Pages

30 Kasım 2014 Pazar

Kova Burcu Karakter özellikleri



Dahiler burcudur kova. Hayatlarında devrim yapmayı severler. Eskiyi yıkıp, yeniyi hazırlamayı çok iyi becerirler. Geleneksel şeyleri sevmezler, tabularını her zaman yıkarlar. Özgürlüklerine düşkün kovalar kimseden emir almayı sevmezler. Doğru bildikleri şeyler için canlarını bile verebilirler. Doğrulu zamanla anlaşılan fikirleri vardır. Haksızlığa gelemezler. Hayatları iniş çıkışlarla doludur. İsyankar bir ruh hali vardır kovaların. Zamanla olgunlaşan insanların burcudur kova.

Bir anda birden çok şey ile ilgilenebilirler. Genellikle entellektüellerdir. Her tür toplantıda en önde olan kişilerdir. İyi kalpli, sevecen ve bilgili kişilerdir. Evliliği sevmezler. Özgürlükleri her şeyin önündedir. Romantizm onlara göre değildir. Arkadaşça dostça sohbetleri daha çok tercih ederler. Romantik bir yemek yerine komedi filmi izlemeyi severler.

Kovalar dışardan göründüğü gibi yüzeysel kişiler değillerdir. Kovaların özgür olma arzuları aile ve sosyal hayatlarında olumsuz tepkiyle karsılanır. İki türlüdür kova burcu bir yönü tüm insanlara olabildiğince yakın davranır, diğer yönü de tünüm insanlardan özgürlük adına kaçar.

Son çıkan teknolojilere anında uyum sağlar. Piyasada yeni çıkan tüm ürünleri bilir ve en iyisine sahip olmak ister. Bunlarla ilgili yeni projeler yeni işler yaparlar.

0 yorum:

Yorum Gönder