Pages

28 Kasım 2014 Cuma

Yay Burcu Karakter özellikleri




Yaylar çok eğlenceli insanlardır. Ruhları çok canlı ve hareketlidir. Sürekli iç güdüleri ile hareket ederler. Nerede ne konuşacaklarını bilemez üstüne üstlük patavatsızlık yapabilirler. Bundan dolayıda herkes onlarla dalga geçebilir.

Niyetleri her zaman iyidir. Plansız hareket ederler. Gizleme huyları da yoktur. Çok neşeli insanlardır. Espri yetenekleri çok gelişmiştir. Eğlendirmeyi de çok severler. Çevresinde ki insanlar da kendileri gibidir.

Rahat insanlardır yaylar. Gelecek her zaman ön plandadır. Asla geçmişe bakarak yaşamazlar. Yerlerinde duramazlar. Asla yerlerinde sayan insanlardan değillerdir. Hayalperest olurlar zaman zamam ama yine de gerçeklikle de yüzleşmesini bilirler. Şans oyunları ve kumara ilgi duyarlar ve hayatlarına renk katacağını düşünürler bu eğlencelerin. Ne olursa olsun yollarına devam ederler. Zorluklarla mücadele etmeyi çok severler.

Yeni yerler, yeni kültürler keşfetmeyi çok severler. Kendilerine göre felsefe anlayışı oluştururlar. Rutin işlerden sıkılan yengeçler, özgür olmayı severler. Yabancı dile karşı özel yetenekleri vardır. Seyahat düşkünlükleri de bundan dolayı gelir. Tropikal iklimi seven yaylar eninde sonunda o tarz bir yere gider ve bir süre rahatlayarak ülkesine döner.

0 yorum:

Yorum Gönder