Pages

30 Kasım 2014 Pazar

Oğlak Burcu Karakter özellikleri


Oğlak burçları uzun vadeli planlar yapar, ve yavaş ama emin adımlarla amaçlarına ulaşırlar. Hayatlarında düzen vardır. Bundan dolayı çok çalışır ve her zaman çalışma ve azimle mücadeleyi kazanırlar.

Sabırlı ve dikkatli olan oğlaklar işlerini ciddiyetle yaparlar. Çoğu zaman iş için bile kendilerine bakmayan oğlaklar bundan da hiç şikayet etmezler. Bunların sonunda kendilerine eziyet ettiklerini de asla anlamazlar. İşleri çok hızlı ilerlemese de merdivenleri ağır ama sağlam çıkan insanlardır.

Çok ciddi bir görüntüleri vardır. Sorumluluk sahibidirler. Tüm toplum normlarına sıkı sıkıya bağlıdırlar. Toplumla karşı karşıya gelmeyi istemezler. Her zaman dürüst, yasalara uyan, kuralları sonuna kadar uygulayan insanlardır. Suç sayılabilecek bir şeyi yapmak bile onlar için imkansızdır. Bundan dolayı da çok sıkıcı bir hayatları olur.

Para kazanmayı iyi bilirler. Asla müsrif değillerdir. Tutumlu ama pinti olmayan insanlardır. Geleceklerini garantiye alırlar. Çocukları doğar doğmaz 18 yaşına geldikleri zamanı planlarlar. Hiç bir zaman ayrıntıları gözden kaçırmazlar. Ve sadece kendilerini düşünmedikleri için insanlık adına başarılı işlere imza atarlar.

Dünyaya iyi gelecek şeyler yaparlar. Ağaç diker, çiçek ekerler. Ve ektikleri çiçekleri sürekli kontrol ederler. Hayatları gibi, çocukları gibi takip ederler. Çok titiz oldukları için bazen çevreleri tarafından yanlış anlaşılırlar.

0 yorum:

Yorum Gönder