Pages

9 Eylül 2014 Salı

Yay Burcunun Seks Uyumu

                                    Yay Burcunun Diğer Burçlarla Seks Uyumu




Bugün Yay burcunun diğer burçlarla seks uyumuna değiniyorum. Partnerinizi burçlara göre seçmiyor olabilirsiniz ama bir göz atmanızda fayda var.





Yay-Koç: Bu sekste uyum olacak ama sizin tabularınızı yıkmanız gerekmekte. Her şeyin yolunda olması için sizin farklı fanteziler yapmanız gerekmekte. Daha çok sevişmeye özen gösteriyorsunuz ama koç biraz daha fantezi yapmak isteyecektir.

Yay-Boğa: Çok iyi bir ikili olacaksınız. Boğa sizi çok beğenecek ilişki sırasında. Daha bir sevgiye dayalı ilişki yaşayacaksınız. Ön sevişme çok uzun sürecek ve siz de bu durumdan çok memnun olacaksınız.

Yay-İkizler: Biraz fantezi olmalı bu ilişki de yoksa ikizler sizden çok sıkılacaktır. En önemlisi siz ikizleri seviyorsanız ve ya hoşlandıysanız çok iyi bir seks hayatınız olacaktır. Ancak sizin için tabular her şeyden önemliyken ikizler buna aldırış etmeyecektir.

Yay-Yengeç: Yengeç sizin ruh ikinizin ve ya seks arkadaşı olamayacaktır.  Yengeç için çoğu zaman ön sevişme yeterli değildir. Daha sert daha fantezi dolu ilişkiler bekleyecek sizden.  Yengeç eğer sizi gerçekten seviyorsa sekste mutlu edecektir.

Yay-Aslan: Aslan sizi mutlu etmek için elinden geleni yapacak ancak iyi bir ortam ve relaks geçirilmiş bir gün aslanı cezp edecektir. Sizi mutlu edecek aslan, sizinle beraber güzel şeyler yaşamak isteyecektir. En önemlisi aslan size değer verirse her tür sevişirsiniz.

Yay-Başak: Çok uyumlu bir ilişkiniz olacak. Başakta siz de ön sevişme hastasısınız bıraksanız sabahlara kadar sevişirsiniz. Öpüşme yarışmasına katılsanız sanırım ilk üçte siz olursunuz.

Yay-Terazi: Terazi ile çok mutlu bir seks yaşamanız olmayacak çünkü terazi sizin istediklerinizden daha fazlasını isteyecektir. Fantezi dünyası çok gelişmiş olan terazi sizi mutlu edemez ve sıkılmanıza neden olur. Ancak daha önceden seks konusunu konuştuysanız size uyum sağlar.

Akrep-Yay: Akrep ve siz uyumlu olmayacaksınız. Akrep tabularından tamamen kurtulmuş ve cinsel özgürlüğünü kabul etmiş birileriyle beraber olmayı ister. Akrep yatakta son derece size saygısız davranabilir.

Yay-Yay: Yay yay ilişkisi sizi mutlu eder. Aynı tabulara sahipsiniz. Ön sevişme sizin için vazgeçilmez her yönden uyumlusunuz. Ancak zaman zaman bu uyum tutmayabilir. Ve siz daha mutlu olup olmadığınıza karar vermeden seks biter ilişkide sonra erer.

Yay-Oğlak: Oğlak ile uyumlu bir seks olacaktır. Seks sizin için de oğlak için de zevk alma meselesidir.  Hard seks ve fantezi olmasa da bu ilişki zevkli olacaktır.

Yay-Kova: Kova sizinle aynı frekansta olmayacaktır. Kova tabularından çoktan vazgeçmiş ve sevişmeyi fantezilerle süsleyen bir burçtur. Sizi sever ve saygı duyarsa size uyar ama eğer sevmiyorsa sadece seksüelse ilişkiniz kova alacağını alır ve gider.

Yay-Balık:  Balık size çok uygun. Duygusal ve seksüel ilişkiyi aynı anda tadarsınız. Hem sevişir hem konuşur hem de müzik dinleyerek sevişirsiniz. Hard seks olmadan da sevişmenizi yaşar ve o şekilde dahi rahatlarsınız.


0 yorum:

Yorum Gönder