Pages

27 Kasım 2014 Perşembe

Terazi Burcu Karakter özellikleri




Teraziler için önemli olan uyum ve huzurlu yaşamaktır. Onlar için hayat aşk ve uyum üzerine kuruldur. Güzel şeyleri seven terazi aşkın da her halukarda mutlu ve huzurlu olması yanı sıra güzellikle beraber olan aşkı sever.

Teraziler için huzur her şeyin önündedir. Teraziler çok güzel gülerler ve eğlenmeyi çok severler. Değişik şeyler yeyip, içmeyi farklı tatlar tatmayı çok severler. Misafirperver oldukları için misafirleri eksik olmaz. Evlerinde bulunan rahat huzurlu atmosfer onların çevresine de yansır ve dostları arkadaşları sürekli ziyarete gelirler.

Nerede ne yapacaklarını çok iyi bilirler. İnsanlıkları tartışmasız çok iyidir. Nazik ve ince insanlardır. Asla kaba bir söz duymazsınız onlardan. Güzellikleri yanı sıra zekaları da çok kuvvetlidir. Hayatın güzel yanlarını görmeyi seven teraziler kötülüklerden her zaman uzak dururlar.

Teraziler eğlenmeyi ve hoşuna giden şeylerle ilgilenmeyi severler. Beğenilmek ve herkesin onları ilgi ile beğenmesi çok hoşlarına gider. Bazı teraziler tutarsız davransa da iç huzurlarında bir tutarlılıkları mutlaka vardır.

Büyük savaşlar vermeyi ve gayret etmeyi sevmezler. Başkaları onlar için gayret etmelidir. Tartışma ortamında asla bulunmazlar. Seçtikleri cümleler bile çok dikkatlidir. Gülerek karşısında ki insanı alt ederler. Ne olursa olsun teraziler zaman geçirilecek en güzel insanları barındırır.

0 yorum:

Yorum Gönder