Pages

8 Eylül 2014 Pazartesi

Akrep Burcunun Seks Uyumu

                                      Akrep Burcunun Diğer Burçlarla Seks Uyumu

Bugün Akrep burcunun diğer burçlarla seks uyumuna değiniyorum. Partnerinizi burçlara göre seçmiyor olabilirsiniz ama bir göz atmanızda fayda var.



Akrep-Koç:  Koç burcu ile belli bir dengede seks uyumunuz olabilir. Koç sizin gibi sekste hızlı değildir. Daha yavaş ve rutin olur. Seks oyunlarını sevse dahi size yetişmesi bazen zor olabilir. Bundan dolayı bir koç ile seks yapmayı planlıyorsanız öncelikli olarak cinsel uyum ve denge sağlamanız lazım. Biraz koçu önceden tanıyıp ne istediğini öğrenmeniz gerekmektedir.

Akrep-Boğa: Boğa size göre daha uysaldır. Sizin seks isteklerinize onay verecektir.  Sizin sıkılmamanız için boğa elinden gelen her şeyi yapacaktır. En önemlisi de siz boğaya değer vereceksiniz seks yaparken çünkü sizinle uyumu alalade olmayacaktır.

Akrep-İkizler: Bu seks sizi göklere uçuracaktır. Sabahtan akşama kadar akşamdan sabaha kadar evden çıkmadık hatta yataktan çıkmak derlerse bu iki burç gözü kapalı inanın. Bütün fantezilere açık olacak bu iki burç resmen seks değil yatakta aşk yaşayacaklar.

Akrep-Yengeç:  Seks deyince akla akrep geliyor bu durumda yengeç tüm fantezilere açık olacaktır. En çok sevişmeyi seven yengeç size öyle bir haz tattıracaktır ki bunu unutmanız mümkün olmayacaktır. Bu ikili kaçamaklar yapıp sekslerini her zaman canlı tutacaklardır.

Akrep-Aslan:  Biz buna şiddetli sevişme diyebiliriz. İki tarafın egosu en üst seviyeye çıkacaktır. Biri onu yap derse diğeri bunu da yap derse şaşırma.  En önemlisi birbirine değer veren bu iki burç sekste yoksunluk çekse de normalde iyi bir arkadaş olacakları kesin.

Akrep-Başak: Akrep burçlar içinde en müşkülpesent burçla sevişeceksin demek ki.  Allah yardımcın olsun. Sen seksi ihtiras için seviyorsun o rahatlamak için seviyor. Bu ilişkide hırs ve ihtiras olmayacaktır. Sadece ön sevişme kafi gelecek size. Ne yapalım elden başka bir şey gelmeyecek.

Akrep-Terazi: Birbirini takip eden burçlar için çok iyi sevişirler derler ama siz seksten başka boyuta taşınacaksınız. Fanteziler dersen fantezi, ön sevişme dersen ön sevişme , hard seks dersen hard seks hepsi olabilir. Sizler çok uyumlu olabilirsiniz ama en önemlisi arkadaşça tanışırsanız sizi hem arkadaşlık hem seks bekliyor.

Akrep-Yay: Yay burcu sizi yoracaktır buna emin olabilirsiniz. Yay insanı daha tabulara bağlıdır bir anda onları tabularından ayırmak çok zor olsa gerek ancak siz öyle bir etkidesiniz ki ne yapar ne eder yayı tabularından çıkartırsınız.

Akrep-Oğlak: Oğlak durağan olduğu için sizin pek işinize gelmez. İsterik olan siz ve kaçan oğlak sizi son derece etkilese dahi yine de bir daha düşünmenizde yarar var.  Yoksa gece kalkıp eve kaçmak isteyebilirsiniz.

Akrep-Kova: Kova size istediklerinizi verecek. Ne romantik ne de son derece açık bir seks olmayacak bu ama tabulardan uzak, şehvete yakın çok güzel zaman geçireceksiniz. Kova burcu elinde ki tüm imkanları size sunacaktır sekste buna emin olabilirsiniz.


Akrep-Balık: Bu balık sizi mahvedecek bir yandan şehvet var bir yandan duygusallık var. Ne yapacaksınız bu balıkla, balık sizi duygusal olarak etkilemeye çalışacak ve sizde çok sıkılacaksınız bu durumdan.



0 yorum:

Yorum Gönder