Pages

28 Kasım 2014 Cuma

Akrep Burcu Karakter özellikleri




Tutku eşittir akrep burcudur. Hayatları tutkudur. Acımasız oldukları konularının başında tutku gelir. Kendilerine ve çevresindeki insanlara bundan dolayı zarar bile verebilirler. Tabular akreplerin vazgeçilmez özellikleridir. Kısaca akrepler tehlikeli insan grubundadırlar.

Nerede gizli işler varsa mutlaka bir akrep onun yöneticisidir. Çok fazla kindar olan akrepler öç alma duygusuyla beslenirler. Yalnız bu durum karşısındakilere zarar verirken kendilerine de zarar verir. Bu duygularından da bu yüzden ödün verirler.

Olayları asla unutmazlar ve en ince ayrıntısına kadar akıllarında tutarlar. Yenilgileri ve kaybettikleri savaşı asla unutmazlar ve bunda kin duygularını öne çıkarırlar. Her savaş kaybı alınacak bir ders değil tekrar kin ve nefretten beslenme sebepleri olacaktır.

Yarışmalarda ve reality showlarda insanların nefret ettiği karakterler genelde akrep burçlarından çıkar ama insanlar bu nefret ettikleri kişilerden aynı zamanda çok hoşlanırlar. İster istemez o çekici yanlarıyla bir hayranlık oluştururlar.

Çok fazla cinsellik severler. Tüm tabuları sekste sıfırlanır. Seks dışında olan şeyler onlar için hep ikinci sıradadır.

Zor şartlar altında dahi çalışırlar bundan sıkılmazlar ya da erinmezler. İş disiplini onlar için çok önemlidir. İş dünyasında aranan insanlardandır. Politikada oldukça iyilerdir. Bir gün siyaset yapacak olsalar en iyi yerlere gelecekleri kesindir.

Genellikle bencil insanlardır. Kendi kendilerine yetmeyi severler. Gerek görmedikçe arkadaş edinmek istemezler. Genelde arkadaşlıkları için bir çıkarın mutlaka olması gerekir.

Birde bir konuyu bilseler bile paylaşmayı sevmezler. Sessiz kalırlar. İnsanlar genelde anlamazlar akrepleri çünkü ne bilip ne bilmediği büyük bir sırdır. Her şeyi dinler ve analiz ederler. Ve analizlerin sonucunda yorumlar yaparlar.

0 yorum:

Yorum Gönder