlar. Bu seks yaşamı başka bir burçla yaşadığınız bir seks hayatı olmayacaktır. Çok şehvetli olacaksınız.

Yengeç-Yay:  Yay ve yengeç sadece cinsellik için bir araya gelmişlerse ilk adımı hangisi atacak bilinmez. İkiniz de beklersiniz. Ve sabaha kadar beklersiniz. Yay çok tabuludur sekste. Bu durumda sizin ilk adımı atmanız ve çılgınca öpüşmeye başlamanız gerekmektedir.

Yengeç-Oğlak:  Uzun süreli cinsel partner isteyen oğlakla çok uyumlu olacaksınız. Her gün sevişseniz bıkmazsınız. Oğlağın düşünceleri sizden farklıda olsa sekste tüm tabular yıkılır. Güzel sözler ve güzel kokular ikinizin de vazgeçilmezi olacaktır.

Yengeç-Kova:  Kova ile başında anlaşmalısınız bu aksam geliyorum. Bunları seviyorum demelisiniz. Yoksa kova sizi takmayabilir. Kendi istediklerini yapar sizi umursamayabilir. Sizde birince defadan sonra intikam için ikinci defa randevu yapabilirsiniz. Bunun yerine ilk defada konuşarak anlaşmada fayda var. İkiniz de ön sevişmeyi seviyorsunuz.

Yengeç-Balık: Bu cinsel hayat sizi çok mutlu edecek. Balık ne isterseniz onu yapacak. Çok uyumlu olacaksınız. Güzel bir akşam yemeği sonrası balık tüm hünerini gösterecektir. Sohbet ve sevişme iç içe olabilir. Sabaha kadar ikiniz de çok zevk alacaksınız.



0 yorum:

Yorum Gönder